shadowGS napsal:
na čepice jinak se tesim na dalši Tvůj počin šátek nákrčník kukly nevím co používate jinak třeba nějakou nášivku na oblečení s klubem přezdívkou ? Necham to na Tobe ale každý rok něco
Přesně, každý rok něco... Dokud bude co vymýšlet a hlavně dokud bude zájem... Dá se říct, že další počin bych rád rozdával na West Session...
Jinak jsem si uvědomil, že přes pokrývky hlavy mi to docela jde - viz. avatar...
shadowGS napsal:
já mám hlavu 57 cm a gumu trošku natahuji takže myslím nebude problém to by opravdu musela být úplně jiná hlavička ... Musíme nasadit čepičku bohušu...
Dle katalogu má mít 58cm, ale nevím, jak moc ji natahovali, když tu velikost měřili...
shadowGS napsal:
na čepice jinak se tesim na dalši Tvůj počin šátek nákrčník kukly nevím co používate jinak třeba nějakou nášivku na oblečení s klubem přezdívkou ? Necham to na Tobe ale každý rok něco
Přesně, každý rok něco... Dokud bude co vymýšlet a hlavně dokud bude zájem... Dá se říct, že další počin bych rád rozdával na West Session...
Jinak jsem si uvědomil, že přes pokrývky hlavy mi to docela jde - viz. avatar...
No joo vlastně vážně by se mi líbila někde na bundě nebo rukávu nějaká pěkná nášivka BMWGS.cz s nickem když už jsi tak za dobře s pánem ředitelem
shadowGS napsal:
No joo vlastně vážně by se mi líbila někde na bundě nebo rukávu nějaká pěkná nášivka BMWGS.cz s nickem když už jsi tak za dobře s pánem ředitelem
Bacha na to... Brand se specializuje na čepice... Nemůžu teď ale slíbit, že je udělám, páč by to nebylo překvapení... Ale kdo ví, že...
xHackerM napsal:
Teda, to je fofr. Před chvílí Georgino odjel a ty už máš fotku na fóru... Nemám slov!
Tak já si připiju s Tebou, mám načatou flašku ořechovice od Zetora... Na čepice!
Ahoj.... jj jel jsem jako o život, když jsem vezl takový úžasný náklad vlastně poklad... musím přiznat, že čepice jsou skvělé, moc děkuji Michalovi i jeho milé partnerce za příjemné přijetí a bezva povídání spojené s prohlídkou fotografií z cesty po Itálii. Těším se na další dotažené nápady a jarní společné vyjížďky...
Ještě jednou děkuji za čas, nervy a úsilí se kterým to zdárně dotáhl do konce..Myslím, že většina rejpalů.. by to již dávno vzdala...
Georgíno
xHackerM napsal:
Vážení, hodně balíků je dodáno.
Zbývají pouze 4 ze 13!
Zítra pošlu ještě 2 balíčky.
3 kusy jsem dnes předal u nás osobně a tímto děkuji Petrgussovi a Geofremu za příjemné posezení.
Nedočkavě očekávám Vaše komentáře k čepicím!
Já ti také děkuji za příjemné posezení a doufám, že nebylo poslední ;-) Čapka parádní - už jsem ji vzal mezi lidi aby se provětrala a začala si zvykat - po cestě jsem se stavil u Olympie v Albertu - nakoupil jsem si dobrý sýr k vínu, abychom doma tento významný den oslavili
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
VojtechPolicky napsal:
já stále nic.. ani ťuk... Poslal jsi to Midovi?? páč stále nenapsal.. kouzelnou větu čepici máš u mě, kdy se pro ní zastavíš :-D
Typoval bych to na to, že si za to můžeš sám nevyplněným mobilem v profilu. MiDo totiž balík již odebral a pokud není na netu, tak ti asi nemá dát jak vědět.
VojtechPolicky napsal:
já stále nic.. ani ťuk... Poslal jsi to Midovi?? páč stále nenapsal.. kouzelnou větu čepici máš u mě, kdy se pro ní zastavíš :-D
Typoval bych to na to, že si za to můžeš sám nevyplněným mobilem v profilu. MiDo totiž balík již odebral a pokud není na netu, tak ti asi nemá dát jak vědět.
Tedy tak nějak bych to šacoval...
Mobil nevyplňuji, a pokud vím tak jsem mu psal... nebo posílal... napíšu a uvidíme
tak je doma, jen miu trocha vadi ze to modry GS nejde skoro vubec videt ale jinak OK http://img341.ima...101104.jpgNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tak je doma, jen miu trocha vadi ze to modry GS nejde skoro vubec videt ale jinak OK http://img341.ima...101104.jpg
To mi taky trochu vadí. Koukal jsem, že každá čepice to má jinak některé má to GS výše a je více vidět to moje je skoro celé utopené, ale to mi zas tak nevadí. Je opravdu zdařilá A už konečně vím jak vypadá schrek v živé podobě akorát by to chtělo více té zelené
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Ono je to typ od typu. Někde je vidět víc, někde míň. Má to být právě decentní zmínění písmen GS, proto je to tak schované, takový detail... Ale je fakt, že někde je to až moc... Při nejhorším je to pořád jenom nášivka, která se dá přešít o něco níž... Pod ní je barva z potisku (není to přerušené), takže by to nebylo skoro poznat. Nepředpokládám, že by dírky po niti dělaly nějaký problém.
Fotku čepice bez třepené aplikace jsem bohužel zapoměl pořídit, ale už jsem požádal Rubigse a Jaryse. Možná i Racek by to mohl vyfotit... Ti to měli bez toho... Kluci, pomůžete?