Za tyhle prachy cca 6 tisíc jsme koupili Tomtoma bandit, ve verzi Premium pack se vším možným příslušenstvím, držákem na řídítka na kolo, dálkovým ovládáním atd.. Optika nesrovnatelná, točí 4K plus má stříhací program přímo v kameře. .
Bohužel, ta cena, za kterou jsme ji kupovali už není...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Hanes napsal:
Muzeš mě prosim tě zjistit jak je to doopravdy s tim dalkovym ovladačem u teto kamery? Diky
Sorry, ale vcelku ti to už jednou napsal. Tahle kamera dálku neumí a ten ovladač, co lze vidět na obrázcích ovládá selfie tyčku.
Čau, začíná teplo a já přemýšlím o koupi kamery na helmu. Chtěl bych si dělat takový osobní záznamy, kde jsem všude byl a tak. Ale moc se v kamerách nevyznám, takže našel by se někdo kdo by mi poradil s výběrem?
Kurbel napsal:
Čau, začíná teplo a já přemýšlím o koupi kamery na helmu. Chtěl bych si dělat takový osobní záznamy, kde jsem všude byl a tak. Ale moc se v kamerách nevyznám, takže našel by se někdo kdo by mi poradil s výběrem?
Máš tady toho kolem kamer mraky, jen hledej. Záleží jak jsi náročný, kolik chceš investovat.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Na gearbest.com ted maji sjcam m20 za 70 dolaru, kdyz zakliknes eu warehouse . Myslím že cena dobrá
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No investovat bych chtěl tak do 7000kč. A díky rozhodně si to tu projdu, ale něco už je dost starý a nevím, jak moc tyhle věci jdou technologicky dopředu.
Pokud ti nevadí krabicoidní vzhled styl GOPRO, tak si kup BlackWolf za dobrý peníz - super výkon a ještě ušetříš na výlet. Výhoda - záruční a pozáruční servis včetně nákupu doplňků v ČR.
Upravil joe dne 16.05.2017 21:36
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal:
Pokud ti nevadí krabicoidní vzhled styl GOPRO, tak si kup BlackWolf za dobrý peníz - super výkon a ještě ušetříš na výlet. Výhoda - záruční a pozáruční servis včetně nákupu doplňků v ČR.
nevypadá špatně, ale co je zásadní nevýhoda, že nemá dálkový ovladač. Aspoň jsem ho teda k tomu nikde nedohledal. Kvůli tomu bych si to nekoupil.
Dálkový ovladač jsem třeba nikdy nepotřeboval ... Blackwolf má jinou nevýhodu ... nejde nastavit hlasitos pípání. To třeba zase vadilo mě. Protože bez pípnutí jsem nevěděl jestli je to zaplý, vyplý natáčí nenatáčí.
Dálkové ovládání je prostě podle mě k ničemu... krom toho že to žere baterku (u X7 to žralo fest). Navíc je aplikace pro mobil ... jednou nastavíš a je to.
Nicméně je to otázka zvyku. https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
TomTom bandit. Naprostá spokojenost, dálkové taky, používám i na kolo, videa z Gardy lahůdka.
Cenově to není úlet jako GoPro a není to shit za tři tácky...
Pertla napsal:
Dálkový ovladač jsem třeba nikdy nepotřeboval ... Blackwolf má jinou nevýhodu ... nejde nastavit hlasitos pípání. To třeba zase vadilo mě. Protože bez pípnutí jsem nevěděl jestli je to zaplý, vyplý natáčí nenatáčí.
Dálkové ovládání je prostě podle mě k ničemu... krom toho že to žere baterku (u X7 to žralo fest). Navíc je aplikace pro mobil ... jednou nastavíš a je to.
Nicméně je to otázka zvyku.
co sem měl já dálkové ovládání tak sis to připnul na ruku a podle svitu jsi viděl, jestli natáčíš. Přece nepotřebuju natáčet pořád tak si to pustím kdy potřebuju. Zapínání rukou na kameře je na prd, stalo se mi xkrát, že sem nevěděl, jestli běží nebo ne.
Takže za mě super věc.
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis