Abyste nerekli, ze tu nemame zimu... staci vyjet do cca 2400m a clovek i na ten snih narazi
Kolem 2:00 je krasne videt, jak funguje stabilizace na Hero 6 - kamera je napevno na prilbe, nicmene prilba se klepe a krajina drzi.. docela to soudruzi vyladili uz.
2017 jsme uz klasicky zakoncili vanocni vyjizdkou, tyhle akce jsou otevreny pro "sirokou verejnost", tak je vzdycky planujeme na nekolik useku se zvysujici se narocnosti -
kdyz nekdo po prvni trase usoudi, ze ma dost tak muze bez problemu bud vynechat dalsi nebo to zabalit. Kdyz jsem s touhle partou zacal jezdit tak jsem udelal presne to a rikal jsem si ze jim hrablo kam se s tema tezkejma kravama poustej
Zacali jsme ve 14ti, skoncili v 6ti, jedna Afrika Twin sezrala lozisko v zadnim kole, jedno GS zacalo vydavat podivny zvuky z kardanu pod plynem, ukazalo se, ze fabricky kufry na AT nejsou staveny do terenu a taky ze kdyz nekdo nechce bejt hlavni hvezdou videa, tak nesmi padat predemnou... nastesti se tomu Joe smal a trval na tom, ze to tam mam vsechno nechat ...
ta zimni Arizouna vypada vylozene lakave...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mimochodem uz nejakou dobu se chystam vymenit bundu a kalhoty, moji sadu od Olympia mam uz asi 4 roky a cca 60 tisic kilometru, celkem drzi ale uz jsou na ni videt znamky toho cim prosla plus neni vodotesna, coz teda neni tady uplne problem ale hodi se kdyz jedem nekam kde i obcas prsi..
Tak jsem si udelal Vanoce.. a pro srovnani:
.. mel jsem asi koupit jeste par kusu a priste v nich priletet...
To je klasika, rozdíl u nás a v USA cca 22 tisíc korun. Když si vezmu, co že letenka stojí kolem 10.000, tak se vyplatí pro věci zaletět. A třeba na foťáku canon 1DX II je proti USA rozdíl skoro 40.000 :/
V sobotu jsme vyrazili do mestecka Crown King v horach na SZ od Phoenixu, cela trasa je asi 50km jednim smerem, 25km z toho je bez problemu, druha pulka je mistama narocnejsi, tak asi maximum toho co me jeste bavi na GS (nicmene tentkorat jsem tentokrat vzal KTMku). V pulce cesty nahoru jsme narazili na tenhle ukaz:
KLR na silnicnich gumach se sajdou (samozrejme bez hnany napravy), chlapci vypadali, ze to neni jejich prvni rodeo, pomoc nepotrebovali, tak jsme pokracovali dal, dali jsme si obed, dojeli se podivat na vrchol "Tower mountain" do 2320m jak vypada snih...
Po ceste dolu jsme pany potkali opet, o trochu vys nez poprve, nicmene tentokrat uz smerovali dolu... bystrejsi si povsimnou, ze jim neco chybi
Jenom pro predstavu, aby se dostali sem tak museli zdolat par takovyhle useku:
O par mil dal se nam naskyt tenhle majestatni pohled:
K velkymu prekvapeni se mu cela ta sajda tak trochu ulomila. Kdo by to cekal... podle tech lidi co jim pomahali to byla uz chlapcu druha noc na ty trase a vypadalo to, ze budou tam budou travit i dalsi..
A ja mel pocit, ze kdyz tohle jedu na GS tak jsem ten exot kterej tam vyrazil na spatnym stroji
Upravil Plawa dne 15.01.2018 17:44
Tenhle vikend se ve Phoenixu jede zapadni kvalifikace do US teamu na sestidenni, ucastnil jsem se pouze jako "sweep" tzn organizace kolem trati, uzavirani sekci atd... a pomoc jezdcum, v jakykoliv forme
Plawa napsal:
Tenhle vikend se ve Phoenixu jede zapadni kvalifikace do US teamu na sestidenni, ucastnil jsem se pouze jako "sweep" tzn organizace kolem trati, uzavirani sekci atd... a pomoc jezdcum, v jakykoliv forme
bez Leathermana ani krok, tohle video by spíš patřilo do vlákna o MT Leatherman ..přihodím ho tam
Upravil GSSG dne 23.01.2018 10:37
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
KLR pobavil a s tema cenama Klim je to pekne nespravedlivý pristi rok si asi udelam opet vylet do USA a koupim si hadry tam....jinak ty budes asi docela malej/hubenej-podle velkosti bundy a kalhot nevim jestli jsou za stejny ceny i vetsi velikosti na prumernyho evropana 190/105
Aktualne 1250 GSA HP
Par kousku z vikendu.. tentokrat na malym stroji..
Testuju GPS na novym gopro, na kratky useky to funguje obstojne, kdyz zacne delat separatni soubory (po 8mi minutach) tak se to cely rozpadne..
YouTube Video
Tak mozna 20x jsem dojel nekam do pulky toho druhyho kopce v tomhle videu a pak jsem se sesunul zpatky po prdeli, samozrejme na videu to vypada jako rovinka...tenhle vikend jsem to konecne dal, poprvy to zrovna nevypadalo jakoze vim co delam ale vysledek se pocita
(sorry za kvalitu, youtube to odmita previst do 1440p...) YouTube Video
Dneska jsem to konence trefil tak nejak jak jsem si predstavoval, coz samozrejme ve vysledku vypada, ze na tom nic neni..
(manikovi co to tocil jsem nasledne hlasite vysvetlil jak ma drzet telefon YouTube Video
A samozrejme za uspechama je 20x tolik driny, coz v mym pripade vetsinou obnasi snahu otocit krosku o 180 stupnu na kopci na kterym se neda ani stat.. a lidi prej platej za posilovnu
Fuj ta zimni Arizouna je dneska v pondeli rano ale oskliva zadny sychravo ani naledi... jak tak muzes zit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2