TOLI napsal:
Já teda potvrzuju zítra kolem třetí (akademická čtvrthodinka) u mekáče na D1 .Pokud nebudu stíhat tak napíšu SMS. http://www.mapy.c...m_213745_1
Já zatím taky potvrzuji
Já předběžně také potvrzuji.
P.
Pokud to tedy mekáč skupině nebude vadit, tak se také ráda připojím a potvrzuji
A skupina mekáč se tě asi bude muset ujmout protože já to vydím velmi bledě vypadá to že je pojedu rallye D1 abych to stihnul do tmy.
... to je škoda... nu a zbytek tedy platí? 15:00? což o to... já tam trefím, ale přeci jen tam nikoho neznám, tak bych raději dorazila už s někým...
TOLI napsal:
Já teda potvrzuju zítra kolem třetí (akademická čtvrthodinka) u mekáče na D1 .Pokud nebudu stíhat tak napíšu SMS. http://www.mapy.c...m_213745_1
Já zatím taky potvrzuji
Já předběžně také potvrzuji.
P.
Pokud to tedy mekáč skupině nebude vadit, tak se také ráda připojím a potvrzuji
A skupina mekáč se tě asi bude muset ujmout protože já to vydím velmi bledě vypadá to že je pojedu rallye D1 abych to stihnul do tmy.
... to je škoda... nu a zbytek tedy platí? 15:00? což o to... já tam trefím, ale přeci jen tam nikoho neznám, tak bych raději dorazila už s někým...
V klidu - já tě pak uvedu a seznámím
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
vsechno odjizdi ve 3
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Budeš mít na mekáči dva chlapi to ti musí stačit Budu se snažit dorazit ale zejtra mám troje školení a ten poslední je prej nejhorší
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Budeš mít na mekáči dva chlapi to ti musí stačit Budu se snažit dorazit ale zejtra mám troje školení a ten poslední je prej nejhorší
... ale dva chlapi mi stačí... já s nimi pojedu ráda... jen jeden psal "zatím potvrzuji", druhý psal "předběžně potvrzuji" a tys napsal "ruším potvrzení"... tak jsem lehce skeptická nu
... já si právě radši vzala dovolenou, páč vím, že dojít tam, tak do tmy pro změnu zase ani nevylezu...
TOLI napsal:
... ale dva chlapi mi stačí... já s nimi pojedu ráda... jen jeden psal "zatím potvrzuji", druhý psal "předběžně potvrzuji" a tys napsal "ruším potvrzení"... tak jsem lehce skeptická nu
... já si právě radši vzala dovolenou, páč vím, že dojít tam, tak do tmy pro změnu zase ani nevylezu...
Jo počasí luxus. Jen si vezměte teplé oblečení na noc. Měl jsem noční a celou dobu stepoval na silnici. Byla pěkná kosa.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
TOLI napsal:
Tak abych Tě uklidnil, tak také potvrzuji.
Snad Tě taky uklidním - potvrzuji
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
TOLI napsal:
Tak abych Tě uklidnil, tak také potvrzuji.
Snad Tě taky uklidním - potvrzuji
Přinejhorším, ksdyž všichni zklamete, tak já také vyrážím o 15 hodině, ale k D1 nehodlám ani čuchnout a k mekáči se mě taky nechce. Jedu z Bulovky a pokusím se někde spojit s Bobem. Škoda, že Milan bude strašit v práci tak dlouho.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
kaca napsal:
Já pojedu z Holešovic, ale nejsem si jistej tou 15tou, spíš o něco málo pozdějc... se když tak někde dočucháme...
Ještě se domluvím s Bobem a kdyžtak ti prásknu případný styčný bod. Vím, že má v oblibě pumpu v Kolíně.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz