Dokud se nezačne střílet a věšet, nic se nezmění
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tady je jeden super článek z Reflexu, sice není vyloženě o covidu, ale je o tom, kdo to odnáší a kdo dál prožírá erár, neb je to skoro 700tis voličů..OSVĆ je oproti tomu minimum.. https://www.refle...dniky.html R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Tohle vlákno nesleduji, třeba to tu už někde bylo. V Modřanech se na zdi kousek od Geneze objevil už před vánocemi trefný nápis:
Corona není nemoc, je to ovladač.
Souhlasím.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mahomaho napsal:
Tohle vlákno nesleduji, třeba to tu už někde bylo. V Modřanech se na zdi kousek od Geneze objevil už před vánocemi trefný nápis:
Souhlasím.
jakoze ty lidi v nemocnicich zabiji ovladac ? neco jako "Akumulator 19" ?
a ovladac na co podle tebe ? na lidi ?
a kdo co tim a jako proc ovlada ? vlada, aby jsme byli doma ?
a co tim jako ziska ? nasranej elektorat a posranou ekonomiku ?
tak to je ovladac za vsechny prachy, sen kazdeho ovladajiciho ...
nerikam ze se lecos vlade nehodi a ze je to banda ****u, ale regulerne tu je nejaka nemoc, ktera neni uplne chripicka a neco se s tim musi delat ...
co presne do detailu nevim, i kdyz nejaky nazor mam, ale co vim urcite je, ze kecy na zdi o ovladaci to nevyresi ani o setinu mrtvyho ...
To je furt samej mrtvej tady,mrtvej támhle... Víc jak 90 procent těch mrtvejch by umřeli v brzké době tak jako tak,protože prostě nejsou ready. Takže teďka nám umře třeba 50 000 lidí během dvou let,korona odezní a další dekádu může byt umrtnost klidně výrazně nižší,než byl dosavadní průměr,protože tady nebudou ti co nebyli ready... Sám su vyžranej,klidně mě to může sestřelit,ale nehodlám byt kvuli tomu doma pět let jak krtek.
Lidi tahají love z uspor,pojišťovny krvácí atd, takže někde ty love končit musí a kněkomu se přesouvají,takže na tom samozřejmě někdo vydělává...
Vikec napsal:
To je furt samej mrtvej tady,mrtvej támhle... Víc jak 90 procent těch mrtvejch by umřeli v brzké době tak jako tak,protože prostě nejsou ready.
Vikeci to je nesmysl. To muzes tvrdit klidne u autonehod.. ze mnohem casteji umrou stary a s cukrovkou..
...neumrel na autonehodu.. umrel S AUTONEHODOU...
Takze ne, neumreli. Fakt mi neprijde v poradku, ze nejakemu diteti umre dedecek nebo babicka o 10 let driv. Vis kolik zivotu tim ovlivnis?
btw; ja myslel, ze jses vychrtlej, ne tučnej
Upravil hicks dne 08.02.2021 20:00
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Průměrný věk zemřelých 2018-19 v ČR muži/ženy 76,1/81,1 let
Průměrný věk s příčinou úmrtí Covid muži/ženy 76,2/82,9 let
Takže že by babičky a dědečci zaklepali bačkorama o 10let dřív to je nesmysl.
Každej si může vzít svoje čerstvé aktuální data a porovnávat, tyhle čísla byly v listopadu.
Za mě teda neumírá nikdo, kdo by to předem neměl už dávno spočítaný.
Být ****, tak řeknu, že Covid věk vlastně prodlužuje..... ale ty měsíce navíc jsou jen trend stoupajícího věku dožití ČR za roky 2018/19/20.
Problém je spíš to, že těch pár tisíc lidí co umřelo navíc v roce 2020 nebudou ti coviďáci.... ale odložené zákroky, zanedbaná prevence a vůbec horší dostupnost lékařské péče pro ostatní.
R1200GSA LC '14 modrá od Boba :-)
Souhlas Atomix.... zemřeli mi za 3 měsíce 3 příbuzní.. všichni nad 80 let a všichni vedeni s COVIDEm... narovinu... bylo to pro ně už vysvobození... tahle šaškárna je jen šaškárna
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
...to se nám tu ale sešla partička c.u.r.a.k.u... ...nevidím jediný důvod, aby moji rodiče oba 76, tata rozchodil raka, cukrovka a má bohužel pár dalších dalších problémů, mama astma ... ale oba duševně v cajku, pobíhají po svých.....jenže pokud chytí covid, tak je na 99% sejme...
....nevidím absolutně žádný důvod, proč by tady pro mě a moje děti neměli ještě dalších 10 let být...
