Homologaci výfuku asi kontrolujou vždycky že? Koupil sem starší LC4 a má takovej rally výfuk, homologace žádná, mám k tomu ještě origo výfuk s dvěma koncovkama ale tam homologace taky není. Potřebuju udělat dovozovou technickou a nevím jestli mě s tím nevyhodí.
Olda85 napsal:
Homologaci výfuku asi kontrolujou vždycky že? Koupil sem starší LC4 a má takovej rally výfuk, homologace žádná, mám k tomu ještě origo výfuk s dvěma koncovkama ale tam homologace taky není. Potřebuju udělat dovozovou technickou a nevím jestli mě s tím nevyhodí.
Vyhodi
Naprosto stejná zkušenost. Úplně bez problémů. Jen mě technik pochválil, že jsem sundal kufry. Prý to ministerští úředníci neradi vidí, zvlášť, pokud jsou širší než řidítka (což jsou dle nich asi všechny ).
Upravil j_a_k dne 02.11.2016 06:53
pokud máš na řidítkách závažíčka + kryty ruk,kufry široké 25 cm,z toho jeden opatřen vykrojením na výfuk,tak je to stejně široké jak řidítka
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Díky referenci od Namorka, jsem byl dneska na STK v Jiříkovicích a úplná pohoda. Měli tam nějaké lidi, tak jsem tam strávil vč. samotné kontroly asi hodinu a čtvrt.
Já čínský přídavný ledky (v pytlíkách), Laser laďák, Padáky, držáky kufrů, Topcase Kappa.
Vyfotit, zkontrolovat gumy, zatroubit, zablikat, vyzkoušet brzdy, pokecat, podivit se nad kilometrama -> "Ty vole, pojď se podívat, ta motorka má najeto 180 000km" Převzít zpátky papíry a jet do (_!_)
Upravil geofre dne 08.11.2016 19:43
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Končí mi technická, takže shánim nějakou STK v Praze, kde jsou přívětivý k motorkám, konkrétně k mý 1100 GS:-) Mám tam laďák Leo Vince (takže homologovanej, nicméně žádný E na něm vyražený není) a už několik let nejsem vlastníkem zástěrky... A mám tam Desierto (origo, takže by problém být neměl). Poradíte nějakou? Vždycky jsem jezdil do Motola a naprosto bez problémů, ale to bylo ještě před tim "přitvrzenim"... Díkes.
Adolf napsal:
Končí mi technická, takže shánim nějakou STK v Praze, kde jsou přívětivý k motorkám, konkrétně k mý 1100 GS:-) Mám tam laďák Leo Vince (takže homologovanej, nicméně žádný E na něm vyražený není) a už několik let nejsem vlastníkem zástěrky... A mám tam Desierto (origo, takže by problém být neměl). Poradíte nějakou? Vždycky jsem jezdil do Motola a naprosto bez problémů, ale to bylo ještě před tim "přitvrzenim"... Díkes.
V Kobylisích u Renaultu, co tam má dílnu Servisák. Tam to mají nacvičené http://www.mynos.cz Za týden tam jedu taky. Druhá , kterou používám je na Spojovací (hlavně nelez do autojarov, tam jsou to buz..
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vyřešeno. Zástěrka nikoho nezajímala a laďák má zezadu vyražený E (což jsem netušil, přestože ho mám cca 6 let...). Nicméně díkes za odezvu, určitě se bude hodit třeba někomu jinýmu.
V pátek STK Český Dub, půl roku propadlá technická. Kontrola cca 10 min - světla, blinkry, zatroubit, vyfotit. To vše za 500 Kč. Papírování cca 20 min. Na moto padáky SW Motech, origo boční držáky na adv kufry. Plexi kryt světla jsem měl sundaný, kufry též.
Upravil Dedkoid dne 15.05.2017 10:43
Na STK Praha 9 Na Výběžku jsem neprošel. Namontovány LED světla denního svícení s homologací, které ale svítí s potkávacími světly a s vypínačem. Vím je to proti předpisům. Domluvit se nešlo ohledně "být viděn". Byli mi vráceny peníze za STK. Odjezd týž den na STK Praha 9 Černý Most - STK provedena bez problémů i s LED denním svícením.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Já byl dneska v Dolních břežanech u Prahy, naprosto v pohodě, mladej kluk motorkář jediný co trošku vytkl byl popraskaný štítek na krku ale furt je čitelný takže bez problému, Koukl jestli svítí bliká a na přídavný ledkový světla se podíval, nechal si je zapnout řekl že je mám udělaný dobře ještě solo vypínač (mlhovka a dálkovka solo jen s příslušným světlem) a za 10minut jsem byl v prdeli
pádaky SW motech, top case givi, případvný led světla čína . ladák zach, ysvod bez katu
Upravil jetam dne 17.05.2017 19:27
Světlá nad Sázavou v pohodě. Kontrola čísel,blinkry,světla, klakson, lékárnička ...nafotit. Pak jsem je upozornil,že mám na SPZ smajlíka,tak přelepili bílou páskou a nafotili znovu.
V pohodě. ..držák kufrů, padáky atd... nic neřešili.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Před měsícem v (střední čechy-nechci schválně uvést kde) jsem zašel na STK s fotkami v mobilu ať mi řeknou jestli jim bude něco vadit, nevyhovovaly jim mlhovky s homologací, ale umístěné příliš nízko tak sem sundal, pak šel dolů držák na pet lahev, a nakonec musela jít z SPZ samolepka zakrývající na modrém podkladu hvězdičky EU. Plexi technik nakonec přehlédl, ale evidentně nemělo 2,5mm rádius na hraně. Vše jsme pořešili dopředu takže samotná STK proběhla hladce. Vše jsem naházel zase zpátky a ještě musím tu samolepku.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Dnes nejmenovaná STK v blízkém okolí Karlových Varů:
odevzdání dokladů a zaplacení, fotky zepředu, zezadu, z boku a shora (technik: "pane, otočte klíčkem, abych mohl vyfotit najetý kilometry", já: "to není třeba, tohle je ještě analogický..." ), pak předání malého a velkého techničáku, pochvala za krásný stroj a hotovo, všechno dohromady tak 10 minut a 650,- Kč.
Nezajímaly ho ani padáky ani přídavná světla ani gumy ani lékárnička, světla prostě nic...
Co víc si přát...?
...songs from the wood make you feel much better...