...hele vy ptáci. Za 14 dní jsem zpátky z dovči, takže dojedete do Liberce. A když nebude ještě pronajatej byt, pak vás tam nechám přespat a motorky vám dám k sobě do garáže. Když bude pronajato, něco vám tady seženu. tzn termín cca 25.7.-27.7.14
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...hele vy ptáci. Za 14 dní jsem zpátky z dovči, takže dojedete do Liberce. A když nebude ještě pronajatej byt, pak vás tam nechám přespat a motorky vám dám k sobě do garáže. Když bude pronajato, něco vám tady seženu. tzn termín cca 25.7.-27.7.14
A nebo,rád toho pseudopražáka uvidím
oranžová dvanáctka
Honza_BMW_VW napsal:
A nebo,rád toho pseudopražáka uvidím
Bylo to pánové domluveno na jaro,ale ani léto nemusí být špatné.
.
...na běžky jste odvolali sníh, na jaře to nějak nešlo, takže byl domluven termín po dovče na konci července
vymyslete si termín. Sraz dáme v Pze, pojedeme přes zatáčky v Dubé směr Liberec a v sobotu pojezdíme okolo a i dobrý jídlo bude, takže je to na vás pánové.
www.jantruhlar.cz
zdarec pánové, viděl bych to jak jsem psal, tzn. 25.-27.7.14 a nebo pak o týden později, tzn. 1.-3.8.14 dle počasí.
tak co vy na to ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
zdarec pánové, viděl bych to jak jsem psal, tzn. 25.-27.7.14 a nebo pak o týden později, tzn. 1.-3.8.14 dle počasí.
tak co vy na to ;o))