randolf no pokial chodis ty alebo nejaky tvoj kamos do bratislavy tak osobne
ak nie tak ti ju budem musiet poslat kurierom,... budem musiet zistit co stoji kurier do ciech aby som ti vedel povedat postovne
vlada-gsa napsal(a):
Ono to prostě nebude tak horké jak se to tu jeví. Je to hodně o povrchu a jízdě. Do rumunksa bych ovšem s E10 nejel ani náhodou.
nesmíš být taková fajnovka ...
fajnovka to nésu ale mám rád pocit sucha a bezpečí, GSA je tlusté, Já sem tlusté a tahám sebou hromadu věcí, tipnul bych že celková váha se blíží u 450kg tak raději něco výrazně hrubšího do zemí kde hrozí i bláto
raptor randolf - už jsem tu jednou kurýra dělal jezdím tudy téměř pravideleně další cesta příštáí týden úterý tam středa zpátky tak se domlufte a dejte vědět
já už sem se spár lidma shodnul, že E 10 už nikdy. Takže objednávam o5 tkc. Kdo si myslí, že s mitaskama ušetří, nemá pravdu...
nevíte o nějaký akci na TKC?
hlavně, že je pivo ftlamě
Bečka> dyť jo je to tak super guma za super cenu že hledáš akci? Promiň, ale nemám na čele vytetovanou jitrnici.
Vlastně končím s příspěvkem do tohoto vlákna. Koupil a sjel jsem dvě sady na rozdíl o většiny přispěvatelů typu jedna paní povídala. Věcné výsledky jsou výše. Pokud pojedu na dovču do sucha obuju je znova. Do potenciálně morkých oblastí je to nevhodná guma stejně jako TKC.
Randolfe> dlaší cesta je ve středu 18. hod mi číslo do PM ani mně nenapadlo koukat do vlákna jen sem juknul jetli přišla PM-ka a nic.
s tou jitrnicí sem to nepochopil. Holt jinej kraj. ..
Co to sou suchý oblasti?
prostě e 10 mě zklamala, zklamala i lidi kolem mě. Kupodivu sem je já, i mý kamarádi měli dokonce i na motorce
ani ne tak tak jízdníma vlastnostma, ale rychlým ojetím, samovolným ucházením . To sou pro mě dost zásadní negativa...
hlavně, že je pivo ftlamě
vecny vysledok mojho experimentovania s E10 bol ten ze som si skoro rozbil motorku, ernestovi ta guma takisto fucala a francuz s nimi zaostaval v zakrutach lebo GS sa mu zrazu zazracne vlnilo a po 3tkm zo spolujazdcom boli gumy mrtve a zrele na vymenu
- to nie su kecy typu jedna pani povedala ale realne skusenosti troch ludi s ktorych kazdy rozprava to co si o tej gume naozaj mysli
becka na TKC80 ti viem dat 10% zlavu
randolf mas este zaujem o tu mitasu? nejak to ostalo visiet
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 15.08.2010 21:11
vorel: dík
kalut: taky sem je obul do albanie.Ted má zadní cca 4-5 tis.km a je na vyhození.
určitě si je nech při nazouvání přilepit ..at nedopadneš jako fífa
šťastnou cestu hlavně, že je pivo ftlamě
bečka, dík na předek jsem raději koupil duši , je to hrůza z bezdušovky dělat dušovku , ale jedu na jistotu . Minulej rok mi začala 09 praskat ve sváru uprostřet tento rok problem s 10 já už do Mitasek nejdu at to zavřou a jdou dělat třeba gumové palice tojim možna pude lépe než pneu na moto
vlada-gsa napsal(a):
Bečka> dyť jo je to tak super guma za super cenu že hledáš akci? Promiň, ale nemám na čele vytetovanou jitrnici.
Vlastně končím s příspěvkem do tohoto vlákna. Koupil a sjel jsem dvě sady na rozdíl o většiny přispěvatelů typu jedna paní povídala. Věcné výsledky jsou výše. Pokud pojedu na dovču do sucha obuju je znova. Do potenciálně morkých oblastí je to nevhodná guma stejně jako TKC.
