Všechno bude. Dostanete je znova doporučeně. Bigr+Pivos+Vorel. Chyba nebyla na naší straně, holt CPost je banda dementů co zaměstnává lidi zloděje. Jak někoho chytnu v "našem" tričku a bude pracovat u pošty tak mu strčím pendrek do řiti A ted vážně. Ještě jednou se omlouvám a trička vám dorazí od Miloše v co nejkratším termínu aby jste si je letos ještě užili. lovu zdar
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Všechno bude. Dostanete je znova doporučeně. Bigr+Pivos+Vorel. Chyba nebyla na naší straně, holt CPost je banda dementů co zaměstnává lidi zloděje. Jak někoho chytnu v "našem" tričku a bude pracovat u pošty tak mu strčím pendrek do řiti A ted vážně. Ještě jednou se omlouvám a trička vám dorazí od Miloše v co nejkratším termínu aby jste si je letos ještě užili. lovu zdar
Díky MOC. Už se na ně těším.
A s tím pendrekem bych to vřele doporučoval. Ale jde jen o to,jestli by jsi mu třeba ještě neudělal dobře (jsou jich 4% a stále číslo roste) ...
Upravil BIGR dne 10.04.2008 20:59
Milos napsal:
Uzavřel jsem příjem objednávek a nechám je udělat spolu s těmi pro Bigra, Vorla a Pivose. Jen pro zajímavost, nových objednaných trik je 41 ks.
BTW jaky je system placeni u te nove varky. Taky jsem si z dovolenim objednal, vybral doruceni postou a predpokladam doruceni na dobirku. Nebo je to jinak?
Chtěl bych to vše poslat jako pojištěný balík do 2000 Kč a ne jako obyčejný dopis. Dobírce se chci vyhnout, je s tím opravdu otrava a buzerace. Nejen, že je podací lístek pracný na vypsání, pošta navíc nutí si někde nechat vytisknout jejich poukázky. Toto by u osobní dobírky sice nemělo být, ale vím, jak to na naší poště chodí. Pak zase znovu na poštu pro prachy a když se to vrátí, je to na nic. Už hodně dlouho jsem nic na dobírku neposílal, ale myslím, že se to nezměnilo.
swat napsal:
tak jsem se ptal na poště, o ničem neví....prý kdybych měl číslo balíku (něco jako BX......) tak by se to mohlo dát vysledovat.
Swate existuje něco takového, nebo to bylo posláno jako dopis ve větší obálce?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven