Ivo Bohuslav napsal:
Měli jste včera večer vidět Vevise, měl radost, jako malý dítě, konečně se prej zase chvilku bavíme o motorkách a baby nám z toho nedělaj diskotéku .
Zbylo na vás dost chytrý vody,abyste vedli řeči o motorkách.Já mám radši tu diskotéku,teď když nemám na čem jezdit.Pozdravuj doma.Zdar Kašáci.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jsem ted byl vyhodit sklo a plasty do trideneho odpadu.Byl toho velkej(fakt velkej)pytel a 2 igelitky!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Co pivo,nebylo ho málo?Nám došlo ve 22:00,ještěže mám zásobu lahváčů.
V sudu zbylo asi 6 piv.Ale vetsina se vypila v patek.
To mi Vevis nepovídej že jste ten sud nedopili! už jednatřicátýho ráno tam toho moc nebylo, když jsme s Žirafákem uzavírali pěknou noc posledním kbelíkem
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kasak napsal:
To mi Vevis nepovídej že jste ten sud nedopili! už jednatřicátýho ráno tam toho moc nebylo, když jsme s Žirafákem uzavírali pěknou noc posledním kbelíkem
Odhaduju,ze tam v sobotu rano bylo tak 20 piv.Ja si jich na vychazce dal 7,ale do ctvrte hospody uz jsem nikoho nedostal.Doma jsem jich pak mel tusim jeste 5,ale zeptej se ostatnich na jejich sobotni alkoholicke vykony!
Já taky v sobotu třídil odpad, už od rána. Primátor, Gambrinus, Plzeň, višňovka, malinovka, žitná, rum, zelená, slivovice, šampus. A to mě cestou od Hanibala Vevis mlátil hlavou o schody, protože jsem s ním nechtěl jít do hospody, že prej si dáme něco pořádnýho k pití, asi, aby jsme neměli žížeň.
Kasak napsal:
Falcons ted mi veviska vysvetlila tvuj prispevek!Ne vzdy kdyz ti prestane tect pivo,tak to musi znamenat,ze doslo!Vetsinou musis trochu napumpovat vzduch!Kdybys trochu koukal,tak o sud byla oprena pumpa.Na druhou stranu by jsi v 5 rano stejne asi nepoznal k cemu pumpa slouzi a hlavne jak se to ovlada!
Upravil vevis dne 02.01.2012 18:13
Kasak napsal:
Falcons ted mi veviska vysvetlila tvuj prispevek!Ne vzdy kdyz ti prestane tect pivo,tak to musi znamenat,ze doslo!Vetsinou musis trochu napumpovat vzduch!Kdybys trochu koukal,tak o sud byla oprena pumpa.Na druhou stranu by jsi v 5 rano stejne asi nepoznal k cemu pumpa slouzi a hlavne jak se to ovlada!
Veviska kecá, náhodou jsem napumpoval, horší je že už bych asi další půlitřík nedal, tak jsem sám sobě musel nalhat, že už to prostě nepoteče
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
zetor napsal:
Nevíte někdo kolik stojí cca. lamela na R1150GS...??
Já už zapoměl kolik mě stála a nechce se mi nikam volat....
Nechces ji snad pro sebe?
Ja mam motorku u Tondy, na spojce asi 105t.km a pry jeste asi 20000km vydrzi.Pri rozumnem jizdnim stylu!
PS:Napis Tondovi PM a nemusis nikam volat.
Hele,Servisák prej teď dělá na brigádě v nákupáku YouTube Video Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA