Nicméně, teď mi došlo, na koho byl mířený ten původní příspěvek, já ti vážně nedám spát...
prozradím ti jednu moudrost od mojeho židovského kamaráda: Neztrácej čas šetřením, peníze se vydělávají
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
prozradím ti jednu moudrost od mojeho židovského kamaráda: Neztrácej čas šetřením, peníze se vydělávají
...to ale neplati na vsechny osobnostni typy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
teď už je to jedno. teprve až docent Frustroň vytáhl tu fakturu, došlo mi, jak moc mu ležím v žaludku, a v podstatě mi to lichotí. možná by mi chtěl hlídat účetnictví a výdaje, ještě prosvištíme to tvrdé a měkké i a může nastoupit. časem si dodělá devítku a kdo ví? třeba jednou maturita?
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
teď už je to jedno. teprve až docent Frustroň vytáhl tu fakturu, došlo mi, jak moc mu ležím v žaludku, a v podstatě mi to lichotí. možná by mi chtěl hlídat účetnictví a výdaje, ještě prosvištíme to tvrdé a měkké i a může nastoupit. časem si dodělá devítku a kdo ví? třeba jednou maturita?
...ty to budeš hrotit až narazíš..., už se na to vyse.te sakra.
chci Tipy na nákup a né číst vaše kraviny.
Miguel napsal:
...ty to budeš hrotit až narazíš..., už se na to vyse.te sakra.
chci Tipy na nákup a né číst vaše kraviny.
takže si projdi příspěvky odshora, přečti si, kolik urážek se mi dostalo a já mám srazit paty a být zticha, a hlavně, kdo a s jakým cílem tuhle diskuzi začal...
...a ty budeš okřikovat mě a hlavně mě zastrašovat?
pod trvalým dohledem
mmch ty dva hormoni jsou hrozny, nicmene koukam Baborina za 8 let 201 prispevku.. to si clovek teda taky moc nepokeca...
wogo ja mam za 6 dni vyroci DESET let na foru!
Upravil hicks dne 03.07.2018 11:59
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
Ježiši, to snad abychom vyvěsili fangle na tingltangle imho...
Upravil Woodman dne 03.07.2018 16:34
...songs from the wood make you feel much better...
hicks napsal:
Ježiši, to snad abychom vyvěsili fangle na tingltangle imho...
...a zatim jsem se z tvých příspěvků nezbláznil. Pak že nic nevydržím.
Gratulace k výročí hošani! Za rok mě třeba doženete.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hicksy, tak samo, gratulace..., jasný já toho moc nenapíšu-ale sem tu, nerad sedím za klávesnicí a bavím se jinak, ale jak píšu gratulace, štěstí a rozum do hrsti při psaní příspěvků...
Hrabě, kamaráde, stýská se mi, ....já snad vezmu ženu a přijedem nekdy za váma
Tomáši klidně zavolej, přehoď ženu přes nádrž a přijeďte. Pokecáme, něco vypijeme, kus flákoty plácnem na kámen... Prostě bude romantika jako bejk!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /