Pavle díky, už jsem mu psal. Kdyby se mi jedna dostala do ruk, tak by nebyl problém u kamaráda udělat podle vzoru i další, kdyby někdo potřeboval. Uvidime.
Tak se mi podařila z TT sehnat poslední výztuha krku, kterou měli, další už vyrábět nebudou. Pokud by měl někdo zájem, tak bych podle ní nechal vyrobit další. Než ji namontuji. Během příštího týdne ji budu mít. Jestli má tedy někdo zájem, tak mě kontaktujte a domluvíme se.
Upravil Zdenek34 dne 12.02.2021 17:50
Chlapi ja jednu výstuhu na 2013 mám kúpil som novšiu motorku a zostala mi až by bol záujem tak ju posuniem stála tuším 50,- eur
mail : igor@drevobb.eu
Upravil iz dne 14.02.2021 11:04
iz napsal:
Chlapi ja jednu výstuhu na 2013 mám kúpil som novšiu motorku a zostala mi až by bol záujem tak ju posuniem stála tuším 50,- eur
mail : igor@drevobb.eu
A novější motorka už tam má tu výztuhu z výroby???
Mal som LC r 1200 GS 2014 ked vyšla adventura tak mi ju vykupili späť a kúpil som adventuru tam som to už neriešil.
Inak výztuha je už predaná.
Upravil iz dne 12.03.2021 21:57
Mám 14 Advika a krk je stejný jako na GS 2013 co jsem měl. Měl jsem i Advika 2015 a myslím si,určitě to nemůžu tvrdit,ale řekl bych, že i tam byl stejný krk.
.
Ptal jsem se na to v BMW, páč mám 2017 a nevěděl jsem na čem jsem. A prý Touratech dělá výztuhy a kryty na všechno a taky kryty na kryty a tak a prý to s tím krkem je pěkná ptákovina... Tož tak
Taborak napsal:
Ptal jsem se na to v BMW, páč mám 2017 a nevěděl jsem na čem jsem. A prý Touratech dělá výztuhy a kryty na všechno a taky kryty na kryty a tak a prý to s tím krkem je pěkná ptákovina... Tož tak
Taborak - Přesně to jsem si myslel.Na první LC 2013 jsem to ze strachu namontoval a na další jsem to už nedával.Při normálním používání motorky by se s tím nemělo nic stát.
Nikos - Kámo ty by jsi měl teď chodit do posilovny 3x týdně, když máš doma krky dva.
.
Taborak napsal:
A cos čekal, že Ti na to řeknou v BMW, když Ti na to nemají co nabídnout a udělat kšeft?
Ma různých fórech jsem se dočetl, že to byl problém ročníku 2013 a dohledal jsem několik případů, kdy se v podstatě jednalo o stejmý problém při pádu motorky na bok a ránu na řidítka. Tohle právě řeší výztuha. Teď jsem rychle našel jeden případ i s foto, kdy šlo o pád motorky na místě.
kazdopadne v realoem ma cerny ram stejne cislo pro GS 2012 jako pro GSA 2017 takze pokud tam bmw delalo nejake zmeny, tak bez nejakeho extra "priznani"
i tak - kdyz koukam na ty fotky poskozeni, nemyslim ze by tomu to TT udelatko nejak zvlast pomohlo, je utrzena i ta konzolka na predku trubky (jestli dobre vidim) takze aby to melo vyznam muselo by to byt chycene k celemu obvodu te trubky, pripadne k trubkam ramu, takhle je to takove polovicate
ale asi lepsi nez dratem do oka ...
Tak výztuha dorazila, byl jsem na to kouknout u motorky a myslím, že ta výztuha právě rěsí celý problém. Ta podložka se zapře ve spodní části krku o vnitřní stěny a v podstatě je nemožné, aby se stalo takové poškození, jako na těch fotkách. Technicky je to vlastně nemožné, to by se musel ohnout celý rám nebo prasknout krk.
Upravil Zdenek34 dne 18.02.2021 18:59
Taborak napsal:
Taborak - Přesně to jsem si myslel.Na první LC 2013 jsem to ze strachu namontoval a na další jsem to už nedával.Při normálním používání motorky by se s tím nemělo nic stát.
Nikos - Kámo ty by jsi měl teď chodit do posilovny 3x týdně, když máš doma krky dva.
Dalo mi to ale hodně práce ukecat Bramboru, aby se kamarádila s Kačenkou
nikos přiložený následující obrázek:
[88.57Kb]
Upravil nikos dne 19.02.2021 07:24
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
PavelDR napsal:
[quote]Taborak napsal:
Ptal jsem se na to v BMW, páč mám 2017 a nevěděl jsem na čem jsem. A prý Tl teď chodit do posilovny 3x týdně, když máš doma krky dva.
Dalo mi to ale hodně práce ukecat Bramboru, aby se kamarádila s Kačenkou
...pekne sladene barvy... ten krapet oranzove tam vubec neprekazi...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Čaute
Dnes som na mojej Adventure 2015 30000km mal.problém s ESA nadstavením chcel som predstaviť na jazdu pre dvoch a nič len bikali prilbičky skúšal som 3x a nič po cca 20 km po šotoline som to skúsil znova a začalo to fungovať.
Palivové mapy mi tiež išli nie tak že za jazdy prepnem vytlačím spojku a prepne ju ale prepnem a nič hore svietí ço som mal a dole čo som chcel až ked som aj preradil tak mi to prehodilo.
Tak neviem nemáte s tým niekto skúsenosť
Ďakujem