jezek napsal:
mě se už to urážení a vyhrožování taky trochu přestává líbit..
ok. Hix je odted hotova holubice miru
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ivan napsal:
No, já myslím že pár lidí tu neví - někdo zčásti - o čem mluví., možná si to jen myslí. Mimochodem víte co je zajímavé? Snad všichni rasisti, náckové atd., se schovávají za inteligentně podávané vědecké teorie vycházející ze faktů, někdy jen lehce překroucených, upravených nebo vytržených z kontextu. Takoví lidé velmi chytře sází na to, že posluchač na takto podanou "vědeckou" teorii nebude nic namítat, protože zní věrohodně a on o tom tolik neví a mohl by se znemožnit, méně inteligentní jedinci na to zírají jako na zázrak a honem za takovým věrozvěstem běží, protože si mohou vybíjet své agrese a komplexy pod pláštíkem vědy. Kromě toho diskutovt se s takovými lidmi nedá, na všechno mají odpověď, jediná šance je vytěsnit je ze svého středu, ignorovat, nediskutovat a neodpovídat.
Hulváti, agresivní lidi, ti, co urážejí ostatní atd. tady podle mne nemají co dělat a nechápu, jak mohou kritizovat ostatní kultury, mimochodem starší než ta naše, za netoleranci, když sami nejsou tolerance schopni. Bohužel majitele fóra to nechává v klidu a to už poněkolikáté, což nechápu, protože mnoho věcí zde by možná stačilo na obvinění z extrémismu, šíření rasové nesnášenlivosti atd.
Opravdu je mi někdy z tohoto jinak skvělého fóra smutno...
no je fakt že by mě zajímalo jak by keksík vysvětloval na policii své názory.....hele beru motku jak ho zavřou,jistě bude za dobrou cenu
LukyGs napsal:
Pokud nekomu extra vadi tohle vlakno a jeho obsah, tak jej snad cist nemusi. Tim ze ho neprecte se nemusi ani pohorsovat nad jeho obsahem. Tady je to ale tak ze jedni se snazi moralizovat druhe....zacinaji se tady pouzivat urazky a vyhruzky!!! A proto jdete Vy kterych se to tyka do ...... A kdo mi za to bude chtit rozbit hubu, tak bydlim v Sušicich č.4 okr. Přerov a nebo mozna kdyz vyjde cas, dojedu na Radarku
hele cuniku, ja se to budu snazit napsat co nejslusneji, NICMENE ... proc mluvis o vecech, o kterych zretelne vis kulovy?
ten puvodni, mainstreamovy islam, tedy ten od mohameda a prvnich muslimu, je TEN RADIKALNI.
to neni tak, ze by bylnejakej "normalni"... umirnenej islam. je ten puvodni hardcore, kterej ovsem lecjakej muslim FLAKA. v koranu jsou mraky drsnych versu, v hadithech jeste vetsi hustota a sira - zivotopis mohameda snad jeste horsi.
takze... prestan s tou naivitou a neco si o tom precti. Mohamed byl ten, co si od allaha nechaval posilat jednu babu za druhou, prepadaval karavany, vyvrazdil zidovsky kmen a treba objednaval vrazdy BASNIREK, co ho kritizovali.
17 cm
hele cuniku, ja se to budu snazit napsat co nejslusneji, NICMENE ... proc mluvis o vecech, o kterych zretelne vis kulovy?
ten puvodni, mainstreamovy islam, tedy ten od mohameda a prvnich muslimu, je TEN RADIKALNI.
to neni tak, ze by bylnejakej "normalni"... umirnenej islam. je ten puvodni hardcore, kterej ovsem lecjakej muslim FLAKA. v koranu jsou mraky drsnych versu, v hadithech jeste vetsi hustota a sira - zivotopis mohameda snad jeste horsi.
mimochodem církev taky vyvražovala své kritiky
takze... prestan s tou naivitou a neco si o tom precti. Mohamed byl ten, co si od allaha nechaval posilat jednu babu za druhou, prepadaval karavany, vyvrazdil zidovsky kmen a treba objednaval vrazdy BASNIREK, co ho kritizovali.
hele ještě neznamená že nevím uplně vše že nevím co chci...to spíš ty víš hodně a nevíš co by jsi chtěl
a cirkev svatá taky umůlčovala své kritiky...o tom to přeci není..to dělají i vlády ..a i jiné spolky...je to dokola,já to vzdávám piš si co chceš...podle toho si utvářiš okolí kolem sebe
Upravil czunik dne 21.06.2013 11:34
http://czunici.ra...
je uplne jedno, jakej sis islam a koexistenci s islamofundakama vysnil.
islam je takovy, jake jsou puvodni texty a ciny mohameda a prvnich muslimu/kalifu.
mmch takhle presne argumentujou arabely... nekoukal ses moc casto na Angeliku?
a btw bud chlap a priznej, ze o tom temer nic nevis.
17 cm
islam je takovy, jake jsou puvodni texty a ciny mohameda a prvnich muslimu/kalifu.
ale já píšu že nejsem až tak kovanej...ale i kdybych věděl hodně jako ty ,nedělal bych to tak jako ty..a netvářil bych se že moje pravda je jediná na světě...ale to je jen na každém soudruhovi jak se k diskuzi staví..někdo hledá diskuzi někdo konforontaci
Upravil czunik dne 21.06.2013 11:36
mimochodem církev taky vyvražovala své kritiky
hele ještě neznamená že nevím uplně vše že nevím co chci...to spíš ty víš hodně a nevíš co by jsi chtěl
a cirkev svatá taky umůlčovala své kritiky...o tom to přeci není..to dělají i vlády ..a i jiné spolky...je to dokola,já to vzdávám piš si co chceš...podle toho si utvářiš okolí kolem sebe
no a ted si ukazal, ze ani o cirkvi a krestanstvi tolik nevis.
krestanstvi je samozrejme omyl, ale ZDALEKA NENI TAK RIGIDNI, JAKO ISLAM.
uz jsem ti jednou rikal, ze pro muslimy je koran DOSLOVNE/ODRIKANE slovo bozi. pro krestany je bible jen inspirovana bohem.
mad problwmy s chapanim jwdnoduchych realii?
