Milí kamarádi a kamarádky,
velmi vám děkuji za přání. Až mě dojalo, kolik z vás si na mě vzpomnělo, jelikož já jsem na tohle fakt marnej. Děkuji vám také, že jste mi připomněli všechny ty důležité věci, jako například už tu cifru samotnou,(pobavilo mě, že se jedná o 22. výročí mých osmnáctin), to že na důchodové pojištění je už pozdě, že bych měl pravidelně užívat lecitin, prostenal či jiné prostředky na podporu ledasčeho. Že jste mě přivítali v kdovíjakých klubech, připoměli, že brzo bude největší sexuální zážitek otevřená lednice, že už i třicítky mi budou bez váhání vykat a tak podobně. Doufám, že to budu mít na talíři ještě hodně dlouho :-).
Asi nebudu mít hned příležitost si s vámi všemi dát panáka, jednak by se ze mě stal přinejmenším alkoholik, druhak v tomhle věku už bych to ani nemusel přežítal, ale pokud se na různých akcích sejdeme, neváhejte, nestyďte se a klidně mě na jednoho pozvěte :-)
mám vás rád Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Mildo uz sem ti pral dopoledne na F, tak jaste zde, hlavne hodne zdravi a to ostatni prijde samo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček