Sedim si ti takhle v dilne a nejak nevim jak tyhle pocity popsat. Co treba:" na tom hnedym aute je snad uplne vsechno v prd.eli"? Jojo, to asi presne vystihuje v jakem jsem ted stavu. Pripravuji seznam veci pro calounika a pritom jsem se dal do odstrojeni casti palubky. V kontrolkach jsou zarezly zarovky takovym zpusobem, ze temer vsechny budu muset dat nove, taky plast kolem prepinacu na stredove casti je nakasi...zacinam si davat dohromady dalsi sahodlouhy seznam veci na objednani...ono to snad nikdy neskonci!!!
Muj predbezny odhad, ze z puvodniho auta zbyde cca 30 procent dilu byl spatny...bude to jeste min!
Michal21 přiložený následující obrázek:
A aby to nebylo zas tak jednoduchy, rozhodl jsem se dat komplet interier do kuze vcetne tyhle zpropadeny palubky. Origo to bylo pokryty nejakym hnusem imitujicim kuzi...
Kluci tak se po nejakem case konecne podarilo dovyrobit dily na chladic a veci kolem nej...cela sahara, nohy na kterych drzi chladic vyfrezovany z kusu duralu a navic jeste prekryt nad chladic....mam radost... od klempire mam taky spoustu veci, ktere uz jsem stihl i dat nalakovat a uz se hrejou v regalu...zacina se mi to pekne kompletovat...hezky vecer!
Michal21 napsal:
Vite jak vypada interier jaguaru ve 2D? Takhle...
Takhle jsem měl naposledy rozebraného velorexe, ale to mě bylo 17 a uměl jsem prdlajs. Ale ta fotka mě to připomněla. Jen se jednalo o plachty a šil jsem si je sám, podle těch shnilejch. Koženka, plachta a starý lodičkový stroj. Ale hrdě jsem s tím jezdil až do vojny.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Michal21 napsal:
Vite jak vypada interier jaguaru ve 2D? Takhle...
Takhle jsem měl naposledy rozebraného velorexe, ale to mě bylo 17 a uměl jsem prdlajs. Ale ta fotka mě to připomněla. Jen se jednalo o plachty a šil jsem si je sám, podle těch shnilejch. Koženka, plachta a starý lodičkový stroj. Ale hrdě jsem s tím jezdil až do vojny.
Nekecej, že ses do toho oblékl, i Abrahám měl co dělat
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Nekecej, že ses do toho oblékl, i Abrahám měl co dělat
No, když vyhodíš origo sedačky, kde jsem se nevešel pod střechu a měl řadičku mezi nohama , dáš tam sedačky z kloubáku Ikarus, malej sportovní volant a je ti náct, tak se vejdeš jako prd. Posez jako ve F1 napůl vleže, výhled na šrouby kol náklaďáků, bez střechy a voken kabrio s úžasným zvukem hádajících se válců.......je na co vzpomínat.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky mne to láká se přijet podívat. Je to úžasná práce!
Docela mi přijde škoda to autíčko pak huntovat na českých silnicích, když vidím, kolik to stojí času, úsilí a peněz.
Nabalzamovat a dát do vytríny :-)
Pak by zase ale byla škoda s tím nejezdit...
Když je vůle, cesta se najde
To je tedy masakr. Nechce se mě věřit, že tohle šlo udělat z té kupky šrotu