Flying Rhino 2008
Ve dnech 14. dubna až 2. května 2008 bude na základně letectva Náměšť nad Oslavou probíhat cvičení Flying Rhino 2008 jako společné cvičení Armády ČR a ozbrojených sil Velké Británie s cvičícími jednotkami Slovenska a Dánska. První přílety letounů očekáváme 11. dubna 2008, odlety letounů jsou plánovány na 2. května a poslední zahraniční jednotky opustí Českou republiku do 8. května.
S tímto cvičením bude spojeno i určité zvýšení hladiny hluku. Podnikáme však všechna možná organizační opatření pro jeho eliminaci.
Letové akce jsou plánovány v pracovní dny a to v časech:
Denní lety: 09:00 - 17:00 hod.
Noční lety: 20:00 - 23:00 hod.
Na den 1. května 2008 plánujeme pro širokou veřejnost Den otevřených dveří v době od 09:00 do 14:00 hod. Součástí tohoto dne budou statické ukázky letecké a pozemní techniky účastnící se cvičení Flying Rhino 2008 a letové ukázky leteckých modelů.
(http://www.namest...2008040701)
Upravil zmijon dne 27.04.2008 06:39
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Prvního su doma,tam se jako jede ? Nevidím občerstvení zajištěno...
P.S. vstupné 30 korun,třeba bude lit jak s konve a vybírači vstupenek utečou a mi pjekně projdem
Upravil Bohumil dne 27.04.2008 08:00
Kupredu spatki ni krok...
Jamesgsf napsal:
Zítra bych se chtěl jet podívat na zatopené mosty na zelivce, jak je to tam průchodny? Je cesta až k nim? Ted jsem koukal fotomapy a vapadá to nic moc. Vzhledem k tomu, že zitra chci jet s přítulkyní tak bych nerad nějaký těžší offroad. Můžete mi trochu popsat cestu v okolí a jak je nejlepší se k nim dostat? dik
Je tam i přísný zákaz vstupu. Natož vjezdu. My tam šli pěšky. Motorky jsme nechali u takový čističky nebo co to je těsně u dálnice. Dostaneš se tam z vesnice. Ted nevim jak se jmenuje, ale to si najdeš na mapě. Pokud jsi tak otrlí a nevadí ti jezdit lesem a zákazem tak se dostaneš na motorce až skoro k mostům.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
tady je neco k tem mostum http://www.motork...828&fid=13Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
bohumil napsal:
P.S. vstupné 30 korun,třeba bude lit jak s konve a vybírači vstupenek utečou a mi pjekně projdem
No, tak samosebou jedu taky. A jinak Bohušu, to občerstvení si zajistíme sami - na motorest Vyhlídka je to co by kamenem dohodil a zbytek došel.
bohumil napsal:
Já se taky hlásím dobrovolně :-)
Mikes
Nově s KTM... :-)
O.K. takže se eště domluvime.Mužeme si dat scuka negde ve Brně,navrhuju renocar moc toho totiš v Brně neznám.Jo eště trefím ke staré startovní věži. Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
O.K. takže se eště domluvime.Mužeme si dat scuka negde ve Brně,navrhuju renocar moc toho totiš v Brně neznám.Jo eště trefím ke staré startovní věži.
Te, Bohošo.Asi bych se srazil v Židlochovicích,abysme přes Brno vůbec nemuseli. Trasa na Mor.Krumlov a kolem jaderné el. je docela příjemná....
Ještě to ve středu doladíme,možná pojede z Brna lidí víc. Desperado z Rakvic,taky přislíbil účast...
Mikes
bohumil napsal:
O.K. takže se eště domluvime.Mužeme si dat scuka negde ve Brně,navrhuju renocar moc toho totiš v Brně neznám.Jo eště trefím ke staré startovní věži.
Te, Bohošo.Asi bych se srazil v Židlochovicích,abysme přes Brno vůbec nemuseli. Trasa na Mor.Krumlov a kolem jaderné el. je docela příjemná....
Ještě to ve středu doladíme,možná pojede z Brna lidí víc. Desperado z Rakvic,taky přislíbil účast...
Aha,já mislel ráno to tam napálit pohlavní jelikoš to začíná v 9.00 a kochat se negde až odpoledne Kupredu spatki ni krok...
zmijon napsal:
Flying Rhino 2008
Ve dnech 14. dubna až 2. května 2008 bude na základně letectva Náměšť nad Oslavou probíhat cvičení Flying Rhino 2008 jako společné cvičení Armády ČR a ozbrojených sil Velké Británie s cvičícími jednotkami Slovenska a Dánska. První přílety letounů očekáváme 11. dubna 2008, odlety letounů jsou plánovány na 2. května a poslední zahraniční jednotky opustí Českou republiku do 8. května.
S tímto cvičením bude spojeno i určité zvýšení hladiny hluku. Podnikáme však všechna možná organizační opatření pro jeho eliminaci.
Letové akce jsou plánovány v pracovní dny a to v časech:
Denní lety: 09:00 - 17:00 hod.
Noční lety: 20:00 - 23:00 hod.
Na den 1. května 2008 plánujeme pro širokou veřejnost Den otevřených dveří v době od 09:00 do 14:00 hod. Součástí tohoto dne budou statické ukázky letecké a pozemní techniky účastnící se cvičení Flying Rhino 2008 a letové ukázky leteckých modelů.
(http://www.namest...2008040701)
Tož teď nevím kdo všechno jede do Náměště. Budu v devět na poslední benzince (Shell) za Brnem D1-před tím stoupáním a sjezdem na GP. Kdyby jste někdo vyjížděl jinak a snesl jednoho eFkaře,tak prosím SMS na mob v profilu.... A teď jdu taky na ty čarodějnice.... :-)
Mikes
ty je nemas? to je jako kdybys nezilTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.