můj výsledek:
váha 95kg (mínus 8 kg)
pas 102cm (mínus 7 cm)
ale přiznám se, že jsem za celou dobu neudělal jedinej klik a všehovšudy jsem uběhl jen 5km.
Změnil jsem jen dopolední jídelníček a obědové porce mám poloviční (a bohatě na nasycení stačí). Odboural jsem sladké.
Klobásky, krkovičku a jiné produkty z prasátka a kravičky si užívám v dostatečném množství i nadále (na to abych je zrušil je mám moc rád )
Tak já se svými 173cm a 76 kg se po necelých 4 týdnech v Thajsku dostal na 71 kg... bez hubnutí, jedl jsem normálně, nehladověl jsem, jen bylo zastoupeno trochu víc ovoce (výtečného ovoce) a prakticky jsem neměl přílohy - a když tak jen rýži... každopádně to vedro nejen, že vede k výraznějšímu pocení ale taky asi tlumí chuť k jídlu :-)
Každopádně naprosto nenásilné hubnutí:-)
Tak pratele, prekvapuje me, jak jste stihli za ty 3 mesice vychladnout. Na zacatku 24 namotivovanych lidi a na konci? To jste vsichni takovy stydlini? Hola cisla nemaji tu spravnou vypovidajici hodnotu.
Moje vysledky jsou:
vaha +1kg
pas -1,5cm
Jeste jedna dvojice fotek pro porovnani. Prvni vznikla cca mesic pred soutezi, tudiz jen mimo soutez...
Je jasne, ze pro mne tato cesta zdaleka nekonci a je stale na cem makat...
Jestli jsem se vlozenim fotek hluboce dotkl estetickeho citeni nektereho z clenu fora, tak se mu hluboce omlouvam!!!
Preji vsem v jejich snaze o zlepseni sve figury pevnou vuli, chut a zdravi!!!
Upravil BURE dne 26.03.2015 07:58
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Tak já jsem za ty 3 měsíce dal dolů celé jedno kilo. nyní osciluji mezi 110,5 a 111 kg. To za fotku nestojí
Hele Bure, nic ve zlím, s postavou máknout umíš, ale investice do toho výčnělku na krku by taky nebyla od věci
Kdyby za obličej zavírali, dostaneš doživotí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik sem na tom uplne stejne , stresy v praci atd. takze dole pouze 1kg bez snazeni ted to snad uz pujde lip.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mediku, to jsem udelal loni, kdyz jsem investoval do Shoei Neotec! Kdyz nahodim slunecni clonu, tak mi stoupne sex-appeal o 150%!!!
no já se sice nezúčastnil, ale od prosince, kdy jsem měl 103, se mi podařilo dostat na 96.
snažím se jíst časteji, večer moc nežrat. Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Kurna! Jedna poradna srac.ka a co to s clovekem udela? Ale pekny! Treba se k necemu takovemu za rok dva taky dopracuju. Ale bohuzrl bez toho svetru. Neandrtalsky gen se mi vyhnul... :/
Milane, skvela prace! Vsadim se, ze se Ti ted na masine offuje o to radostneji?
3X napsal:
Honzo, nech už toho, začíná ti být i zrcadlo malé
A to jsem Jirko dal dolu 4kg. Budu muset koupit vetsi zrcadlo.
Jeste bych dodal, ze trenink byl zameren na cviceni s vlastnim telem a krome peti treninku v posilovne jsem cvicil jen doma.
Potreboval jsem jen dve zidle, hrazdu a dve jednorucky. Fakt me chytlo to, ze clovek k tomu nic nepotrebuje jen vuli.
Jak se dam dohromady po viroze, pokracuji dal.
Splněný sen moje 1100GS
Tak doufam Jendo, ze nebjdeme jediny, kdo se osmelil dat fotky. Jinak to nebudes mit jak vyhodnotit... Jedes na "Radarku"?
Tak to vypada, ze fotky jine fotky asi neorileti. Bohuzel zatim ani neprisly vahy a miry.
No po pocatecnim zapaleni to nejak uhaslo, ale par lidi to snad nakoplo.
Na Radarku to asi letos nedam. Jeste uvidim, mozna bych se prijel na chvilku kouknout a pokecat.
Splněný sen moje 1100GS
me se zatim podarilo snižit vahu na 95kg, vzhledem k tomu ze rameno je stale spatne, na vystave me chytly záda, tak jsem tak dva mesice nebyl ve fitku.. ale trochu běham. Budu ale nadale pokracovat, a jen co rameno dovoli začnu cvičit
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Pardal napsal:
me se zatim podarilo snižit vahu na 95kg, vzhledem k tomu ze rameno je stale spatne, na vystave me chytly záda, tak jsem tak dva mesice nebyl ve fitku.. ale trochu běham. Budu ale nadale pokracovat, a jen co rameno dovoli začnu cvičit
Pres vsechny tvoje zraneni to je myslim super vysledek!