Ale kdybyste videli ten smutnej hasicovo vyraz kdyz jsem bouchnul dverma u dodavky... nejlepe na tom byla Mirka, ta si vezla z nakupu PD peknou vopici...
Tak to se neodmítá, v sezóně se mnou počítej jinak dávám origo tlumiče repasovat sem http://www.moto-b...vy-tlumicu a Öhlins posílám sem http://ohlins-brn...Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Michal21 napsal:
Tak se prijed svezt pane Dagře. jinak tady probiha mensi udrzba po koupi motocyklu... objevilo se chcijici gufero na vystupu prevodovky...soude tak podle mnozstvi oleje vetsiho nez maleho v manzete mezi kardanem a prevodovkou...diky Antonine!
Nemáš zač
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Dobry vecer panstvo, pri rozebirani a kontrole PDcka se mi honilo hlavou jak sem napisu, ze je skvely kdyz delate neco, co neni uplne v haji. Seredne jsem se prepocital a stav motorky bohuzel musim oznacit za temer totozny jako 80 G/S kdyz pominu lak. Bylo mi divny, ze vnitrky karbecu byly nejaky okoureny a tak jsem kuchnul i motor. Vysledkem jsou ventyly v haji, voditka taky, valce uz mam zmereny, zitra zmerim jeste pisty a krouzky, ale predpokladam ze krouzky budou v haji. Strzeny zavity na sroubech olejoveho filtru me taky docela prekvapily. Jak uz me asi znate, nedelam kompromisy a musi se udelat vsechno do detailu. Asi prejmenuju nazev vlakna na renovace 100 GS PD...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Musim se take priznat k jedne zalezitosti. Kdyz jsem na 80G/S povoloval vejirove matice vyfuku, tak jsem strhl zavit na prirubach hlavy. Ted uz jsem byl chytrejsi a nasledoval rady fachmanu, kteri doporucuji matice rozriznout a radeji koupit novy. Sice to mam na 80tce vyreseny, ale neoriginalita teto casti motorky mi neda spat. Vysomroval jsem proto od Bohumila hlavu z 80tky a chci vymyslet zpusob, jak zavit opravit.
Diky za hodnoceni...mam rad proste veci v lati a zivot uz me naucil nic nepodcenit, neni totiz nad to, kdyz jsi nekde na vejlete v psich prdelich a prestane to jet.
Jinak tu mame zmereny valce. prumer vychazi docela dobre, valce jsou zhruba v polovine zivotnosti. Probehlo take mereni pistu a ty jsou v poradku. Jdou tedy jen nove krouzky a segrovky na pistni cep.