Tak jsem na to koukal a když mám rozpočet těch 7000kč, tak bych chtěl něco u tý hranice. Jako všechny ty kamery vypadají dobře, ale chtěl bych něco víc. Nejlíp mi z toho vychází ten Tomtom, ale ten už je zase o trochu dražší a když dokoupím příslušenství, tak tam jsem o několik tisíc víc.
Jinak tu máme další novinku v podání
LAMAX X8.1 sirius, Cena 3690,- a dokonce také s gyro stabíkem. Na tu su zvědavej.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
A kde se to klepe? Gitup aspon tedy dvojka mela dobrej stabík v porovnání s jinejma. Je jasný že na GP5 to asi nemá, ale zase za ty love????
Jo už to vidím, když on youtube je hroznej kohout (přelož si to do chorvatštiny) a videa degraduje a dokonce to ma funkci aby odstranil třes, ale to nefunguje už vůbec. Kolikrát se dívám na videa z gp5 na yt a říkám si jakej to je shit toto.
Zatím je to novinka ten gitup3 a uvidíme jak to otestuje někdo kdo tomu rozumí a hodí link na videa bez komprimace.
Video bez komprimace: https://uloz.to/!...pvideo-rarF800GS 2011 is history (76000Km)
Taky na příští sezonu vybírám lepší kameru, teď mám SJ4000, je super na takové to domácí točení, ale pokud člověk chce, aby to mělo nějakou kvalitu, tak potřebuje něco trochu lepšího a hlavně funkčního, někdy se jí nechce atd. Začal jsem u kamer kolem 4tis, po zhlédnutí videi+recenze jsem šel s cenou nahoru a nakonec skončil u GoPro Hero 4/5 session/black, letos by mohla vyjít nová GoPro Hero 6 tak by ceny mohli u starších kamer trochu opadnout
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Ano ano...
Soubor bez toho, že by ho YouTrubka zmrvila se hodí.
Děkuji doma si ho okouknu.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Jen dodatek.....
Jsem zmlsanej z Garmina tak se dost těžko smiřuje a hledá. Ale řeším něco na pevnej záběr dění ZA mnou. Ne pro akci ale mou ochranu v Práglocajském provozu.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 19.09.2017 14:17
No hero 6 4k 60fps a fullhd 240 fps to asi bude jine kafe a cena 700 dolaru u nas pocitam tak 15990,- Kč
Začal jsem se s tím včera seznamovat (HERO 6). Je to pecka
Upravil joe dne 06.10.2017 07:29
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kluci a používate ji někdo zároveň i do auta ? Když zrovna nejezdíte na moto? Chtěl bych pořídit něco do auta , kde sedim skoro pořád a zároveň by se mi líbilo to pak vzít i na výlety na moto. Kdyby to bylo do 5ti tisíc tak super. Díky za tipy
Ahoj,
tyto kamery nejsou vhodné jako palubní. Nicméně v autě mám Viofo A119S - asi nejlepší kamera cca do 5000,- (přitom stojí 3000,-). Je celkem diskrétní (klínový tvar, s trochou šikovnosti vypadá jak od výrobce - dal jsem černou folii od konce okna, takže kamerka je za ní schovaná a kouká jen objektiv). Na rozdíl od jiných kamer tato nemá LI-ion baterku ale kondenzátory kterým nevadí vysoké teploty (když auto stojí na sluníčku). Točí 1080p 60fps. SPZky jsou čitelné i v noci (pokud je to např. ve městě, nižší rychlosti atd... ani topmodely to nedokáží mimo obec např.) Tohle má ale jedno z nejkvalitnějších videí...
chtěl jsem jednoduché sundání ze základny (přehazuj ji mezi 2mi auty), napájecí držák, dobrou optiku (dle mého a zkušeností je ok), bez nočního přisvěcování (zrcadlí se v noci odraz ve skle), čitelnost RZ je, záznam zvuku ok. Dokonce jsem posílal záznam i do pojišťovny - letící kamínek od auta přede mnou (nebyl vidět ;o)), ale zvukový záznam jasný, RZ auta přede mnou bez problémů čitelná. www.jantruhlar.cz