To zas muselo být spotřebováno papírových ubrousků při onanii bolšánů u tohoto odkazu. Putinova armáda trollu i tady.
Pro místní rudochy to musí být jak mateřské mléko pro mimina. Je to opravdu výživa.
"1993 - Rusko. Američané pomáhali Jelcinovi zastřelit několik set lidí při útoku na Nejvyšší radu. Trvale kolují nepotvrzené zvěsti o amerických odstřelovačích, kteří pomáhali v boji proti „červeno - fašistickému převratu“. Kromě toho, Američané se postarali o vítězství Jelcina v příštích volbách, i když pár měsíců před tím ho podporovalo pouze 6 % Rusů. "
Atd.
Dávat sem odkaz na ruskou propagandu?
Jeden dotaz. Kolik zdejších obdivovatelů Putina by se tam chtělo přestěhovat?
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
LORD napsal:
Myslim ze Kloss hodne prekroutil realitu aby s nim mohli mistni oportunisti souhlasit. A vubec si nepolozil zkladni otazku, tudiz na ni ani nehledal odpoved. Kdy USA napadlo suvereni zemi, zabrali jeji uzemi a prohlasili ho za svoje? Protoze presne to se na Ukrajine stalo.
Je toho hodně viz odkaz -samozdřejmě se nemusíme nyní zaobírat tím co bylo -řekněme před r.45
LORD napsal:
Myslim ze Kloss hodne prekroutil realitu aby s nim mohli mistni oportunisti souhlasit. A vubec si nepolozil zkladni otazku, tudiz na ni ani nehledal odpoved. Kdy USA napadlo suvereni zemi, zabrali jeji uzemi a prohlasili ho za svoje? Protoze presne to se na Ukrajine stalo.
Je toho hodně viz odkaz -samozdřejmě se nemusíme nyní zaobírat tím co bylo -řekněme před r.45
Kime, ještě neco. Máš pravdu, je toho hodně. Přesto továrišt co to tvořil na něco zapoměl.
2005 - Springfield. Bart Simpson uklouzl na banánové slupce kterou prokazatelně nastražil agent CIA James Foully na přímý rozkaz prezidenta.
Tak nezapomeň a doplň
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Minulý týden byl hostem veřejnoprávní stanice Radiožurnál nestor komentátorů a podle mne PAN novinář co se objektivity týká (nejen v součaosti) Jan Petránek
v odkazu se dá pustit celý rozhovor ohledně Isl. státu a Krymu -předpokládám že ho nějaký demagog označí za Putinova agenta http://www.rozhla...k--1451880
Tak jsem si pana Petránka poslechnul a můžu říci jen, že smekám tomu jak
dokáže nazývat věci pravým jménem. Je vidět, že tu ještě nějací lidé zůstalii, kteří nemají zatemněné mozky a dokážou uvažovat :-)
Upravil zadanyjan dne 11.02.2015 18:03
„Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.“ - Ernest Hemingway ... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Kloss napsal:
Bluesbery, izvini, něpanimáju:
To co prováděli Hitler a Stalin vím. Stejně jako to, že se to dělo i lidem žijícím v daném prostoru. Byla to ale jiná dějinná epocha a jiné souvislosti. To, že se v Rusku lidi stále otáčejí za Stalinem je pravda. Rusové se za Stalinem ohlížejí proto že (ať chcem nebo ne) prezentoval mocenskou sílu, kterou v době jeho vlády Rusko představovalo. Oni si jej proto ztotožňují především ze schopnosti odolat nepříteli a uhájit vlastní stát. A to i přesto, že dnes už všichni Rusové vědí jak se Stalin na Rusech provinil (nějak to souvisí s národní hrdostí - což nemůžeme pochopit potože to neznáme - vy jsme ji vyměnili za plnou igelitku a sekanou z Globusu).
Pokud Rusům, kteří dnes nejlépe vědí kolik jich pochcípalo v Gulazích vyčítáš ohledy za Stalinem, jak vysvětlíš to, že spousta Čechů (potom co si Češi za války vytrpěli) dnes v žertu ale i vážně vyčítá Hitlerovi, že to s těmi cikány u nás nedořešil. Jak vysvětlíš, že knihy jako Mein Kampf, nebo jakákoliv „history“ pojednání o Wehrmachtu nebo jednotkách SS jsou u nás na špici prodejnosti a zájmu. Pochybuju, že v nich čtenáři hledají jenom poučení o tom co špatném se s nástupem Hitlerovského fašismu dělo. A má si proto cizina myslet, že Česko je profašisticky orientované?
