Kdyby někdo sháněl karbonovou 29, měl bych jednu na prodej, tu svoji...
Rám karbon, vidle Fox, komplet XT, kola Fulcrum, karbonová řídítka, sedlovka a košík. Ve stavu téměř nového kola. Cena cca 39tis. Možná dohoda. Fotku dodám zítra... Je to německý Centurion Backfire.
KTM 1190 Adventure R
Waltr napsal:
To jezdí babky cestou do Kauflandu :-))) doufám že jsi to sjížděl na Pindulu.
On je totiž samozřejmě Smrk i v Beskydech a moc mu do Lysé hory nechybí.
...babky s letáky aktuální akce mne předjížděly do kopce, já je cestou na Pindulu,po těch deštích to bylo jak na saních ;-)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
a skromně musím konstatovat, že je to jeden z nejlepších - je sjízdný pro širší masy, různé obtížnosti, technický tak akorát, .... prostě paráda
H
www.jantruhlar.cz
a skromně musím konstatovat, že je to jeden z nejlepších - je sjízdný pro širší masy, různé obtížnosti, technický tak akorát, .... prostě paráda
H
jo jo, je to takové fajn povození... a i lidí není zase tak moc, občas jsem jel třeba hodinu sám... Takový Zajęcznik... Ten 6km sjezd je těžce vykoupený nutností se zase vrátit na hřeben... :-D Tam jsem nepotkal nikoho, nula lidí za celý okruh...
...včera vyzkoušen Beskydský Trail na Javorníku...ještě mají před sebou kus cesty, ale nakročili dobře......zatím krátké, výborné bistro na konci, proložili jsme výjezdem na Velký Javorník
Holky byly sjet na koloběžkách z Pusteven a před nimi si blondýna dělala za jízdy selfíčko - přežila, jen má zlomený nos, vyraženo šest zubů, zlomenou čelist, silniční lišej na větší části tváře, holt když musela mít foto...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jo to kdyby jsi viděl mě... :-)))) Jsou to draci. Ale my jsme tam taky docela divočili. Je to dost o naježdění. Samo tohle jsou borci co to dají z první. Ale fičeli jsme za nějakýma borcema a moc na neufičeli. Musím říci že jsme se shodli že nám nejvíce sedí Tajemný a Floow je takový relax. Jo užili jsme si to. Ale stejně pro mě je bajkersky nej asi Sudety, a když mam chuť nevidět lidi Jeseníky.
...dnešní dopolední Singltrek vynikající. Vyrazili jsme v cca 9,15 do trasy a nad Novým Městem pod Smrkem chytli start běhu na Smrk (stihli jsem to ještě před nimi, společná trasa byla do kopce a naštěstí jenom kousek. Když jsem viděl ty běhací "chrty", musel jsem koukat, abych to před nimi stihnul ;o)))
Jinak cestou jsme potkali nějaké podezřele větší skupiny cca 10-15 lidí, ale stihli jsme se mezi nimi prosmyknout a bylo to ok. Akorát to dneska prášilo jak sviňa.
Takže, pokud bude ještě hezký víkend, fakt doporučuji., Dá se tam kroužit celý den a pořád je o zábavu postaráno. http://www.singlt...smrkem.cz/www.jantruhlar.cz