Tak konecne se mi na ucet pripsali po 3 dnech platby z paypal.Tak mam radost,ze jsem to vsechno odklikal spravne.Asi v patek se pripise jeste jedna platba z pay pal.
Upravil vevis dne 24.10.2013 20:50
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak konecne se mi na ucet pripsali po 3 dnech platby z paypal.Tak mam radost,ze jsem to vsechno odklikal spravne.Asi v patek se pripise jeste jedna platba z pay pal.
Tak to je super. Hleďme jak se dokáže "zvrhnout" sbírka na model Tak teď už jenom to zdraví.
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:11
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vevis..ta částka je neuvěřitelnáAni nevím a nemám slov, co říct a jak to popsat..jsou tu moc fajn lidi
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Olda79 napsal:
Zdar, je to super, doufám, že Bohumil bude OK. Akorát bych tady neoperoval tou výslednou částkou, aby mu to ještě nezdanili...
Popravde taky nevim jak to resit.Prece jenom je to verejne forum,tech prichozich plateb na mem ucte je fakt hodne a netusim jestli se v tom nekdo nemuze zacit stourat.Asi to pak bude ba Bohumilovi jestli to zdani nebo ne.Ja ani netusim co se musi danit a co ne.
Bohumil už se nám probudil, kouká kolem sebe a sem tam se i mračíJeho stav se lepší
Jen tak dál Bohumile
Upravil Milan V dne 11.09.2013 21:09
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Dnešní jména pro kontrolu:Lochman,Sete,3X,PetrP,Georg,Rick,Pivos,MarekHK,Olin,paja1,
Pitbull,Milkal,Rendas,refi,Kubelka Martin,jawan,Olda79,grog.
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:13
Mám tu stejnou zprávu - probudil se a infekce kvůli které byl v umělém spánku prý ustupuje. Tak se snad ledy hnuly a bude už jen lepší a lepší
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Olda79 napsal:
Zdar, je to super, doufám, že Bohumil bude OK. Akorát bych tady neoperoval tou výslednou částkou, aby mu to ještě nezdanili...
Popravde taky nevim jak to resit.Prece jenom je to verejne forum,tech prichozich plateb na mem ucte je fakt hodne a netusim jestli se v tom nekdo nemuze zacit stourat.Asi to pak bude ba Bohumilovi jestli to zdani nebo ne.Ja ani netusim co se musi danit a co ne.
Já je zdaním až jim z toho bude špatně. Nic. Nikdo. Dárek,dluh z mládí