Porovnáváme sice podobné stroje, ale jsou mezi nimi dost zásadní rozdíly. Pro osmikilo mluví opravdu spotřeba. Nemůžu si pomoct, ale když vezmu v potaz, že motorka má podobný výkon a podobnou váhu jako LC8 je úžasné na jaké hodnoty se dá dostat. Na druhou stranu ti Hiksi musím kontrovat se spotřebou u LC8, protože já jezdím od 6 do 7 litrů a to nikdy víc ani nikdy míň a nepatřím mezi brzdy provozu. Je pravda, že té mojí je to nějak jedno jestli ji šetřím a nebo jí pouštím žilou
Na druhou stranu je ale třeba taky říct, že na LC8 je v základu hodně slušnej podvozek a pokud by ho chtělo osmikilo dotáhnout vyžádá si to nemalé investice.
Kluci u nás na horách už skoro slízá sníh, na cestě už máme jen okolo 10 cm uježděnýho, už se to blíží
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
qwert napsal:
Se mnou jezdí kamarád s gs 800 a proto ji používá dost drsně.Myslím že má najeto kolem 20000.Zatím řešil jen nějaký ulomený svár u stupačky a loni mu vycházely nějaké pazvuky z motoru které zase přestaly.Jeho stroj určitě bude sloužit jako měřítko kolik vydrží ve stejných podmínkách jako lc8.Budu průběžně informovat..
easyrider napsal:
No QWERTíku vidím to tak za 2, při dopadu si nedržel nožkama pořádně nádrž.
Dvojka dobrá,jednička se dává Meonimu a podobným úchylům..
No mě jednou lakýr řek že cena je 50.000 za lak-auto tragický a povídá:
Na jedničku nestříká nikdo na dvojku pánbůh na trojku fabrika a tady máš pěknou čtyřku....a ještě se řechtal jako blbej....já myslel že ho zabiju....dementa.
proc jezdis s nekym, kdo se boji byt jenom TROSKU vzit za plyn?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
proc jezdis s nekym, kdo se boji byt jenom TROSKU vzit za plyn?
Protože to je fajn kluk,ale to asi nepochopíš..
Potom nechapu,proc si z nej verejne tak trochu delas srandu?
Upravil vevis dne 24.02.2012 19:07
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To bylo jen takove rejpnuti.Myslim,ze je i tobe jasne,ze s tim strachem a s tou rychlosti jakou mel,by to asi nedal ani na ktm.A naopak ty by jsi to dal vcelku v pohode i na tom jeho bmw.Jasne,ze trochu opatrneji.
Takze kdyz srovnavat motorky,tak je treba na nich mit i podobne schopne ridice.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!