Tady je ale řeč o současném Kyjevu resp. Ukrajině. Pokud chceš Putinovi podsouvat Stalinské manýry (ačkoliv bych jeho politickým odpůrcem být nechtěl, do Stalina má snad ještě daleko, tak proč?), nezapomeň v rámci objektivity uvést na straně druhé i ty miliony mrtvých, kteří nejprve v zájmu „civilizace“ umírali všude, kam ruka západní-atlantické civilizace dosáhla - kolonisté v Africe, Asii a Americe (tedy ne tak dávná minulost) svým „výkonem“ s přehledem Hitlera i Stalina přečůrávají, a dále na statisíce těch, kteří při "exportu demoktacie" umírají dodnes.
Vyčítáš Rusům a Putinovi jejich velmocenské choutky. Ale oni jsou přece velmoc a budou se chovat jako by se chovala každá jiná velmoc na jejich místě, ve chvíli, kdy jim někdo začne šlapat po bábovičkách.
V rámci objektivity zkus vzít papír a sepiš si, kde všude se od konce studené války za posledních 25 let vojensky angažovaly a angažují USA spolu se Západní aliancí a kde Rusko. Mně pod hlavičkou Ruska vychází Gruzie, Jižní Osetie, Čečna – v podstatě interní konflikty. Pokud bys chtěl tady něco Rusku vyčítat, pak si představ, že se Severní Karolína rozhodne, že se trhne od USA - jak by asi zareagovala vláda v Bílém domě – myslíš, že by uznala právo na sebeurčení a škrtla si hvězdičku na vlajce?
Teď si vem ten sloupeček pod USA (Záliv, Irák, Afganistan, Jugoslávie, Libie, Egypt,Sýrie….Kyjev – všechno cizí státy, cizí kontinenty, jiná kultura, na jejichž území USA hájí svoje státní zájmy, nebo vstupují s cílem "potlačit terorismus nebo podpořit demokracii". A co je zajímavé….. ono se jim to tak nějak ekonomicky vždycky vyplatí?? Akorát nevím, kdo je tady větší agresor,…. nebo asi vím.
Říkáš že Gruzie, Moldavsko a Ukrajina pocítili velmocenské choutky Ruska:
Gruzie je dnes samostatná a ekonomicky na huntě, protože se odstřihla od Ruska a v ten moment přestala být pro Západ zajímavá – nedisponuje dostatkem čehokoliv co by Západ zajímalo a bylo ekonomické dovážet – ze stejného důvodu ji nechává na pokoji i Putin. Totéž platí pro Moldavsko. Ukrajina je ale něco jiného – je nárazníkovým pásmem a to co dělá Putin je z hlediska ochrany vlastních státních zájmů pochopitelné – jak by asi reagovali Američané, kdyby se třeba v Panamě, nebo jiných středoamerických republikách dostala k moci levicově orientovaná vláda?? - sorry já zapomněl ,… oni reagovali… a ne jednou, že?
Myslím, že se shodne na tom, že obyčejní Ukrajinci i Rusové (zase) trpí pro hry mocných. Nezastávám se Putina, ale jeho reakce jsou pro mne logické a pochopitelné. Nejedná o nic hůře a špinavějšími prostředky, než by jednal jakýkoliv americký prezident. Rusové podle mého názoru mají minimálně stejné právo hájit vlastní zájmy u s v ý c h hranic, jako Američané právo prosazovat svoje zájmy a „demokracii“ mimo své hranice, na jiném kontinentě a v jiných kulturách. Když to nahlížím z globálního hlediska, dnes mi daleko méně vadí Rusové žijící na své kupce hnoje, než Amíci žijící na úkor zbytku světa( - i když jde jen o nepodloženou spekulaci, kdo myslíte, že zanechává větší ekologickou stopu? Rus nebo Američan?.)
Mne osobně mnohem více než chování Ruska s.e.r.e, že se pro zájmy jiných (a zdaleka to nejsou zájmy Ukrajinců) angažuje i náš stát(vláda) namísto toho, aby se řešily skutečné vlastní problémy: potravinovou, energetickou soběstačnost, ochranu vlastních zdrojů, reprodukci k práci ochotných spoluobčanů, očekávanou migraci z třetích zemí.......atp.
Ba co na to říct, snad můžu dodat jen z vlastní zkušenosti, když jsme vyházeli hospodu v Inčonu kde se americká námořní pěchota chovala jak hovada k místním, sklidili jsme potlesk a pití na večer zdarma atd atd, Mexiko, podobné...
Pro modrého soudruha - pokud chceš zvracet, udělej to veřejně, ne v PM, výjimečně jsem odpověděl, příště odpovím tady a zveřejním Tvoji PM.
