Magda Faltová - Sdružení pro integraci a migraci. Teď na ČT24 prohlásila, že v Evropě žije půl miliardy lidí a i 300 000 uprchlíků je integrovatelných.
Mně už dnes v noci telefonovali . Myslím, že pokud chtěli aktuálně v půl jedné v noci s něčím pomoci, narazili na dost nesprávné číslo volaného . Schválně, co je to za předvolbu státu volajícího?
Bill přiložený následující obrázek:
Hooodně by mě zajímalo jestli rakouská policie pracuje i s druhou verzi, že se jednalo o džihadistický útok muslima, ale tato verze by byla politicko-společenský nepřijatelná, že ano.
R1200GS 08
Nevím jestli už to tu někdo nedával YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To bylo průměrnému občanu a ne evropskému úředníku, neschopnému cokoliv říct aby se neznelíbil oficiální linii, jasné od začátku roku, kdy IS řekl: "Pošleme vám přes Středozemní moře půl milionu uprchlíků a mezi nimi naše bojovníky". V tu chvíli byl snad čas hermeticky uzavřít cesty. Dnes, kdy jsou utečenci (a mezi nimi bojovníci IS) už i u nás, to je horší. Obávám se, že se bude muset stát něco mnohem horšího aby se Evropa probudila. Nebo bude muset výrazně posílit politický vliv nacionálně orientovaných stran, které jinak nesnáším (ne že bych s něčím nesouhlasil, ale ty palice, vyholené zvenku i zevnitř, ve mne nevzbuzují důvěru), nicméně v dnešní době by mohly být užitečné.
Už jsem to psal - IS není banda divochů. Je to agresivní vojenské uskupení s dlouhodobou strategií, schopné nejmodernějších metod vedení války, mystifikace a propagandy, které zatím do posledního puntíku plní svůj plán ovládnout svět.