Tomyz napsal:
Zdar neni tu někdo kdo má Dakara a zbastlil si kryt zadní pružiny? Přemýšlel jsem, že tam dám kousek lina nebo nějaký gumy ale hodila by se mi nějaká fotka. Díky
Nebastli s linem a dokopej mě k tomu, ať to nakreslím...
Tak šup kresli. Asi za týden bych měl mít ten chladič ale bohužel mi to ten chlapík neumí ohnout tak budu muset shánět někoho s ohýbačkou.
PS: když si ohýbal to žebrování měl si na to nějakej přípravek?
Tomyz napsal:
Zdar neni tu někdo kdo má Dakara a zbastlil si kryt zadní pružiny? Přemýšlel jsem, že tam dám kousek lina nebo nějaký gumy ale hodila by se mi nějaká fotka. Díky
Nebastli s linem a dokopej mě k tomu, ať to nakreslím...
Tak šup kresli. Asi za týden bych měl mít ten chladič ale bohužel mi to ten chlapík neumí ohnout tak budu muset shánět někoho s ohýbačkou.
PS: když si ohýbal to žebrování měl si na to nějakej přípravek?
No když to chlapi na dílně ohýbali, to žebrování, tak hodně nadávali a nakonec to dělali prý ručně.
Prosím tě s tím krytem pod motor se mi připomeň někdy příští týden, OK? Chcípnul mi notebook a v práci to odměřovat a kreslit nemůžu.
Takhle jsem vyresil navigaci ja. Sice trochu blokuje vyhled na budiky, ale rychlost vidim na navigaci. Je to dost stazene, takze se to ani moc neklepe, urcite ne tolik jako ruzna zarizeni na RAM drzacich apod.... http://www.bmwgs....ost_226238
znova som vymyslel hlupost asi
ale mam rad poriadok a vsetko na svojom mieste aby som nemusel prehadzovat vsetly veci a dolovat to zo spodu kufra. inspiroval som sa z dakych kufrov- ktore to robia sietkou sa mi zda ale maju vyssi horny kryt. da sa tam dat nieco male ako rukacice, mapy alebo dake ine drobnosti.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[136.96Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
ocka som urobil s zvarackeho dratu aby vydrzali- bolo to najjednoduchsie riesenie ako vyrabat nieco komplikovane. gumicku nemali hrubsiu tak som ju musel dat dvojmo. ale vymenit ju nie je problem ked sa zozenie nova.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[154.88Kb]
Kuci napsal:
Tak další dieta. zatím jen hliník a folie. v zimě to zkusím z real carbon
kuci ked by si tam nechal len motor s ramom to by si mal akurat inak mozno sa k tomu raz dopracujes pri tom odlahcovani