LUKES napsal:
Co budete všichni voliči Scwarzenberga dělat až vyhraje Zeman? Bude stávka? Demonstrace? To jsem zvědav... Zatím to totiž vypadá že vás všichni ti důchodci, komunisti, asociálové, nepopulární celebrity přehlasují...
Budu dal nosit placku Karla, ale Becherovku pit nezacnu...
To Paul:
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
http://www.novinky.cz/domaci/291228-v-pripade-zvoleni-schwarzenberga-uvazuje-klaus-o-emigraci.html
Pánové, bylo mě to vcelku jedno, kdo bude zvolen,(mé větší sympatie má kníže) ale po přečtení tohoto článku je můj kůň Karel.
Jen aby to VK myslel vážně
Upravil hobr dne 24.01.2013 19:01
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
bobGS napsal:
Ale jo, dyť je to jedno, hlavně aby nám někde neusnul, stejně mu nikdo nebude rozumět
Těm co ví to jedno není
http://www.novinky.cz/domaci/290981-hrdina-od-dukly-a-kurska-vyzval-schwarzenberga-k-odstoupeni-z-boje-o-hrad.html
Využívání otrocké práce vězňů koncentráku v Letech - žádali Kadlovi předci po Heidrichovi, který vyhověl - je to ověřená skutečnost.
Další lež
http://www.novinky.cz/domaci/291003-svaz-mest-a-obci-se-distancoval-od-podpory-schwarzenberga.html
Víš co je zajímavý? Jak se vám najednou hodí koncentrák v Letech. Když se řešil před lety a vědělo se že tam tudy prošli cikáni, bylo spousta hrdých občanů, kteří tvrdili, že to bylo dobře a že by jich tam teď znova spoustu poslali. A najednou, ach ta hrůza - co je to za člověka ten Hajný, zrůda jedna. A ještě stavíte na jednom článku, který byl již několikrát dementován, ale vám to stačí, kouzlo je na světě. A je to stejný i s Benešovýma dekretama. Vy jste prostě takový malý český závistivý pomstychtivý jelita, kterým fakt není rovno....
Neber to osobně, mě Kája jako kníže nevadí, vadí mi jako president. Nezáleží co se hodí aco nehodí, ale to co je pravda. Co vím já, žádal starý pan kníže pracovní síly na likvidaci polomů které měl ve svých lesích napřed českou vládu, pak Heidricha, pokud máš jiné info, poděl se.
Benešovy dekrety? Svůj vztah k nim řekl veřejně, nemá cenu to komentovat - jeho názor je velmi kontroverzní. A odsun sudetských němců? vždyť o něm rozhodly vítězné mocnosti. To nikoho nezajímá, jak sudetští němci prováděli odsun čechů ze sudet v 1938? Jen óbrjelito nad tím neuvažuje, moji prarodiče tihle odsunutí chudáčci málem upálili, zachránili je důstojníci wermachtu, co jeli náhodou kolem....
Nedívat se na debatu, nečíst Karloviny, to je jen tyjátr, chce to shánět informace i jinde
Můžeš nám říct komu a proč by se zde chtěl někdo mstít, a co bych mu měl závidět? Podědil majetek, fajn, jako podnikatel nic moc, baví se, proč ne. Oproti Okamurovi dostal všechno zadarmo, nic pro to neudělal, Okamura si svoje peníze vydělal sám, toho si vážím, bohužel ho vyřadili.
Tak trochu to Tvoje tvrzení zavání sloganem podle sebe soudím tebe. Bavíme se zde o prezidentovi, který by nás měl reprezentovat a jeho postoje a jeho okolí by mělo být poněkud čitelnější než je u Karlíka. Komu to nevadí, ať ho volí.
Když už jsme v té demokracii, zkusme se tak chovat, moc nám to tady nejde, kdo má nějaké info proti Kadlovi je jelito, plácá....to už tady bylo.
O Lánech jsem to četl taky, je to nesmysl, o BD mluvil rozumně, a Sudety dle MD po r.38 už patřily Němcům, ať se nám to líbí nebo ne, tak se mocnosti domluvili a my s tím souhlasili.
červenej Elf
bobGS napsal:
Ale jo, dyť je to jedno, hlavně aby nám někde neusnul, stejně mu nikdo nebude rozumět
Těm co ví to jedno není
http://www.novinky.cz/domaci/290981-hrdina-od-dukly-a-kurska-vyzval-schwarzenberga-k-odstoupeni-z-boje-o-hrad.html
Využívání otrocké práce vězňů koncentráku v Letech - žádali Kadlovi předci po Heidrichovi, který vyhověl - je to ověřená skutečnost.
Další lež
http://www.novinky.cz/domaci/291003-svaz-mest-a-obci-se-distancoval-od-podpory-schwarzenberga.html
o
Víš co je zajímavý? Jak se vám najednou hodí koncentrák v Letech. Když se řešil před lety a vědělo se že tam tudy prošli cikáni, bylo spousta hrdých občanů, kteří tvrdili, že to bylo dobře a že by jich tam teď znova spoustu poslali. A najednou, ach ta hrůza - co je to za člověka ten Hajný, zrůda jedna. A ještě stavíte na jednom článku, který byl již několikrát dementován, ale vám to stačí, kouzlo je na světě. A je to stejný i s Benešovýma dekretama. Vy jste prostě takový malý český závistivý pomstychtivý jelita, kterým fakt není rovno....
Neber to osobně, mě Kája jako kníže nevadí, vadí mi jako president. Nezáleží co se hodí aco nehodí, ale to co je pravda. Co vím já, žádal starý pan kníže pracovní síly na likvidaci polomů které měl ve svých lesích napřed českou vládu, pak Heidricha, pokud máš jiné info, poděl se.
