Presne tak.A tolik sklenicek na tvrdej asi taky do kupy nedam!Tak pokud si je nechcete stridat tak idealne pulitr a panak na cloveka!A kuraci si vemte nejaky papuce na balkon!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Presne tak.A tolik sklenicek na tvrdej asi taky do kupy nedam!Tak pokud si je nechcete stridat tak idealne pulitr a panak na cloveka!A kuraci si vemte nejaky papuce na balkon!
Já myslel svuj vlastní popelník
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nedíval se někdo z vás na zprávy na Nově?Byla tam divoká bachyně Terezka jak hlídá pilu někde na českolipsku.Vzpomněl jsem si na Berušku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nazdar lidi.Tak jak to dopadlo v tom Machově?Všichni to přežili?Koukal jse,že někdo už je i doma.Jaká byla pivoturistika?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Nazdar lidi.Tak jak to dopadlo v tom Machově?Všichni to přežili?Koukal jse,že někdo už je i doma.Jaká byla pivoturistika?
Dopadlo i probíhalo to výborně! Jediná škoda,že jste tam nebyli všichni
...na turistiku,šel dokonce i Milan...a ani moc nefrflal
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Me se to taky moc libilo!Na rozdil od nekterych mi chutnalo i v sobotu a jidla i piti jsem si mohl dopravat do sytosti!Dneska jsem teda trochu utahanej,ale veviska ta vylozene trpi!
Jo a Milan fakt zaslouzi pochvalu!Kromne toho ze sel,tak neremcal a alespon on jeste zvladal trochu chlastat!A vecer nakonec zacal pět chvalu na dvouventily a byla z toho super diskuze do 3 do rana.Proste se deli neuveritelne veci!
Upravil vevis dne 01.01.2012 17:53
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Me se to taky moc libilo!Na rozdil od nekterych mi chutnalo i v sobotu a jidla i piti jsem si mohl dopravat do sytosti!Dneska jsem teda trochu utahanejale veviska ta vylozene trpi!
...a komu nechutnalo v sobotu,prosím tě?Jestli myslíš mě,tak já nepil jenom pivo a kořalky,protože jsem řekl,že budu pít v sobotu už jen víno.A nelituju toho,protože mě celou dobu bylo a je sqvěle a nemám žádný následky
vevis napsal:
Me se to taky moc libilo!Na rozdil od nekterych mi chutnalo i v sobotu a jidla i piti jsem si mohl dopravat do sytosti!Dneska jsem teda trochu utahanejale veviska ta vylozene trpi!
...a komu nechutnalo v sobotu,prosím tě?Jestli myslíš mě,tak já nepil jenom pivo a kořalky,protože jsem řekl,že budu pít v sobotu už jen víno.A nelituju toho,protože mě celou dobu bylo a je sqvěle a nemám žádný následky
...jóó,vlastně až na to,že se chvilku bavili o těch BMW dinosaurech,ale to jsem měl aspoň čas napsat ostatním přání...
Jinak byly debaty dobrý a zajímavý-o cestování a o motorkách