No nevím, sice pěkná cena s Ohlincama, ale ten zbytek mi připadá dost poladěnej. Ráfky z adv, nové kotouče, ventildekly, držáky stupaček, sedlo, kompletní lak - imho bouračka ze všech stran, ikdyž asi dobře opravená...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Osobně na ty motorce z fotek nevidím žádnou zaludnost. Někdo jen nejspíš měl rád černou barvu. Ty ráfky nejsou z adv, ale jsou striknuty do cerna, možná eloxovany, náboje jsou taky černý, to standardně není. Niple a hlavy drátu jsou stříbrný, takže si s tím někdo dal dost práce, protože musel kola rozplest a znovu vycentrovat. Karbonový kryty vik neznacej nic spatnyho, rozšířené sani zase značí, že předchozí majitel byl hracicka a motorku se snažil trochu vyladit. Nový kotouče a pancerovy hadičky bych už vůbec neviděl jako něco spatnyho
ta blue verze je nejaka drazsi? koukam na graf.. uz 2 roky nemeli solidni akci:
taky ho potrebuju koupit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nevím, mě to přijde celý nějaký dražší... ale to je spíš otázka na uživatele podobnýho výrobku od Pinguin, jestli to funguje stejně jako Jetboil, protože je to o půlku levnější.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Nevím, mě to přijde celý nějaký dražší... ale to je spíš otázka na uživatele podobnýho výrobku od Pinguin, jestli to funguje stejně jako Jetboil, protože je to o půlku levnější.
my meli tu alternativu od PRIMUSe, ale uletela nam kdesi u John O' Groats
prestali ji AFAIK vyrabet.. pry nejaky spory s JETBOILem. Udajne ale byla snad i kvalitnejsi, nez BJ.
Upravil hicks dne 15.03.2019 12:56
17 cm
Neplánujete někdo nákup Advíka 12,5? Dobrá cena a půjdou ještě níž si myslím, za 450 je to super kauf https://suchen.mo...omeRviReco
jen ta barva /tedy ty letošní barvy/ jsou pro mě nezkousnutelné...
Btw. kdyby někdo sháněl 790 Adventure R, tak je jedna k mání pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Neplánujete někdo nákup Advíka 12,5? Dobrá cena a půjdou ještě níž si myslím, za 450 je to super kauf https://suchen.mo...omeRviReco
Btw. kdyby někdo sháněl 790 Adventure R, tak je jedna k mání
A me se zase tahle barva fakt libi... Jen nemam 450k
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Miguel napsal:
Btw. kdyby někdo sháněl 790 Adventure R, tak je jedna k mání
Na SERko jsem dokoupil Safari tank a musím říct, že je to vlastně nejlepší motorka co mám doma. Kam se hrabe HP2ka...
Musím uvolnit dvě místa no... ale tohle beztak nejsou bestsellery, takže asi tak
Aspoň tu 790ku si vezme kámoš
pod trvalým dohledem
Jestli chcete pane inženýre, zkopíruju Vám sem faktury, a následně doměřený a zaplacený celní dluh ve výši 130 tisíc za dovoz motocyklu za Švýcarska. Motorka vyšla lehce přes 500 a navíc jsou tam už přední cartridge od Matris za 37 tis. vč. práce.
Nic jsem nemazal, psal jsem o té druhé motorce, se kterou budu jezdit, ta vyšla skutečně jako lehce bouraná na třetinu, tedy před opravami. Kdyby tu teď fungovalo vyhledávání, určitě by se to dalo najít
Ale jestli tě jako obvykle trápí jenom přebytek žluči, navrhuji navštívit FB TT a odstříknout si tam jako obvykle
pod trvalým dohledem
Mimochodem, o zveřejnění inzerátů jsem si Zetora neprosil a určitě bych to nedal třeba nikdy na FB. Přitroublé komenty 100% nekupců mi fakt nechybí...
pod trvalým dohledem
doufam, ze ten Miguelovi venujes vsechny tvoje pruvodce Alpskejma homoklubama jako darek
17 cm