Dooost?
Když se kouknu jenom na ty svody,tak se musím smát.....Takové jsem neměl ani já na té bejvalé dvanácce a to je co říct!
Přesně vím z čeho to je....
Tak to popiš.Je to z vody?Na 1150 jsem takový výfuky neviděl.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Okouknout mužu,kupovat nemusim.Servisák ji taky prohlídne.Neukvapuju se.Ve středu snad budu mluvit s Bobem,tak uvidíme.Snad se něco do jara sežene.
Dooost?
Když se kouknu jenom na ty svody,tak se musím smát.....Takové jsem neměl ani já na té bejvalé dvanácce a to je co říct!
Přesně vím z čeho to je....
Tak to popiš.Je to z vody?Na 1150 jsem takový výfuky neviděl.
Tak pokud to není do hloubky dá se to přeleštit,jen nevím že to ten dotyčnej neudělá rovnou než to nafotí . No aspoň neklame,protože to bahno bude všude
Jedu? Tedy žiju!
Kašáku, jestli jsi ve vatě a chceš opravdu Adv., tak zavolej nebo napiš zdejšímu členovi MILAN. Prodává 07 alpinu v plný a spešl úpravě, tu bych si koupil já.
Kašáku ve středu se na besídce u piva domluvíme mám pro tebe zánovní odpočtovku 2011 v plné výbavě.Když mě uděláš tu tvojí tláču udělám ti voňavou cenu,budeš v našem klubu pampelišek
Bob přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
Kašáku ve středu se na besídce u piva domluvíme mám pro tebe zánovní odpočtovku 2011 v plné výbavě.Když mě uděláš tu tvojí tláču udělám ti voňavou cenu,budeš v našem klubu pampelišek
Určitě bych si o tom rád pokydal.Na tuhle,ale mít nebudu.Uvidíme se na Vánoční besídce.