bluesbery napsal:
chlapci klííd, nebo vás rozsadím
Bluesbery,prosim tě dej si do profilu zpátky tu fotku v tom klubouku a paruce.Tohohle já se vždycky leknu jako nějakýho vetřelce.
Upravil Kasak dne 21.12.2011 21:52
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Kamarádi,právě přišla sms z Nýřan.Na svět se vyklubala Terezka 3,75kg,52cm.Takže Tome a Kačko,velká gratulace.
Tý jo...dobrej kousek! Já si říkal,že už je tam nějak dlouho
Tož gratuluju!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kdyz PeDR gratuluje 2x tak mi nejmin 3x!Tome a Káťo velká gratulace od vevisu!At se Terezce dobre dari a at jsou holky na stedrej vecer doma!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nevím, jestli by to nezasloužilo nové vlákno, ale i tak bych chtěl pogratulovat ne 2x, ale třeba 100x kdyby to mělo trochu vyjádřit radost. Každopádně při setkání budu radost prezentovat i ostřeji (Tomáši). A Kačce hodně trpělivosti.
PeDR napsal:
Nevím, jestli by to nezasloužilo nové vlákno, ale i tak bych chtěl pogratulovat ne 2x, ale třeba 100x kdyby to mělo trochu vyjádřit radost. Každopádně při setkání budu radost prezentovat i ostřeji (Tomáši). A Kačce hodně trpělivosti.
Nové vlákno,ať si založí otec.
Když je hlad,je i husa dobrá.
PeDR napsal:
Nové vlákno,ať si založí otec.
přesněěěěěě
gratuluju i jáááááá
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Otec si založí akorát tak veliký kulový, bo nebude mít čas, musí chodit na návštěvy. Doufám, že nevychlastá lihovar, aby tam taky došel. Gratuluji ještě jednou a ať běží vše, jak má.
letos se s tím"droboštím" něja kroztrhnul pytel
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chlape!...takhle po ránu...to už není zdraví Tys buď včera svařoval nebo chlastal výčepní lihovinu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA