To bylo průměrnému občanu a ne evropskému úředníku, neschopnému cokoliv říct aby se neznelíbil oficiální linii, jasné od začátku roku, kdy IS řekl: "Pošleme vám přes Středozemní moře půl milionu uprchlíků a mezi nimi naše bojovníky". V tu chvíli byl snad čas hermeticky uzavřít cesty. Dnes, kdy jsou utečenci (a mezi nimi bojovníci IS) už i u nás, to je horší. Obávám se, že se bude muset stát něco mnohem horšího aby se Evropa probudila. Nebo bude muset výrazně posílit politický vliv nacionálně orientovaných stran, které jinak nesnáším (ne že bych s něčím nesouhlasil, ale ty palice, vyholené zvenku i zevnitř, ve mne nevzbuzují důvěru), nicméně v dnešní době by mohly být užitečné.
Už jsem to psal - IS není banda divochů. Je to agresivní vojenské uskupení s dlouhodobou strategií, schopné nejmodernějších metod vedení války, mystifikace a propagandy, které zatím do posledního puntíku plní svůj plán ovládnout svět.
Hele, a není to malování čerta na zeď? Drtivá většina lidí mužského pohlaví byla na vojně, já jsem se učil na vojně zabíjet. Doufám, že se s novým Občanem nic moc nezměnilo a stále platí, že můžu bránit sebe, své blízké i jiné osoby, majetek, zdraví i se zbraní v ruce, tak kde je problém?
červenej Elf
To barokar: A jak se budes branit proti ****ovi, ktery da naloze, nebo sam odpali?
Pripadne zacne strilet na verejnosti.
Namam nic proti muslimum v muslimskych zemich, ale v Evrope by se meli chovat dle evropskych standardu. Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
To barokar: A jak se budes branit proti ****ovi, ktery da naloze, nebo sam odpali?
Pripadne zacne strilet na verejnosti.
Namam nic proti muslimum v muslimskych zemich, ale v Evrope by se meli chovat dle evropskych standardu.
Proti tomu se samozřejmě bránit nedá, stejně jako se nedá bránit střelci z Uherskýho Brodu, pokud nemáš sám zbraň.
Chci říct, abychom se zbytečně nebáli.
Já třeba nechápu, proč policiie Francie, Itálie, VB, nezakročí, pokud je sama napadána, jsou demoována policejní auta, viz zde různá videa.
červenej Elf
http://m.novinky....=&mId=
To je v pici toto. Uz i v Albanii.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
to nemusi bejt jihad...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
O takovémto incidentu v Praze nevím, ale něco podobného se stalo v Olomouci, ale místo 10 let kříčeli, že budeme otroci za 15 let. http://www.parlam...ici-377377Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
O takovémto incidentu v Praze nevím, ale něco podobného se stalo v Olomouci, ale místo 10 let kříčeli, že budeme otroci za 15 let. http://www.parlam...ici-377377
Podle textu je to stejná akce, jen jedna údajně v Praze a druhá v Olomouci. Působí to spíš jako smyšlená propaganda či provokace...
to je nejaka spatlanina udalosti v Olomouci... nesmysl... neresit.
17 cm
O té Olomouci jsem to dostal v mejlu. Tak mne napadá - stalo se to vůbec?
Aby to nebylo jak to prohlášení australské premiérky.....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
O té Olomouci jsem to dostal v mejlu. Tak mne napadá - stalo se to vůbec?
Aby to nebylo jak to prohlášení australské premiérky.....
jj stalo... pakošští studenti mediciny z UPOL si dovolili tusim na 2 zensky, chlapa a dite.
17 cm
jj...
17 cm
Přišlo mi mejlem:
"Pokud se nám podaří přesvědčit Číňany, že varlata džihádistů jsou afrodiziaka,
do roka je problém islámského státu vyřešen!"