Benešovy dekrety? Svůj vztah k nim řekl veřejně, nemá cenu to komentovat - jeho názor je velmi kontroverzní. A odsun sudetských němců? vždyť o něm rozhodly vítězné mocnosti. To nikoho nezajímá, jak sudetští němci prováděli odsun čechů ze sudet v 1938? Jen óbrjelito nad tím neuvažuje, moji prarodiče tihle odsunutí chudáčci málem upálili, zachránili je důstojníci wermachtu, co jeli náhodou kolem....
Nedívat se na debatu, nečíst Karloviny, to je jen tyjátr, chce to shánět informace i jinde
Můžeš nám říct komu a proč by se zde chtěl někdo mstít, a co bych mu měl závidět? Podědil majetek, fajn, jako podnikatel nic moc, baví se, proč ne. Oproti Okamurovi dostal všechno zadarmo, nic pro to neudělal, Okamura si svoje peníze vydělal sám, toho si vážím, bohužel ho vyřadili.
Tak trochu to Tvoje tvrzení zavání sloganem podle sebe soudím tebe. Bavíme se zde o prezidentovi, který by nás měl reprezentovat a jeho postoje a jeho okolí by mělo být poněkud čitelnější než je u Karlíka. Komu to nevadí, ať ho volí.
Když už jsme v té demokracii, zkusme se tak chovat, moc nám to tady nejde, kdo má nějaké info proti Kadlovi je jelito, plácá....to už tady bylo.
můžeš svůj názor na odsun vzít trochu podrobněji? dik
říkám si hurikán
Tak jsem vyslechl asi všechny TV debaty těchto 2 loutek.
Nejprve jsem nabyl přesvědčení, že k volbám nepůjdu,protože můj kandidát je venku ze hry v prvním kole a nejvíc, co mohu nyní udělat je, že oslabím procento voličů a budu mít čisté svědomí, až jeden či druhej začne dělat ostudu.
Po večerejším vyslechnutí všech lží pana Zemana jsem se rozhodl, že na Novej rok se nechci s kocovinou koukat na vepřovou hlavu, která mi bude servírovat lži, urážky a prázdné citáty.
Tož jdu dneska volit Kajla!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nejprve jsem nabyl přesvědčení, že k volbám nepůjdu,protože můj kandidát je venku ze hry v prvním kole a nejvíc, co mohu nyní udělat je, že oslabím procento voličů a budu mít čisté svědomí, až jeden či druhej začne dělat ostudu.
Po večerejším vyslechnutí všech lží pana Zemana jsem se rozhodl, že na Novej rok se nechci s kocovinou koukat na vepřovou hlavu, která mi bude servírovat lži, urážky a prázdné citáty.
Já byl nejdříve pro Zemana, ale po shlédnutí debat jsem změnil názor a jednoznačně volím Karla.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Hrabe_X napsal:
Já byl nejdříve pro Zemana, ale po shlédnutí debat jsem změnil názor a jednoznačně volím Karla.
Já byl dříve taky nerozhodnutý, ale po shlédnutí předchozích debat a vyslechnutí sl. Čvančarové, pí Čáslavské a pana Svěráka bych byl naopak spíš pro Zemana.
A bylo taky moc poučný sledovat komunikaci pana knížete s panem generálem.
Historická reminiscence:
Kníže v Topolánkově vládě rezolutně prohlásil: Buďto (půjde z vlády) Čunek nebo já.
Po tanečcích okolo auditu však nakonec zůstali oba ve vládě.
Čili kníže nesplnil svůj veřejně daný slib, to je evidentní
Když tedy pan generál požádal knížete, aby upřímně řekl, jestli mu byla přednější funkce než jeho dané slovo, kníže ukázal zuby a na pana generála se osopil v tom smyslu, "že ho uráží".
A tak když si ještě porovnám přehled názorů a postojů obou kandidátů, tak musím konstatovat, že u podporovatelů pana Schwarzenberga asi převládá volba srdcem než rozumem.
Ono je snazší a více IN volit toho lépe vypadajícího, noblesnějšího a roztomilejšího než člověka s chováním poněkud buranštějším.
Jenže to je jenom vnější fasáda, a o naší budoucnosti budou rozhodovat věci podstatnější než elegance:
1) Založení ESM a.s. sídlem v Lucembursku (nadnárodní společnost, funguje i jako bianko "státní exekutor":
Miloš PROTI, Karel PRO
2) Církevní restituce:
Miloš PROTI ; Karel PRO
3) Zavedení Eura a vstup do eurozony se všemi důsledky tohoto kroku:
Miloš PROTI ; Karel PRO
4) Zveřejňování mezinárodních smluv:
Miloš PRO ; Karel PROTI (jako jediný z 9 kandidátů)5)
5)
Zákon o prokázání legálního nabytí velkých majetků:
Miloš PRO ; Karel PROTI (jako jediný z 9 kandidátů)
6) Možnost vlastnictví anonymních akcií:
Miloš PROTI ; Karel neodpověděl (jako jediný z 9 kandidátů, ostatní PROTI této možnosti)
7) Výběrová řízení na členy rady ČNB (česká národní banka) :
Miloš PRO ; Karel PROTI
8)
Podpora globální fízlovské ACTA případně dalších podobných pokusů v budoucnu
Miloš PROTI ; Karel PRO
9)
Větší pravomoci prezidenta:
Miloš PROTI ; Karel PRO (jako jediný z 9 kandidátů)
10) Snížení imunity prezidenta:
Miloš PRO ; Karel PROTI
11)
Nechat volný průběh islamizaci Evropy a stavět mešity v ČR
Miloš PROTI ; Karel PRO
12)
Zavedení školného na VŠ
Miloš PROTI ; Karel PRO __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)