Hoj. Dal jsem stejný zadní světlo na moji 1150. Vše super,ale svítí mi červená kontrolka . Při napojení na PC v B moto v Trutnově to vykazovalo pouze závadu zadní lampy. Odjížděl jsem druhý den do RO a neměl jsem čas to řešit. Přitom na balení je psáno i pro 1150 gs. Nejsem elekro ale podle mně tam už jsou předřazený odpory aby to s ledkama fungovalo. Maká ti to bez problémů? Jinak to na tvojí ina mojí motce vypadá moc dobře Martin
martin
klv napsal:
Hoj. Dal jsem stejný zadní světlo na moji 1150. Vše super,ale svítí mi červená kontrolka . Při napojení na PC v B moto v Trutnově to vykazovalo pouze závadu zadní lampy. Odjížděl jsem druhý den do RO a neměl jsem čas to řešit. Přitom na balení je psáno i pro 1150 gs. Nejsem elekro ale podle mně tam už jsou předřazený odpory aby to s ledkama fungovalo. Maká ti to bez problémů? Jinak to na tvojí ina mojí motce vypadá moc dobře Martin
A jaká kontrolka Ti svítí...??
Teď jsem na to koukal...nastartoval...a vše svítí (nesvítí) jako vždy...
Upravil zetor dne 10.09.2012 18:53
No trojuhelnik červenej pod kontrolkou ABS. Do výměny lampy-klasika. Po rozjezdu vše zhaslo-OK. Podařilo se mi couvnout do kámoše na 1150 a zobák se mi kousnul /z jehio 1150/ do mého zadního světla. Koupil jsem leddiodové a od té toby řeším tento problém. Jsem tu lampu i vyhodil,zapojil do okruhu klasickou tu dvouvláknovou žárovku co tam bila , a furtsvítí červená kontrolka.
Tak už nevím...............
martin
nie som elektrikar ale napadlo ma ci to nebude odporom pri tych led diodach. ale ked to robi aj so starou tak to nebude nieco s kablom? skrat alebo trocha inak zapojene? napr prehodene kable?
len uvaha
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
klv napsal:
No trojuhelnik červenej pod kontrolkou ABS. Do výměny lampy-klasika. Po rozjezdu vše zhaslo-OK. Podařilo se mi couvnout do kámoše na 1150 a zobák se mi kousnul /z jehio 1150/ do mého zadního světla. Koupil jsem leddiodové a od té toby řeším tento problém. Jsem tu lampu i vyhodil,zapojil do okruhu klasickou tu dvouvláknovou žárovku co tam bila , a furtsvítí červená kontrolka.
Tak už nevím...............
Nevím teď z hlavy, ale není tam ještě samostatná žárovka na osvícení registrační značky? Tím pádem by na stejný odběr nestačilo zapojit jenom tu potkávací žárovku.
Jinak Zetore, netušil jsem, že to bude takhle pěkný. Kdybys to za těch 600 zase prodával, tak si to tam klidně dám
Jak to bylo s montáží? Rozteč šroubů byla stejná?
klv, Zetor - máte sice oba dva 1150GSA, ale každý máte jiný typ brzd. KLV - byla ta žárovka opravdu OK? Zkus jinou žárovku.
klv - jestliže to bylo originální BMW ledkové světlo pro R1200GS, tak v něm žádný předřadný odpor není. V BMW počítají s tím, že se u 1200 světlo softwarově "přiřadí" k jednotce ZFE - prostě se jednotce "nadefinuje" odběr světla.
stepan - žárovka na osvětlení SPZ tam není. Osvětluje to "dvojvláknovka" přes čirý průzor světla v jeho spodní části.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
stepan napsal:
Jinak Zetore, netušil jsem, že to bude takhle pěkný. Kdybys to za těch 600 zase prodával, tak si to tam klidně dám
Jak to bylo s montáží? Rozteč šroubů byla stejná?
Nene...musel jsem z plechu vyřezat a vybrousit takovej mezikus...
Prodávat to nebudu,protože se mi fakt líbí...a zkoušel jsem to v noci...no
ja som pred dovolenkou vyrobil skrinku na naradie ked by sa nieco stalo. nevedel som kde s nou lebo miesto tak ako na 1200 pod kufrom na boku nie je tak som ju dal hore na topcase. ten nosim stale so sebou. ale musel som so zafixovat popruhmi aby sa mi tie umele panty neslomili
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza