Ja s Jenckem jsme se snazili, ale zbytek ucastichtivcu zrejme vychladl. Par lidi se pochlubilo alespon vysledky, ale fotky jsem dodal jen ja a Jenda. A ja se tak tesil na rukavky od Pardala...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
Ja s Jenckem jsme se snazili, ale zbytek ucastichtivcu zrejme vychladl. Par lidi se pochlubilo alespon vysledky, ale fotky jsem dodal jen ja a Jenda. A ja se tak tesil na rukavky od Pardala...
U mě úbytek váhy z 90 na 87,5 a to jsem se ku.va naběhal ( cca 80 km od Vánoc a v tom hnusném počasí ) . Líp se sundává 15 kilo ze 120 ... Ale díky posilce břicho ubylo a narostlo to trochu nahoře, foto pošlu pozděj. Kdybych nelemtal skoro denně pivo, byl bych už nejspíš jako proutek
Upravil bluesbery dne 31.03.2015 14:30
To mas sakra recht bluesbery!!! ale i pres ty tvoje pivni radovanky, moc pekny vysledek! Posli fotky, at tu s Jendou nevypadame jak narcisky...
bluesbery: Nechci ti do toho běhání kecat, ostatně viděl jsem tady jen jeden výpis z tvého tréninku.
Ale podle toho běžíš za a) moc rychle a za bé) krátkou dobu. To vede k tomu, že příliš nepálíš tuk. Měl by jsi běžet pomaleji, tzn. cca 8 km/h v rozmezí 40-60 minut. Pokud nevydržíš s během, můžeš jít rychlou chůzí. Zničit se ve 20 minutách nemá smysl. 20 minut potřebuje tělo tak akorát na zahřátí.
cibus napsal:
bluesbery: Nechci ti do toho běhání kecat, ostatně viděl jsem tady jen jeden výpis z tvého tréninku.
Ale podle toho běžíš za a) moc rychle a za bé) krátkou dobu. To vede k tomu, že příliš nepálíš tuk. Měl by jsi běžet pomaleji, tzn. cca 8 km/h v rozmezí 40-60 minut. Pokud nevydržíš s během, můžeš jít rychlou chůzí. Zničit se ve 20 minutách nemá smysl. 20 minut potřebuje tělo tak akorát na zahřátí.
Resp. každá snaha se cení, aby bylo jasno. Loni jsem to dělal stejně. Dával jsem 5-6 km v maximálním tempu. Za 25 - 30 min. jsem byl mrtev a vítězně jsem se potácel z oválu domů.
Teď si dám na pohodu 10 km, nejsem po běhu zmordovaný, ale příjemně naladěný. :-)
Ja delam oboje. Jedno pro dynamiku a druhe pro vydrz. Ale pekne v lese v kopcich. Oval je nuda...
Aj ja som sa dal na behanie a rovno od 1.1 2016 nech to ma odpich od úplneho začiatku! Tomu predchadzala 10 dňová dieta extra nasadene 3 dni pred vianočným obžerstvom kedy mi obzvalšť nič nechuti. Na novy rok bolo už aj pri -7C" rozhodnuto započať z mordujúcim trápenim, po uvodnom strečingu a zabehnuti v jemnom tempe prvých 100m bolo zkonštatovane že ľahšie to vyzerá v predstavách ako v reále. No ale nezabalil som to a prve tri dni boli skôr take zoznamovacie sa kedy som kombinovane rychlou chôdzou a miernym poklusom dava uvodne iba cca 4km viac nevladali bohužiaľ pľuca! Dnes som si dal už rovných 6km ale v lepšom tempe, sice v prvých 3kilakoch to je iba o zahriati ale aj tak badať posun minimalne o 100 percent oproti úvodu. Takže v zámere mám zo začiatku aspoň prve dva týždne behať tak 6-7.5km v limite 40 alebo 50min podľa aktuálnych sil. Váhovo som síce aj vdaka diéte o cca 4kila ľahší ale aj tak je to stále 95kg ale čo som zbadal ako prve že mi začína byť bunda trochu voľna zišlo by sa keby bola menšia o jedno číslo Plán je do konca mesiaca zhodiť aspoň 2 kilečka i ked behom bude aj nárast svalovej hmoty tak to nepôjde tak rýchlo dole ako by človek chcel. Držte mi palce a zase ked zvládnem cely tento mesiac tak by som sa znova ohlasil lepšími výsledkami ako dnes. Všetko ide ak sa chce, ale najtažšíe je začať hňed z ostra od začiatku.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Já mám s tímhle obrovský problém. Dříve jsem závodně jezdil BMX a hrál hokej. Pak přišla střední, vysoká a já nabral kila. Od té doby je to jak na houpačce.
Mám psychický problém s tím, že mne nebaví cokoliv dělat samotného. Pokud mám s kým jít, klidně jdu 4x týdně do bazénu nebo do posilky. Ale sám se nikam nedokopu.....
Nějaká rada?
Když nejde o život, jde o houno.....
Resco napsal:
Já mám s tímhle obrovský problém. Dříve jsem závodně jezdil BMX a hrál hokej. Pak přišla střední, vysoká a já nabral kila. Od té doby je to jak na houpačce.
Mám psychický problém s tím, že mne nebaví cokoliv dělat samotného. Pokud mám s kým jít, klidně jdu 4x týdně do bazénu nebo do posilky. Ale sám se nikam nedokopu.....
Nějaká rada?
sam si odpovedel! najdi si nejakyho partaka nebo delej kolektivni sporty...
jinak jestli chce nekdo typ jak shodil, at zkusi na FB vyzvu Jakuba Biny - Transformers 42. Za sest nedel se v zrcadle nepoznate. Ale je to fakt strasny maso! Tech sest nedel dodela do konce vetsinou cca 10% prihlasenych. JEN PRO DRSNAKY!!! Ale vysledky stoji za to...
Bohužel jsem tak pracovně vytížen, že mám čas pouze brzo ráno, nebo pozdě večer.
Ale koupil jsem si nové kalhoty na moto, o 2 čísla menší. Tak snad mě to donutí něco dělat :-)
Když nejde o život, jde o houno.....
Resco napsal:
Nějaká rada?
sam si odpovedel! najdi si nejakyho partaka nebo delej kolektivni sporty...
jinak jestli chce nekdo typ jak shodil, at zkusi na FB vyzvu Jakuba Biny - Transformers 42. Za sest nedel se v zrcadle nepoznate. Ale je to fakt strasny maso! Tech sest nedel dodela do konce vetsinou cca 10% prihlasenych. JEN PRO DRSNAKY!!! Ale vysledky stoji za to...
Sorry, ale Jakub Bína je spíš parodie na trenéra a zúčastnit se něčho podobného je spíš nebezpečné a hlavně zcela na hlavu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Resco napsal:
Bohužel jsem tak pracovně vytížen, že mám čas pouze brzo ráno, nebo pozdě večer.
Ale koupil jsem si nové kalhoty na moto, o 2 čísla menší. Tak snad mě to donutí něco dělat :-)
To je dobra motivace! Drzim pesti...
Martine, ted si to trefil, je to na totalne na hlavu! Ale ma to neco do sebe. Kdo necim takovym projde - a je jedno, jestli mu to naordinuje Bina, nekdo jinej nebo to vyplyne z zivotni situace - je pak nekde jinde. Fyzicky ale hlavne psychicky. Tezko se to vysvetluje, ale je to proste tak...
Upravil BURE dne 09.01.2016 21:00
já to ted jel od začátku prosince a za měsíc 7 kilo dole, a jdu do dalšího transformeru tento týden :-D je pravda, že kuchyn je můj druhý domov....
Upravil tobu dne 09.01.2016 23:02
tobu napsal:
já to ted jel od začátku prosince a za měsíc 7 kilo dole, a jdu do dalšího transformeru tento týden :-D je pravda, že kuchyn je můj druhý domov....
Jestli si to dojel, az do konce, tak klobouk dolu! Ja jel uplne tu prvni radu a super! Ve vareni si musis najit system... Kolik Vas ted tak byva na zacatku ve skupine?
To JRM66: Fandim kazdymu, co snazi se sebou neco delat, misto aby se prezranej valel u telky, pres pupek si nevidel pindoura a jeste si v tom liboval