Aboj, 11ctka ceka az dojdou z ebaye prsa a pak se uvidi.Chtel ji po me kamarad a to byl taky jeden z duvodu proc sem si nakonec koupil tu 12ctku. On na motorce krom te moji a to jeste jen dvakrat jinak nesedel. Takze na me bafl at si koupim 12ctku a mu za 60tis.dam tu moji 11ctku ze me do pul roku da za ni penize protoze ted love nema.Jelikoz je to kamarad tak sme si placli.
Tak kdy nekam vyrazime,ted musim letet do OL do Sika a pak mam volno
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jde najak opravit vule na prednich kotoucich (klepani). Jsou na to nejake podlozky, ci jak to resite. Pri jizde po nerovnosti me to vazne se**
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
spea - ToM napsal:
Jde najak opravit vule na prednich kotoucich (klepani). Jsou na to nejake podlozky, ci jak to resite. Pri jizde po nerovnosti me to vazne se**
Zrovna včera sem na to koukal.
Postupně sem oddělával šrouby a otáčel ty pouzdra který sou otlačený.
Ještě sem to neprojížděl ale vypadá že by to mělo bejt ok.
spea - ToM napsal:
Zrovna včera sem na to koukal.
Postupně sem oddělával šrouby a otáčel ty pouzdra který sou otlačený.
Ještě sem to neprojížděl ale vypadá že by to mělo bejt ok.
Ja to jeste rozdelany nemel. Ono to tedy jde nejak bez vymeny sroubu, podlozek ci ja nevim ceho?
Dnes jsem to rozdelaval, ale nedari se. At s tema podlozkama otacim jak otacim, stejne ten kotouc s tim niketerak nevymezim a stale to triska. Kazdy z valecku je na jedne strane lehce otlacen, ale i dkyz je prohazuju, otacim s nima, tak je to na pytel. Pomuze vymena tech valecku? Pripadne, za copak se daji sehnat?
Upravil spea - ToM dne 24.08.2012 19:03
Zrovna včera jsem je měnil cvakalo mě to jen trošku.Ani jsem nezkoušel ty origo otáčet protože jsem měl doma již delší dobu nové co jsi kdosi objednal a nakonec je nechtěl.Dělá to TRW pod označením MST10FK jedno balení na jeden kotouč stojí okolo 400kč. Ala jestli už máš omačkaný kotouče tak to bude cvakat i z novýma
Upravil komaiz dne 24.08.2012 19:21
komaiz napsal:
Zrovna včera jsem je měnil cvakalo mě to jen trošku.Ani jsem nezkoušel ty origo otáčet protože jsem měl doma již delší dobu nové co jsi kdosi objednal a nakonec je nechtěl.Dělá to TRW pod označením MST10FK jedno balení na jeden kotouč stojí okolo 400kč. Ala jestli už máš omačkaný kotouče tak to bude cvakat i z novýma
Hmm, tak to jsi me nepotesil. To asi budu dal cvakat. Kotouce jeste rozhodne na vymenu nejsou.
Takze jsem zkusil prohodit podlozky mezi kotoucema (z leveo na pravy a obracene) a pomohlo to. Necvaka to. Na chvili mam snad pokoj.
komaiz napsal:
Kdyby jsi ty stare chtel vyhodit,tak si je od tebe rad nekdy vezmu.
komaiz napsal:
Kdyby jsi ty stare chtel vyhodit,tak si je od tebe rad nekdy vezmu.
Pri demontazi a montazi nadrze, mi tak jako vzdy, ta zpropadena matka sroubu co drzi nadrz zapadla do prostoru kamsi nad prevodovku. Nemuze tam nadelat nejaku paseku? Nechce se mi obracet motorku vzhuru nohama?
spea - ToM napsal:
Pri demontazi a montazi nadrze, mi tak jako vzdy, ta zpropadena matka sroubu co drzi nadrz zapadla do prostoru kamsi nad prevodovku. Nemuze tam nadelat nejaku paseku? Nechce se mi obracet motorku vzhuru nohama?
vlastimil napsal:
Když myslíš Vlasťo, podle tohohle se fakt pozná inteligentní člověk, většina lidí chápe proč to dělám a i s tím souhlasí ale tobě to přijde asi hooodně vtipný. PS. Ty vtipálk, ještě že sem to na ten servis dal jinak sem si mohl rozbít díky převodovce hubu ale to tebe nezajímá. Tebe zajímá jen jak do koho rýpnout že, sory ale není mi zrovna do nějakých žabomyších válek s tebou protože mě dneska jeden dědula naboural zadek auta.
--------------------------------------------------------------------------------
BMW R 1100 GS
tak trošku jinej svět ......
www.zednictviluka...
Ahoj Luky tento Tvůj příspěvek jsem přenesl ze vtipů zpět se aby jsme neplevelili vtipy(i když většina Tvých příspěvků by se tam náramně hodila),no a že máš zase nabouraný zadek,tak z toho si nic nedělej aspoň budeš mít co opravovat
Tady si člověk počte......musím si to vlákno označit a přečíst celý
A to jsem jen hledal,kam by vevis mohl dát tu dnešní opravu
mirekcinan napsal:
nemáte někdo fotku 1100 se zobákem z 1150? jednu jsem viděl na advrider fóru a zaboha jí nemůžu najít, vypadalo to skvostně s tim autobusovým světlem :-)
edit. asi samo od přírody tam pasovat nebude, nebo jo?
Edit: tak on to někdo dokonce přímo vyrábí
Nevíš kdo to vyrábí?díky za info
Vše co dojede do cíle je dobré.