prezi napsal:
to PavelGS: ...ááá ku.va! ...co na to říci, že? ...ku.va, ku.va, ku.va!
Jo tak nějak jsem to komentoval i já.Potom jsem začal přidávat i jiné kvalitní slovíčka. Jako fakt nechápu jak může někdo kdo servisuje motorky být takový čuňas a dorve závity na víku tak ,že musím vzít velkou ráčnu abych je povolil.Za normálních okolností je povolím zápěstím.O kvalitě opravy převodovky a spojky si teď už nedělám žádné iluze.No nic.V pondělí uklidím dílnu a pustím se do oprav,protože co si člověk neudělá sám,to najde dokurvené.
No já myslím že si nemůžu pohoršit nikde.Začínám silně uvažovat o tom že si koupím novou Ténéré a mám klid.Jednoválec s řetězem,žádný rádoby dlouhověký kardan,servisy v každé prdeli,díly lehce dostupné.Pravý opak toho germánského krámu.
to PavelGS: ...Tenéré nemusí být marná (už kvůli tomu že vyrostla z mého zamilovaného XT-čka), jen jestli ti nebudou chybět koníky
...jinak buď v klidu, můžeme spolu kamarádit i kdybys jezdil třeba na Yukině
Upravil prezi dne 15.08.2009 17:28
prezi napsal:
to PavelGS: ...Tenéré nemusí být marná (už kvůli tomu že vyrostla z mého zamilovaného XT-čka), jen jestli ti nebudou chybět koníky
Ber to tak že nic co by bylo aspoň trošku schopné v terénu se v podstatě nedělá,když pominu KTM které mi jako jeté připadá krapet předražené.Koníky možná někdy pochybí,ale zase jako člověk který na jednoválci jezdil vím,že se stejně vždycky jezdí podle možností motorky.
Ještě pořád jsem nevyloučil z výběru afru,ale bude to těžké najít někde nějakou v solidním stavu a za přiměřenou cenu.
Jsem rád že netrpíš značkovou úchylkou a strpíš kolegu na jiné značce.
prezi napsal:
Ber to tak že nic co by bylo aspoň trošku schopné v terénu se v podstatě nedělá,když pominu KTM které mi jako jeté připadá krapet předražené.Koníky možná někdy pochybí,ale zase jako člověk který na jednoválci jezdil vím,že se stejně vždycky jezdí podle možností motorky.
Ještě pořád jsem nevyloučil z výběru afru,ale bude to těžké najít někde nějakou v solidním stavu a za přiměřenou cenu.
Tak to me poser,ty si fakt asi zaklety Co servis tak misto opravy ti to dokundili jeste vic
Ale vsecko se jednou v dobre obrati ne,je jedno co mas za motku vzdycky jde o lidi.
Jinak na zitra mam skuterka jestly chces?
Jo a dej vedet potom jak to bude vypadat vevnitr az to rozdelas,me docela zajima jak to zmastili
prezi napsal:
Tak to me poser,ty si fakt asi zaklety Co servis tak misto opravy ti to dokundili jeste vic
Ale vsecko se jednou v dobre obrati ne,je jedno co mas za motku vzdycky jde o lidi.
Jinak na zitra mam skuterka jestly chces?
Jo a dej vedet potom jak to bude vypadat vevnitr az to rozdelas,me docela zajima jak to zmastili
Jo,asi mám pech na servismany. V dobré se to obrátí až si to opravím sám,protože dokud jsem si servisoval motorky osobně,nestalo se mi že by se podělalo to co jsem opravil.Nikdy.Jen co to svěřím do rukou "odborníků" tak průser střídá průser.Sice budu muset investovat čas,který jsem původně chtěl použít k něčemu jinému,ale už nedám servisům ani korunu.Leda nasrat.
Nejhorší na tom bude ten úklid dílny.Po tom co jsem dělal barák je tam takový bordel,že až hanba.
Pravda,na zítra bych mohl probudit z hibernace GTR,ale klukům bych asi v terénu nestačil .
to PavelGS: ber to z té lepší stránky ...budeš mít uklizenou dílnu
...jo, taky mne napadlo, že by jsi vyvětral veterána ...na dopoledne by to asi nebylo (bude to dost drncat a taky by si si ho mohl zaprášit ), ale mohl by jsi vyrazit okolo poledne a někde nás dohonit ...když si ráno cinknem, řeknu ti jak to plánuju a kde bychom se mohli srazit
Jo kluci,tak snadné to nebude.Ráno jedu shánět závitové vložky,abych opravil průser se strženým závitem.Potom bude probíhat příprava na opravu.GTR nemá dobitou baterku a teď už se mi s tím nechce vrtat.Užijte si jízdu ve zdraví a pozdravujte pocestné
...čau Pepíno, přijeď, rád tě zase uvidím ...dopoledne se budeme motat okolo Nového Jičína a Val. Meziříčí ...oběd okolo jedné ve Valašské Bystřici ...pak Soláň, kousek Slovenska, Bumbálka, Bílá ...pak uvidíme podle času
...když tak volej ...telefon mám v profilu
Upravil prezi dne 16.08.2009 08:16
Hlavně při průjezdu poutí to byla parádní BMW presentace, pěkně v čele s KTM. Pak přišla terénní vložka, kterou jsem raději vypustil. Škoda, že jsem byl večer zadaný doma, jsem zvědavý kudy jste pak jeli.
Pája