Michal> teď to neber jako rýpání! ale ty máš při svém pracovním vytížení ještě čas cestovat? Z tvých projektů a to jak na nich makáš mám pocit, že z dílny vůbec nevylezeš... natož cestovat do nějakých dalekých končin. Ale zase musím uznat, že to děláš teda hoooodně precizně!!
to by mě zajímalo kdo sní co dělal, já mám 70tis, stojan byl křivej jak paragraf, ale že by v uložení byla vůle to říct nemůžu
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Michal21 napsal:
Musim se take priznat k jedne zalezitosti. Kdyz jsem na 80G/S povoloval vejirove matice vyfuku, tak jsem strhl zavit na prirubach hlavy. Ted uz jsem byl chytrejsi a nasledoval rady fachmanu, kteri doporucuji matice rozriznout a radeji koupit novy. Sice to mam na 80tce vyreseny, ale neoriginalita teto casti motorky mi neda spat. Vysomroval jsem proto od Bohumila hlavu z 80tky a chci vymyslet zpusob, jak zavit opravit.
pokud ti nebude vadit zmenseny vnejsi prumer tak muzu nabidnou preriznuti na cnc na zavit jaky potrebujes, pripadne i vyrobit prevlecnou matku
Michal21 napsal:
Musim se take priznat k jedne zalezitosti. Kdyz jsem na 80G/S povoloval vejirove matice vyfuku, tak jsem strhl zavit na prirubach hlavy. Ted uz jsem byl chytrejsi a nasledoval rady fachmanu, kteri doporucuji matice rozriznout a radeji koupit novy. Sice to mam na 80tce vyreseny, ale neoriginalita teto casti motorky mi neda spat. Vysomroval jsem proto od Bohumila hlavu z 80tky a chci vymyslet zpusob, jak zavit opravit.
pokud ti nebude vadit zmenseny vnejsi prumer tak muzu nabidnou preriznuti na cnc na zavit jaky potrebujes, pripadne i vyrobit prevlecnou matku
cca jako zde YouTube Video
Tady narazíš kámo na těžkého soupeře v obrábění
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dekuji za nabidku, tento vercajk mam taky, problemem u teto hlavy je, ze primo od priruby vychazi sikmo zebro a tam se s timhle nedostanes...pokud nekdo mate nejakej napad, tak sem s nim....
Trochu jsem to potunil...teda vycistil...teda pretesnil...teda vymenil vsechno co bylo spatny...teda vrazil do toho pade...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Ty v.le, vzdyt radarka je za prahou a to uz je brutalni edvenzr...pustil jsem si do dilny cestovatelku, prej ze si jen udela nejakou kosmetiku na motorce...pustis jen za dvere a uz je z haupny jaguara odkladaci plac...
Tak abyste vedeli, na radarce jsem nebyl protoze se mi nechtelo... ba ne, bylo tady par pasti, ktery jsem musel vyresit a nechtel tak jet. Vsechno musi byt pintlich, jinak me to neba...