shimanski napsal:
Jojo, tu "hlavní" asfaltoštěrkovou silnici od Oravské přehrady směrem na Roháče znám...taky jsme tam loni jeli, to byl opravdu pěkný offroudek
Taky jsem toho měl plné ruce - ve dvou, tři plné kufry a vodit to tam v těch serpentinách plných děr...fakt mazec
Ve dne je to ještě dobré, to jezdím standartně ve dvou, ale v noci to byl ten správný zážitek )
A taky je super to vzít tím zákazem přímo kolem přehrady, fajnovost a krásný výhled na přehradu !! sem tam potkal víc aut než po té povolené cestě
no nějak sem tam tu fotku nedal ani nevím jak je to možné je v tom nějaké kouzlo o kterým eště nevim ach jo nejde mi to nevim proč poradí nekdo??
Upravil fifa dne 15.07.2008 21:24
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
no nějak sem tam tu fotku nedal ani nevím jak je to možné je v tom nějaké kouzlo o kterým eště nevim ach jo nejde mi to nevim proč poradí nekdo??
fífo, musíš tu fotku mít někde na netu a pak adresu obrazku vložit mezi img
hlavně, že je pivo ftlamě
Není podmínkou, že musí být fotka někde na netu. Snažil jsem se to popsat do častých dotazů, ale v podstatě hlavním problémem je název vkládaného souboru. Nesmí obsahovat české znaky, mezery nebo jiné speciální znaky.
Vložení fotky nejde přes rychlou odpověď, která je pod každým příspěvkem, ale musí se použít tlačítko "Odpovědět". A pokud se dá náhled příspěvku, tak se také fotka nezobrazí, k tomu dojde až po vložení příspěvku.
no jasne je pravdou že sem to zkopíroval z netu ale jak udelat když chceš svý foto co maš doma v compu?? to by znamenalo k tý fotce nic nepsat pak by to mělo byt bez českých znaku ???nebo jak to doma v počitači zařidit aby tam česky nebylo ic??
Tak to je náš nový miláček. Včera se v 19.05 narodil. Takze se i tímto omlouvám z plánovaného srazu. Trochu mne to mrzí, ale doufám že není poslední. .... jdu ho pořádně zapít
Kubicek přiložený následující obrázek:
[110.87Kb]
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jamesgsf napsal:
Tak to je náš nový miláček. Včera se v 19.05 narodil. Takze se i tímto omlouvám z plánovaného srazu. Trochu mne to mrzí, ale doufám že není poslední. .... jdu ho pořádně zapít
a k tomuhle miláčkovy přijmi moc velikou gratulaci a je třeba pořadně zapit aby bylo maximálně zdravé tak mi si tam tuknem i za tebe joooo??
Jamesgsf napsal:
Jamesgsf napsal:
Tak to je naprosto pochopitelna omluvenka. Velka gratulace!
Už mě nebavilo tahat se s 230 kylama v terénu . Po výkendu je doma i hopsanda do lesa. Doufám že se mi s 1200kou nepoperou.
Robert přiložený následující obrázek:
[88.41Kb]
Upravil Robert dne 17.07.2008 23:37
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.