tak ted už jsem s doplnkama tam kde jsem chtěl být ..ještě bmw topcase a může se cestovat necestovat
čizák:nemáš víc fotek z ameriky? třeba pohled dolů? nejel si dolů na stroji, že ne? (i když bych se u tebe nedivil)
Upravil JaraGS dne 21.06.2008 10:03
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Éééé toš na tvoju jedenástcet to nemá...leda bych přestříkal nádrž, dal tam vysokou lavicu od TT a přikupil světlo z karosy
né Bohušu, Tvoje GSo se mi taky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Můžu otázku, kdepak jsi jezdil je to pěkné
Krkonoše sněžka???
Upravil Baltazar dne 25.06.2008 10:13
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
marekondra napsal:
Ahoj,
ta fotka č. 3 je mi nějaká povědomá, není to Orava, není kousek odtud "Lesní úzkokolejná železnice?
jj 101% zásah
takže:
č.1 Před Liptovská Lužná N48 56.401 E19 21.090
č. 2 Skála u Klubiny N49 21.789 E18 53.985
č. 3 Nad Oravskou lesnou N49 22.747 E19 08.755
č. 4 Zázrivá N49 18.951 E19 11.482
č. 5 před Zubercem, ale pohled na jinou stranu N49 15.712 E19 37.121
...minulé léto jsme tam projížděli na Oravskou přehradu, do Polska a do Tater.
Docela mě to nádherný místečko vzalo, tak si ho tak pamatuju. Je tam ta cesta pořád tak KRÁSNĚ strašně rozmlácená?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
marekondra napsal:
...minulé léto jsme tam projížděli na Oravskou přehradu, do Polska a do Tater.
Docela mě to nádherný místečko vzalo, tak si ho tak pamatuju. Je tam ta cesta pořád tak KRÁSNĚ strašně rozmlácená?
Loni sem tam byl minimálně 5x, letos poprvé... a jestli to předtím bylo krásné, tak tedka už to začíná být děsné... jak tam staví tu novou cestu, tak tahle dostává od nákladádů pořádně na frak.. . asflat tam ještě sice nějaký je ale zbytek nahradil naštěstí jemnější makadam, ale i tak... měl se kolikrát problém se vyhnout s autem a už se to jezdí ve stupačkách.. né že by mě to nějak vadilo, ale oproti tomu co to bylo předloni se to nedá srovnat... kdybych nespichal, tak sem si zkusil projet i tu novou cestu co se tam buduje.. u Vychylovky už je i finální asflat a je z toho pořádná runway ale jak daleko se dostaly nevím
Novej napsal:
To by mne zajímalo proč je na tomhle vlákně tolik fotek rozebranejch motorek. ?????
Jojo, tu "hlavní" asfaltoštěrkovou silnici od Oravské přehrady směrem na Roháče znám...taky jsme tam loni jeli, to byl opravdu pěkný offroudek
Taky jsem toho měl plné ruce - ve dvou, tři plné kufry a vodit to tam v těch serpentinách plných děr...fakt mazec
KTM 1190 Adventure R