Randolfe> dlaší cesta je ve středu 18. hod mi číslo do PM ani mně nenapadlo koukat do vlákna jen sem juknul jetli přišla PM-ka a nic.
Vlaďo, co je podle tebe vhodná guma dopotenciálně morkých oblastí?
říkám si hurikán
zdravim panove
tak prispeji i ja svoji troskou do mlyna
toto vlakno sleduju uz od zacatku a co prispevek to nazor
Mam radsi vlastni zkusenost a gumu tam dam co se mi zrovna zalibi (hlavne spunty)
Ted sem se vratil z Albanie najeto 4500 z toho 500 off cesty
(zadnej asfalt vetsinou sutry)
Jezdim ve 2 takze motka nalozena jak tank
Gumy jsem si obouval sam nevyvazoval jsem je
Oba rafky jsem si dobre ocistil od necistot
Predek dot 1610 zadek nevim ale jeste starsi
Predek neuchazel ani jednou sem nedofukoval nafoukano celou dobu na 2.2 kdyz sem dojel dom predek mel 2.15 guma vypada porad jak nova neni ani oskakana
Zadek taktez neuchazel nafoukano na 2.5 celou dobu drzel doma 2.3 ubytek spuntu sem nejak nestihal kontrolovat ale ted je guma tak v pulce
Hned prvni den sme ujely nejakych 800 a z toho 200 v desti byl jsem velice mile prekvapen jak guma drzela na suchu a hlavne na mokru ja osobne jsem mel jistotu jak na suchu (nejsem zadnej okruhovej jezdec a jsem zvyklej jezdit na vetsich spuntech)
v porovnani s E-09 nebo jinejma spuntama proste parada
rozhodne jsou mnohem mene hlucne nez ostatni i podelne nerovnosti (vyfrezovanej asfalt) zvladaji perfektne kdo rika ze se vlni tak nejel na poradne spunt gume tam by totiz zazil teprve poradnou uzovku
Jely sme hodne off cesty vetsinou po velkych sutrech
Ze zacatku sem mel strach o prorazeni ale pak to preslo gumy to zvladaly vpohode
Vetsina cest byla sucha tak to bylo vpohode na blate ale nevim nevim
Tak nevím chlapi, jestli v Mitasu tak kolísají, ale já jsem E-10 nazul před cestou do Albánie, ujel jsem na nich cca 5000 km a předek stále good, zadek tak leda na asfalt mozna jeste 1000km, ale uz jsem ho vyhodil. Gumy celkem drzely, je pravda, že zadek se mi dost trhal při gasovaní na zvětralym vapenci, ale prezil jsem bez vetsich problemu. Motorka se opravdu vlni, ale da se zvyknout. Na to jak brutalni ten teren byl, smekam pred kazdou gumou, ktera to tam bez uhony prezila. Neslabsi byly Karoo od kolegy na KTM. E-O9, kterou mel dalsi kluk na báwu vzadu tak byla zrejme jeste o chlup lepsi nez E-10. Tak teď přemyslim, jak to s tema gumama vlastne je.......
Jirka
Toto je můj poslední příspěvek do tohoto vlákna. Každý si musí udělat na E-10 vlastní názor. Jako expediční guma je to dobrý kompromis. Já jsem na nich udělal 10000km(zadek), předek by ještě 3000 km dal. Jarda Šíma na zadní E-10 jel taktéž Afriku a ujel na ní 16000km, je pravda, že pneu byla již chvíli po smrti, ale vydržela. Kdo nevěří, tak je pneu uložena ve Zlíně. Šotolina a kamení není pro tento druh pneu žádný problém. Je doufám všem jasné, že to není pneu na motokrosovou trať, ona tam vlastně nepatří ani ta motorka, kterou tady většina z nás sedlá. Jinak jízda na této pneu je trošku jiná než třeba na touranskách. A kdo je celou dobu jezdí a pak nasadí E-10, tak třeba pociťuje nad jizdními vlastnostmi zklamání. 1000 hlav - 1000 názorů.