Sranda uz to docela bude, hodne toho je napasovano od klempire. Nechci ho porad chvalit, ale dlouho jsem se s necim takovym nesetkal. Hlavne se tam musi dat sedacky, rizeni a pedaly aby se videlo jak je to vuci sobe posunuty a vejskove nastaveny. Auto si budu prizpusobovat vlastne jen na sebe, nejak si nedokazu predstavit to nekomu pujcit...
Takze se stalo uplne presne to co jsem cekal, dneska jsem si cvicne dal do kasle sedacku ridice a volant. Sedacka je vejs nez original, coz jsem rad, jelikoz v aute travim dost casu a mam zkusenost, ze kdyz sedim nizko, boli me zada. Neni nad to mit pekne podepreny nohy. Driv jsem si sedacku dost pokladal, ale posledni dobou sedim cim dal tim vic ve vinglu. Bezpecnostni pas vysel naprosto skvele. Horsi je to ale s polohou sedacky vuci volantu. Mezi kasli a sedackou jsou mezikusy, ktery se budou muset predelat, jelikoz sedacka potrebuje asi o 1cm vlevo. Nedokazu si predstavit tohle resit az po laku. Hezky vecer...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Doplnim jeste ze uz me anglani pekne ser...zase si k pasum musim dovyrobit valecky z nerezu, ktery v dodavce chybi. Tohle me na renovacich pekne stve, nekdo neco prodava za prachy a jeste si to musite dodelat sami...jinak ve treti serii Jega je neskutecne mista proti prvni serii, kterou jsem mel moznost vyzkouset...
Upravil Michal21 dne 03.12.2016 21:07
Uz tady dlouho nebyla nejaka chutovka ze jo... mechanismu stahovani oken pomaha zkrutna pruzina. Vse je schovano ve dverich pod tapecirungem. Originalni pruzina nebyla povrchove osetrena a jak se auto zevnitr potilo uplne zrezla. Tak a ted si predstavte ten pocit, ze mate ve dverich starou a vyzranou pruzinu na okna... no nerikejte, ze byste takovy auto chteli...Zde je vysledek. Kvalita vynikajici vcetne protokolu o vlastnostech pruziny! Hezky den!
Michal21 přiložený následující obrázek:
jencekgs napsal:
Michale pod tu V12 by to chtelo nejake ecotec, bluetec, greenline nebo neco ppdobneho
co treba "zerujakkravaTEC"
No to je přeci greenline - žere i trávu u cesty a cyklisty
Hele, že ty jsi napřed tu sežranou pružinu nechal pochromovat a potom teprve sehnal jiné? Jinak ta sežraná pružina se blejská jak psí kulky.
Upravil Medik dne 14.12.2016 15:12
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Michal21 napsal:
Ty original jsem nechal pozinkovat protoze se v anglii nedaji sehnat, tak kdybych je tam musel dat zpet. Nakonec to skoncilo vyrobou na zakazku...
No jo, jsem vůl. Jasně, chrom by na pružině praskal. Takže potink. Stejně to vypadá, že soutěž o nejdražší renovaci máš v kapse. Ale co, když něco dělat, tak pořádně.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jencekgs napsal:
Michale pod tu V12 by to chtelo nejake ecotec, bluetec, greenline nebo neco ppdobneho
co treba "zerujakkravaTEC"
Obávám se, že čecháček ocení jenom TDi, jelikož "nežere a táhne pjekně vocpodu".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Michal21 napsal:
Ty original jsem nechal pozinkovat protoze se v anglii nedaji sehnat, tak kdybych je tam musel dat zpet. Nakonec to skoncilo vyrobou na zakazku...
No jo, jsem vůl. Jasně, chrom by na pružině praskal. Takže potink. Stejně to vypadá, že soutěž o nejdražší renovaci máš v kapse. Ale co, když něco dělat, tak pořádně.
Chrom špatně, zinek lepší, ale ideál delta tone, nebo nerez, ale bylo by potřeba znát pracovní polohy zkruťáku ..... Kdybys potřeboval s pružinama poradit, ozvi se .... Ale podle obrázku asi zdroj máš.
Nicméně renovace je to parádní, klobouk dolů .... Velký respekt.
Hi Michal, sledoval a sledujem Tvoje renovacne vlakna (r80gs, jega aj OHC) a coskoro prispejem niecim aj do Tvojich obrabcich "centier".
ale sem vkladam foto ktoru som si nemohol odpustit, snad Ta potesi :
vlk přiložený následující obrázek: