Nesouhlasím. Koupíš Meridu za 50 slušnou a Spešla ne. Takže je to taky o tom. Jinak jsme Jardu minulý víkend prohnali v Ostravě tak že na MS dal jen půl kola. :-))))
Rozdíl 100 a 150? součástky na rok a na půl roku :-))))
A upřímně to podle mě Vjetrník trošku přehnal. Když se snažíš za pade podle mě koupíš slušné kolo. Ale je to jako s auta a podobně, prostě je třeba nakrmit každou třídu....
Vůbec se tu nechcu hádat.
Nevím, kde bych si půjčil kolo za 150k? Ale asi si ho ani radši nechcu půjčit.
Nesrovnávám tu kolo za 10k oproti 150k.
Ten můj low-end je: Scott Scale 35 karbon, kliky XT, přesmykač XT, přehazka SLX, vidle RS SID WC. Na moje ježdění hodinu denně (teď sem se hecnul) to stačí.
Rozdíl 100 a 150? součástky na rok a na půl roku :-))))
A upřímně to podle mě Vjetrník trošku přehnal. Když se snažíš za pade podle mě koupíš slušné kolo. Ale je to jako s auta a podobně, prostě je třeba nakrmit každou třídu....
Koupíš Hondu za 250 slušnou, ale bawca ne. To je to samý. Někde se ty technologie - rám, geometrie, zadní stavba projevit musí. A to zrovna Soušla nemusím...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Tak letošní český pohár Rally Sudety je za náma.A myslím,ze 21.ročník se povedl.Super počasí,trat po drobných úpravách ještě výživnější než obvykle,prostě opravdové MTB jak má být.
Trat 115km s nastoupanými cca.3500m letos dokončilo cca.500 lidí.
Já po předlonském 147.místě,kdy jsem se ke kolu vrátil po 15 letech nicnedelání a lonském 99.místě jsem letos dojel 67.celkově.(čas v cíli 6h15min.) Po letošní zlomené klíční kosti(1.června) a 2 mesících bez horského kola, jsem tuto sezonu považoval za ztracenou,ale nakonec ji hodnotím pozitivně.
Upravil vevis dne 13.09.2015 18:39
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Honza_BMW_VW napsal:
...tak pánové, co to moje, tedy synovo, kolo???? Už bych potřeboval místo v garáži
tak hneme s cenou? 52 nový, chtěl jsem 35, zkusíme 32tis kaček
Pertla napsal:
Kolega v práci byl taky na Sudetech, u Hvězdy byl diskvalifikován. Takže Vevis, gratuluju k pěknýmu posunu v osobním žebříčku
..tam to bylo docela masakrální a bylo vidět, kdo jak má kolik najeto a zvládá techniku. Klobouk dolů před všemi, kdo to sjeli.
Každopádně, za co ho diskvalifikovali? Za nějakou cizí pomoc?
H
www.jantruhlar.cz
Pertla napsal:
Kolega v práci byl taky na Sudetech, u Hvězdy byl diskvalifikován. Takže Vevis, gratuluju k pěknýmu posunu v osobním žebříčku
..tam to bylo docela masakrální a bylo vidět, kdo jak má kolik najeto a zvládá techniku. Klobouk dolů před všemi, kdo to sjeli.
Každopádně, za co ho diskvalifikovali? Za nějakou cizí pomoc?
H
Dneska uz cizi pomoc zakázaná není.To uz je hodne dávno,kdy ti na predstavec a dráty obou kol pred zavodem nalepili bez roztrzeni nesundatelne samolepky a s tema samolepkama jsi musel dojet.A navíc opravy sis musel provést sám a svýma věcma.Takhle jsem nedojel první ročník sudet,kdyz jsem v bláte po 30km z první skupiny přetrhl retez.Bohuzel jsem pred tim ztratil celou podsedlovou brasnicku vcetne nýtovace.Dnes sezenes nýtovac,dusi atd.na kazde obcerstvovacce.A kolikrát ti to i opravej.
Upravil vevis dne 14.09.2015 19:02
Honza_BMW_VW napsal:
...tak pánové, co to moje, tedy synovo, kolo???? Už bych potřeboval místo v garáži
Tak prodáno ;o))
No vidíš, byla aspoň dobrá cena?
Honza_BMW_VW napsal:
Tak prodáno ;o))
A Emil bude o kole dál jenom kecat!
Honza_BMW_VW napsal:
Tak prodáno ;o))
;o)) co je dobra cena ;o)), ne,šlo temer nahate,stejne jako z obchodu za dobrou cenu
Nechal jsem tam starší základní naslapy a pro motivaci i lepší tacho
www.jantruhlar.cz
Waltr napsal:
Vevis super. Mě se ta oblast strašně líbí. Trať byla famozní. Nevím nakolik ji teda změnili. My ještě na otočku 23 24 rychleby.
Zmenili ji klepšímu.V Adršpachu se nejej asfaltovy usek a jelo se polníma cestama.Kdyz se vyjelo na pasa,tak se neprejela hlavní silnice,ale sjelo se to stredne tezkým sjezdem dolu a lesem se to ješte jednou vyjelo nahoru.A nakonec v Dedove se opět vynechal asfalt, pribyl asi 300m vyjezd lesem a sjezd temer k vyjezdu na Bišik.Takže zmeny urcite k lepšímu.
Honza_BMW_VW napsal:
Tak prodáno ;o))
;o)) co je dobra cena ;o)), ne,šlo temer nahate,stejne jako z obchodu za dobrou cenu
Nechal jsem tam starší základní naslapy a pro motivaci i lepší tacho
Ideální stav. Nechat to v původním kupované stavu a fíčovinky prodat sólo, jak jsem psal. Tak aspoň že tak.
Tak jsem byl pojezdit na Rychlebách a doporučuji těm kdo tam ještě nebyli atˇsi tam zejedou. Teď o víkendu se tam jedou enduro závody, a ty tratě vypadaly už přece jen trošku za hranou. :-))) Vlastně to vedlo lesem přímo dolů :-))))