Bobgs ty jsi opravdu tajtrlik... nevyhrozuj jako stbaci a zverejni co chces. Ja se na rozdil od tebe nemam za co stydet ani skryvat...jako to delas ty
Upravil bluesbery dne 11.02.2015 21:21
zadanyjan napsal:
Tak jsem si pana Petránka poslechnul a můžu říci jen, že smekám tomu jak
dokáže nazývat věci pravým jménem. Je vidět, že tu ještě nějací lidé zůstalii, kteří nemají zatemněné mozky a dokážou uvažovat :-)
bluesbery napsal:
Bobgs ty jsi opravdu tajtrlik... nevyhrozuj jako stbaci a zverejni co chces. Ja se na rozdil od tebe nemam za co stydet ani skryvat...jako to delas ty
Estébácké praktiky tady provozuješ ty , slušný člověk řekne přímo co si myslí, takhle se chovali a chovají ti, co nás zde buzerovali dost dlouho, ale vidím, že to není otázka režimu ale charakteru.
Cítíš že vyhrožuju? Tím abys svoje bolení břicha zveřejnil zde a nepsal skrytě, protože se stydíš?
Haha hihi, hehe.
tady máš zpověď svého vzoru, jal se dělal majdan http://www.novink...trant.html
allroad napsal:
To: Kloss
STBácké praktiky...nevyplněný profil !!! 50 příspěvků o samých hovn...ch.
Otoč si kalendář soudruhu
To: Bobgs
Nikomu tady nevyhrožuj, hrdino bez profilu. Tyhle hov...a jsme poslouchali dost dlouho za bolševika, tak nás tím tady nekrm.
Sice vám tady někteří zvedají palce a posílají vás na hrad, ale naštěstí je nás tady většina normálních, tak už nás přestaňte školit a dělat z nás pitomce
A to je povinnost vyplnit profil v dnešní době? To je jako když mě SATBáci buzerovali, vidím že mají zdatné následovníky. Je pro ně v pořádku psát PM, které se zde napsat bojí aby nevypadali jako trubky, a když je vybídnu aby psali na rovinu, tak vyhrožuji? To je trochu out, nemyslíš? Právě kvůli takovým STB praktikám, kterých jsem si užil dost mě znají jen ti, které si vyberu já, to je přece svoboda kterou jsme chtěli, nebo to chceš jinak - totální kontrolu stylem - všechny znám hlaste ména HAHAHA. Dík, mě to stačilo. Nezajímá mě profil, ale názor a vovovotom to je.
Pro mě jsou zas tvoje slinty k smíchu, argumenty nemáte, jen nadáváte , diskuse vám moc nejde, fakta chlapče, viz článek o majdanu a střílení - to jsou fakta, která zde někteří psali dávno a které jste tady označovali za bláboly, pomalu to leze na světlo. Zklidni hormon a napiš něco konkrétního.
Upravil bobGS dne 12.02.2015 18:10
Ok Bobe, ja tedy zverejnim na tve prani co jsem ti puvodne psal do PM, abych nezasiral vlakno
[url]Neminim ve vlakne psat sve nazory na Tebe. Ja se na rozdil od Tebe neskryvam anonymne za nickem.. Ty si tady svevolne kydas hnuj, ale bojis se vystrcit hlavu.Takovi v minulosti dokazali jako ratlici jen stekat zpoza plotu , nebo okopavat kotniky.Na vic nemeli.. Pro me jsi zakukleny zapskly estebak , ktery se nedokazal smirit s tim, ze soudruzi sli do kopru... Toť vse. Mej se fajn Saša/url]
Upravil bluesbery dne 12.02.2015 18:30
[url]Odhal se zbabelce... pak muzem diskutovat/url]
SPOKOJEN ?
P.S. ty budes asi fakt hodne jednoduchy clovek Bobe, sam by ses nemel poustet do zadnych velkych akci a diskuze tady na foru patri mezi ne..
Upravil bluesbery dne 12.02.2015 18:28
Sašo, to nemá žádnou cenu diskutovat s lidmi, kteří to nezažily v plný síle. Ať přijedou a já jim ukážu několik svých rozsudků a výpovědí, včetně dokladů z archivu. Oni ti mladí kluci potřebují dostat rozum , tak je netrap , protože kde nejsou argumenty nastupují urážky a sprosťárny. Měj se.
KUKY se vrací
Nechci se do toho michat,ale takhle fungovali estebaci ne?Byli vedeni pod nejakou přezdivkou,ale jejich identita byla pro normalni lidi tajna.Myslim ze vetsina normalnich lidi ma profil vyplneny.Myslim ze diskutovat tady takhle inkognito je ubohost.Minimalne o takhle dulezitych vecech.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!