....a zkuste mi to přijít říct do očí.... Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
mahomaho napsal:
Souhlasím.
jakoze ty lidi v nemocnicich zabiji ovladac ? neco jako "Akumulator 19" ?
a ovladac na co podle tebe ? na lidi ?
a kdo co tim a jako proc ovlada ? vlada, aby jsme byli doma ?
a co tim jako ziska ? nasranej elektorat a posranou ekonomiku ?
tak to je ovladac za vsechny prachy, sen kazdeho ovladajiciho ...
nerikam ze se lecos vlade nehodi a ze je to banda ****u, ale regulerne tu je nejaka nemoc, ktera neni uplne chripicka a neco se s tim musi delat ...
co presne do detailu nevim, i kdyz nejaky nazor mam, ale co vim urcite je, ze kecy na zdi o ovladaci to nevyresi ani o setinu mrtvyho ...
Nepochopil jsi. To není o tom že by ti mrtví neexistovali. Ti mrtví jsou prostředek k ovládání toho zbytku. To že ty kecy na zdi nepomůžou neznamená že nemůžou být pravdivé.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Bubak napsal:
...to se nám tu ale sešla partička c.u.r.a.k.u... ...nevidím jediný důvod, aby moji rodiče oba 76, tata rozchodil raka, cukrovka a má bohužel pár dalších dalších problémů, mama astma ... ale oba duševně v cajku, pobíhají po svých.....jenže pokud chytí covid, tak je na 99% sejme...
....nevidím absolutně žádný důvod, proč by tady pro mě a moje děti neměli ještě dalších 10 let být...
....a zkuste mi to přijít říct do očí....
No a teď si vem že mě sere víc to že z důvodu omezení péče nemaj čas vyšetřit mého tátu... prostě na to nemaj teď prioritu,... a teď mi řekni.. je tohle snad fér?
nebo jak to mám brát? Jako že... ok covid má přednost, a můj táta má s nálezem čekat a třeba možná se toho dožije??
jako tvl vůbec jsi nepochopil o čem tu mluvíme.. ne o tom aby ty lidi neléčili... ale aby se to bralo tka jak to přijde... a to se neděje... tka mi ty teĎ můžeš jít na oči... covid a vše kolem je víc a víc habaďůra a smrt lidí, kteři umřeli se prostě jako páka používá ke krocení společnosti, a kdo tvrdí opak, tak netuší jak ty čísla vznikají...
jak jsme napsal, všichni moji blízcí co umřeli, umřeli protože prostě byli staří ale i tka jsou vedení jako covic úmrtí.... takže asi tak.. tvl tohle je svět
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
jak jsme napsal, všichni moji blízcí co umřeli, umřeli protože prostě byli staří ale i tka jsou vedení jako covic úmrtí.... takže asi tak.. tvl tohle je svět
tvl Tobe umre pribuznej a aby Ti to muselo sednout do tvyho imaginarniho sveta, tak i pres to, ze byli Covid-pozitivni, tak to nemelo zadnej efekt?
WTF? tvl tobe kdyby zasunul tank hlaven do zadku a vystrelil, tak stejne budes tvrdit, ze tvoje roztrhana prdel byla uz stejne plna heme/oroidu a rozpadla by se brzo sama
17 cm
atomix napsal:
Průměrný věk zemřelých 2018-19 v ČR muži/ženy 76,1/81,1 let
Průměrný věk s příčinou úmrtí Covid muži/ženy 76,2/82,9 let
zdroj...?
Takže že by babičky a dědečci zaklepali bačkorama o 10let dřív to je nesmysl.
Každej si může vzít svoje čerstvé aktuální data a porovnávat, tyhle čísla byly v listopadu.
Za mě teda neumírá nikdo, kdo by to předem neměl už dávno spočítaný.
v Tvoji uvaze mas naprosto kravinozni a totalni chybu. TOBE TVL CHYBI KLICOVEJ UDAJ A TO, NAKOLIK TATO NAD-UMRTI OVLIVNILA PRUMERNY VEK CELE POPULACE, PRIPADNE JEJI TREND.
Tvl. pri tehle tvoji PA-teorii kdyby vymreli VSICHNI okolo prumerneho veku doziti, TAK TI TO S TVOJI NESMYSLNOU ROVNICI ANI NEHNE.
tvl vy jste teda koumaci...
Upravil hicks dne 08.02.2021 23:37
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Souhlas Atomix.... zemřeli mi za 3 měsíce 3 příbuzní.. všichni nad 80 let a všichni vedeni s COVIDEm... narovinu... bylo to pro ně už vysvobození... tahle šaškárna je jen šaškárna
jak souhlas s Atomix? vzdyt ta jeho nesmyslna teorie je naprosto padla nahlavu. Viz muj post nahore.
17 cm