Asi záleží na tom. na co je chci použít. Já mákm Daytony, bo jsem dědek a mám rád pohodlí. Ověšem blýátomilci budou asi mít jino volbu, byť se cena za dobrou botu moc neliší. Prostě pod sedmičku se pořídí, ale já to nenašel.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty jsou pěkný a budou pohodlný, ale myslím, že bych jim v offu dál asi zabrat, že na to nebudou ,, stavěný,,. Ale je mi jasný, že najít nějaký kompromis bude těžký a nejlepší by bylo mít asik ty boty dvoje
Hlavně se neposrat
xylem napsal:
Vy jste tady takový chytrý, tak se zeptám:
- nemáte někdo tip kam dát přilepit (možná i vyměnit) podrážku na Toucany?
Nechce se mi to dávat k "obyčejnému" ševci, přeci jen to nejsou úplně normální boty a sám to bastlit taky nechci, ono to přilepení podrážky chce v ideálním případě spešl vercajk.
Mají za sebou 100tkm, ale loni toho i dost naběhaly na Korsice v horách a to nebylo cajk Ale jinak jsou OK, byla by škoda je celý zahodit.
Děkuji.
Budějovická 480/38, Praha 4. Naprosto geniální brašnář/švec. V tom samém domě je i švadlena, která umí opravovat motooblečení (což nemám vyzkoušený, jen jí někdo tady zmiňoval).
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Jezdil sem je leta včetně offu. Kámoš je jezdí do dneška a to v nich projel i část albanskeho TET. Takže nevím proč by se nehodily na off.
Pokud chceš dobrý poměr cena výkon, kup si SIDI Adventure. Hodně lidí odsud je jezdí a to jezdí i off. Já už jezdím druhý pár a ten první mám fakt jen na off jízdy kolem komína.
Jezdil sem je leta včetně offu. Kámoš je jezdí do dneška a to v nich projel i část albanskeho TET. Takže nevím proč by se nehodily na off.
Pokud chceš dobrý poměr cena výkon, kup si SIDI Adventure. Hodně lidí odsud je jezdí a to jezdí i off. Já už jezdím druhý pár a ten první mám fakt jen na off jízdy kolem komína.
Přemýšlel jsem taky nad nimi a asi je tedy rozhodnuto a půjdu do nich. Popravdě jsem doufal a čekal, že je někdo zmíní
Hlavně se neposrat
U těch SIDI akorát pozor na to, ze mají docela úzkou spici. Kdo má větší chodidlo, mohou právě v těchto místech tlačit. Je potřeba si to na prodejne vyzkoušet. Jinak je jezdím 5 let,udrzuji je wapkou a párkrát ročně je maznu tukem aby v namahanych místech nepopraskaly, nikdy do nich nenateklo,sice trochu vrzají ale půjdu do nich znovu,podrazka už je od silnice a zubatych stupacek KO.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre