xHackerM napsal:
Včera bledě modrá BMW F650GS se samolepkama Městské policie (nebyly to pokuty) před Plzeňskou Olympií.
Dnes v Plzni kolem náměstí někdo něco hledal a jezdil na osmikile a společně s oblečením v barvách Companiero. Jen měl oranžovou helmu, tuším Uvex. Vypadal fakt jako tenhle hoch, ale motorka z fotky se lehce liší v plexi, nástavcích na blasterech a více už si nevybavím.
S největší pravděpodobností to byl opravdu ten chlápek, co je na obrázku. Včera u nás byl s oranžovou helmou a měl předělaný štítek na Desierto a Touratech kryty rukou
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 26.04.2012 15:49
Nějaký čípek na Dakaru, modrym, Brno Kr. pole, černá helma mě i spolujezdce s vínovou helmou... Ne že by mě to zajímalo, ale potkávám ho už nějak často
Přidané 26.04.2012 18:35
Včera tušim kolem 14 hod. žlutá 12tka s černým desiertem za Nehvizdama směrem na Prahu... a dnes v 7:30 bílá F 800 GS na Zahradnim městě. Tak kdo ?
jardajerman@seznam.cz
Přidané 29.04.2012 08:37
Včera v Žatci před osmou večer na kruháku u Lídlu, myslím stříbrná nebo šedá 1150GS, jezdec v bíločerném obleku, já v hasičské scanii, co tak pospíchala. Kdo to byl?
Přidané 30.04.2012 09:13
BMWaci neholduji SUPERMOTU? Včera jsem byl na letišti u Vyškova a v zastupu snad jen jedna vrtule 1200 ADV s Traxema na bocich. Zavodnici tomu davali ale neskutecnou kladu na SM
I pád na hubu je pohyb kupředu
Přidané 30.04.2012 12:45
milanosor napsal:
BMWaci neholduji SUPERMOTU? Včera jsem byl na letišti u Vyškova a v zastupu snad jen jedna vrtule 1200 ADV s Traxema na bocich. Zavodnici tomu davali ale neskutecnou kladu na SM
chtěl jsem tam jet taky ale byl takovej uragán že by to bylo spíš k zlosti než pro radost ta jízda,tak jsem se raději věnoval GO brzd na autě.
Přidané 30.04.2012 16:13
kim napsal:
milanosor napsal:
chtěl jsem tam jet taky ale byl takovej uragán že by to bylo spíš k zlosti než pro radost ta jízda,tak jsem se raději věnoval GO brzd na autě.
Bylo to pravda trošku peklo, ale mlada na GS500 to taky zvládla.A měla to i s masáží krku. A na tom slunku by jsme se bez toho větru upekli. Akce kde to mají motorkáři úplně zadarmo, se moc nevidí
I pád na hubu je pohyb kupředu
Přidané 02.05.2012 10:20
Hlásili mi sousedi, že dvě GS s cestovní výbavou a obsazení 2+2 byli u nás včera. Byli jsme najíždět RXL na květnovou akci, takže jsem nebyl doma.. Většinou o víkendu a ve svátky někde jezdíme.. Zajímalo by mě, jestli to nebyl někdo z fóra
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...