Kasak napsal:
Tak moje Barbora dnes odjela směr Kuřim.
Tak to ji budu mít ve svým rajónu
No samozřejmě jsem mu na tebe dal doporučení.Měl před tím 1100RT a jezdil s ním do učňáku k mistrovi,nevim jak se jmenuje,ale BMW dělá.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jo, tak jestli jezdil na ISŠA k Pavlovi, tak určitě byl taky spokojenej. Pavel je můj kamarád a občas si pracovně vzájemně vypomůžem, poradíme atd. Tam bude mít motorku v dobrých rukou.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Bobe, morabo měl s tím tripelblack pravdu.Je to SE model.http://www.bmw-mo..._main.html
Upravil Kasak dne 15.12.2011 07:57
Když je hlad,je i husa dobrá.
vevis napsal:
Tak jsem zjistil nemilou vec.Ve predu je jeden kotouc skoro novej a druhej posmrti.To budu muset nejak poresit.Kdyz jsem to prebiral,tak jsem sahnul jen na 1 a samozrejme n ten dobrej!
Tak mam doma starsi orig.bmw kotouc!Ani jsem netusil,ze bude v tak super stavu.
Je jak novej,5 mm bez sebemensi hranky.Vysel me i s postou na 1360kc.
Tak ted budu mit konecne dobre kotouce oba.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak jsem zjistil nemilou vec.Ve predu je jeden kotouc skoro novej a druhej posmrti.To budu muset nejak poresit.Kdyz jsem to prebiral,tak jsem sahnul jen na 1 a samozrejme n ten dobrej!
Tak mam doma starsi orig.bmw kotouc!Ani jsem netusil,ze bude v tak super stavu.
Je jak novej,5 mm bez sebemensi hranky.Vysel me i s postou na 1360kc.
Tak ted budu mit konecne dobre kotouce oba.
A já včera domluvil,že dokážeme sehnat tyto kotouče (snad) za slušnou cenu,ale dostupnost budu vědět až po novém roce....http://www.trwmot...artid/4315
Az budu kupovat oba nove kotouce,tak taky pujdu treba do TRW.Ale kdyz jsem mel jeden zanovni bmw kotouc,tak bylo vyhodnejsi sehnat jeste jeden.
Jo tak to je jasný....Muj komentář neměl být jako že sis měl koupit TRW,ale že mám taky novou možnost (snad) sehnat kotouče za lepší cenu.....Ale moudřejší budu až po novém roce.
zetor napsal:
Jo tak to je jasný....Muj komentář neměl být jako že sis měl koupit TRW,ale že mám taky novou možnost (snad) sehnat kotouče za lepší cenu.....Ale moudřejší budu až po novém roce.
Neboj vim jak jsi to myslel.A kdyz tohle zaridis,tak dalsi kotouce budou pres tebe!
Ale doufam,ze to hned tak nebude!
zetor napsal:
Neboj vim jak jsi to myslel.A kdyz tohle zaridis,tak dalsi kotouce budou pres tebe!
Aha...takže za dalších 110tkm jo...?? No....Dobrý...
Kucí přidám taky svůj postřeh s kotoučema. Na dakarovy sem měnil když měli praskliny a najeto 75tis km.Dal sem tam nový NG který stáli polovičku co bmw kotouče - 5tkč vs. 2,5tkč za kus. Mám na nich tedka něco kolem 45tkm a zatim se zdaj uplně v pohodě a vypadaj že vydržej to samí co origo kotouče. Jo a nějaký změny účinku nebo větší úbytek destiček sem nezaznamenal.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
Aha...takže za dalších 110tkm jo...?? No....Dobrý...
Neboj 5mm mam na jednech kolech.Na druhejch mam 4,6mm.(Dostal jsem je od Mari,uz se mu zdali na hrane a ja je ted nasadil.)Jezdim do 4,2.Ty 4 desetiny mi naposled trvali cca 16000km.
Kde je příští rok motosalon?V Praze nebo v Brně?Letos mě to nějak uteklo,tak jsem ztratil přehled
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA