ted sem byl na poste a posilal jsme baliky a pani mi rekla ze kdyz je dneska podam i klidne ted v 18:30 tak zejtra dojdou jinak mam narok na slevu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
xHackerM napsal: INFO PRO PRAHU
Čepice budou v jednom balíku k dostání u Honzy_BMW_VW na Praze 4, popř. Vinohradech. Lada11 od Honzy může vzít část čepic a pomoc s distribucí na Malešicích a Spořilově.
Domluvte se prosím s klukama individuálně!
zítra bych měl mít čepice v Pze
10.1.13 od 7,30-14,00 hod a 15,00-15,30 nemůžu (schůzka), jinak budou na adrese Vyskočilova 1422/1a, Pha 4, budova GEMB, večer pak na Šrobárova 2181, Praha 3
11.1.13 od 7,00-12,30 hod Vyskočilova 1422/1a, pak na telefonu, o víkendu jsem v Liberci a v příštím týdnu opět na telefonu 724 172 993, tzn. volejte
kšiltovky jsou už v Praze, po cca 15,30 se můžu věnovat výdeji
úplné kontakty
mail: jan.truhlar@volny.cz; jan.truhlar@ge.com
mobil: 603 464 182, 724 172 993
Honza Truhlář
tak Pha, kde to vázne, výdejní místo otevřené na P4, za chvíli bude na P3 ;o)), volejte/piště kšiltky jsou skvělý, Michalovi patří VELKÝ DÍK
www.jantruhlar.cz
schrek napsal:
ted sem byl na poste a posilal jsme baliky a pani mi rekla ze kdyz je dneska podam i klidne ted v 18:30 tak zejtra dojdou jinak mam narok na slevu
Záleží, jak velká je pobočka, na které jsi byl a hlavně jaký má stanovený čas přijetí balíku, aby byla schopna ho doručit do druhého dne. Ten čas ti zdělí na infolince.
Míšo děkuju moc za nápad realizaci a dotáhnutí do zdárného konce. Mnozí by neměli trpělivost a určitě by to nedotáhli. Je to tak vyjmečný stav že jsem si nalil oblíbenou vzácnou whisky abych přípil na Tebe ! Děkuju moc je opravdu parádní jedinečná děkuju georginovi za dovoz a za super pokec. Jak už tu někde zaznělo ,, já sů tak šťastné "
shadowGS přiložený následující obrázek:
na čepice jinak se tesim na dalši Tvůj počin šátek nákrčník kukly nevím co používate jinak třeba nějakou nášivku na oblečení s klubem přezdívkou ? Necham to na Tobe ale každý rok něco
já mám hlavu 57 cm a gumu trošku natahuji takže myslím nebude problém to by opravdu musela být úplně jiná hlavička ... Musíme nasadit čepičku bohušu...
Upravil shadowGS dne 10.01.2013 20:33