17 cm
ale já píšu že nejsem až tak kovanej...ale i kdybych věděl hodně jako ty ,nedělal bych to tak jako ty..a netvářil bych se že moje pravda je jediná na světě...ale to je jen na každém soudruhovi jak se k diskuzi staví..někdo hledá diskuzi někdo konforontaci
placani kravovin a opakovano jiz vyvraceneho, jak to predvadis ty, neni zadna uprimna snaha o diskuzi.
to je jen toceni se v kruhu.
17 cm
ripper napsal:
Už mě to nebaví číst a přestal sem asi před 5 stránkami...
Shrnuto a podtrženo - ... je fanatický demagog, rasista a nezadá si v ničem s fanatiky z druhé strany. Za chvíli se dozvíme, že mu vadí židé, hispánci, černoši, pak nějaká skupina bělochů, kteří s ním nesouhlasí... Takových magorů tu v minulosti bylo... a nedopadlo to dobře. Rozdíl je v tom, že Keksík nemá na to to dotáhnout někam jak oni. Díky BOHU
dej si pozor na jazyk, pitomce.
malokdo ma k rasizmu tak daleko, jako ja.
co vadi mne je fundamentalisticky islam a mam pro to VELMI dobre duvody.
tak jako vždy jenom urážky a pindy. Já v těch tvých kecech vidím mimo jiné i rasismus.
Dávej si pozor koho urážíš.
Fundamentalismus mě vadí taky, ovšem ty si taky fundamentalista.
placani kravovin a opakovano jiz vyvraceneho, jak to predvadis ty, neni zadna uprimna snaha o diskuzi.
to je jen toceni se v kruhu.
jak říkáš...a jak řikaj jiní..poslední slovo..hele ja z tebou fakt vézt debatu z oka do oka a návážet se do mě,...sedím na cele vedle tluchoře
muj poslední přispěvěk na tohle téma..končím..a ty se klidně urhtyzni v prdel neb s tebou nesohlasím..a je mi fuk co si te´d myslíš...má trpělivost je u konce a to si myslím že jsme se nažil bejt slušnej...jdi na ostří nože ale ne už se mnou....
Upravil czunik dne 21.06.2013 11:44
Ivan napsal:
.... Bohužel majitele fóra to nechává v klidu a to už poněkolikáté, což nechápu, protože mnoho věcí zde by možná stačilo na obvinění z extrémismu, šíření rasové nesnášenlivosti atd.
Taky myslím, že by s tím už měl něco dělat...
VY DVE JELITA. DOKAZTE SIRENI RASOVE NESNASENLIVOSI, NEBO SE OMLUVTE.
ja jsem slovo "arab" snad ani jednou nepouzil.
a mmch mam mezi araby a poloaraby dost kamaradu s nimiz jsem celkem dost pravidelnem kontaktu. pokud vam dojdou argumenty, tak se snazite manipulovat a nejake si vytvorit? jak prekvapive.
Ten kdo by se měl omluvit a vypadnout z tohoto fora jsi TY.
jezek napsal:
mě se už to urážení a vyhrožování taky trochu přestává líbit..
ok. Hix je odted hotova holubice miru
Stačí, když, obrazně řečeno, budeš držet hubu.
ripper napsal:
hicks napsal:
ripper napsal:
Ivan napsal:
.... Bohužel majitele fóra to nechává v klidu a to už poněkolikáté, což nechápu, protože mnoho věcí zde by možná stačilo na obvinění z extrémismu, šíření rasové nesnášenlivosti atd.
Taky myslím, že by s tím už měl něco dělat...
VY DVE JELITA. DOKAZTE SIRENI RASOVE NESNASENLIVOSI, NEBO SE OMLUVTE.
ja jsem slovo "arab" snad ani jednou nepouzil.
a mmch mam mezi araby a poloaraby dost kamaradu s nimiz jsem celkem dost pravidelnem kontaktu. pokud vam dojdou argumenty, tak se snazite manipulovat a nejake si vytvorit? jak prekvapive.
Ten kdo by se měl omluvit a vypadnout z tohoto fora jsi TY.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
clovece Hicksi mohl by jsi nam dat zdroje,
z ceho prameni tve hluboke vedeni.
Jako fakt me by to zajimalo je videt ze mas hluboke vedeni o ruznych nabozenstvi. Ty jsi to studoval nebo je to tve druhe hobby ci jak?
ps: koran cist nechci tak idealne www ci nejake dokumenty nemas?
Sahih International
Men are in charge of women by [right of] what Allah has given one over the other and what they spend [for maintenance] from their wealth. So righteous women are devoutly obedient, guarding in [the husband's] absence what Allah would have them guard. But those [wives] from whom you fear arrogance - [first] advise them; [then if they persist], forsake them in bed; and [finally], strike them. But if they obey you [once more], seek no means against them. Indeed, Allah is ever Exalted and Grand.
Czech
Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.
.
tohle v nasi ustave jaksi nenajdes
17 cm
mas moc fajn a chytry kamarady Ripper se k tobe neuveritelne hodi...
17 cm