nenajeli jsme toho tolik co posledně,ale zas tam bylo celkem dost offíku,takže výsledekumlácenej sem byl nakonec stejně
vymyslel to na nás perfektně,vše se povedlojsem spokojen a jsem rád,že sem jel
bystricke přiložený následující obrázek:
Jo Prezi, bylo to super i když jsem to pak musel zkrátit...
výhledy parádní, jídlo a prostředí taky
akorát příště nejedou všechny R1200GS na chvostu při offíku, páč jsme se pěkně nažrali prachu
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
to Pavel GS: jojo, když se to ráno začalo sjíždět k benzínce, až jsem se ulekl co jsem způsobil za „srocení davu“
to randolf: děkuji za komplexní hodnocení …obtížnost offíku jsem přizpůsobil naší karavaně (nedovedu si představit vyprošťovat ty naše „obludy“ někde z bláta, nebo otáčet ve výjezdu který by zvládl třeba jen někdo) …ale znamenám si „pro randolfa na příště obtížnější offík“ - že by motokrosová trať?
to bystřické: z tebe se stává „zuřivý reportér“ - máš tu víc fotek jak já …budu tu muset večer něco přihodit
to pivoš: za ten prach na offíku se omlouvám …příště nechám před námi projet kropicí vůz, který nám to lehce navlhčí
to fšichni: DÍKY ZA ÚČAST A SLOVA CHVÁLY ...JSEM RÁD, ŽE NÁM TO TAK HEZKY VYŠLO
Upravil prezi dne 17.08.2009 11:14
to prezi:jako moravské nástěnkář máš mííínus
nénelze dělat všechno,starat se o davy,udávat tempo a směr,zařídit oběda zmrzku,když můžu a zrovna nekouřím,pomůžu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
...a takto vypadá příjemně nasycený člověk ...nedal si řízek s nezdravým bramborovým salátem jako všichni ostatní, ale s vařeným bramborem a cca půl litrem tatarky!
Pánové
Dostal jsem od pátku do nedělního oběda vycházky. Měl by někdo zájem si dát jedno kolečko kolem České republiky?
Kouknu ještě na google kolik by to bylo denně km a kde by se asi spalo. No ze soboty na neděli Šumava, ale z pátku na sobotu by se vidělo.
Pája
paja1 napsal:
Pánové
Dostal jsem od pátku do nedělního oběda vycházky. Měl by někdo zájem si dát jedno kolečko kolem České republiky?
Kouknu ještě na google kolik by to bylo denně km a kde by se asi spalo. No ze soboty na neděli Šumava, ale z pátku na sobotu by se vidělo.
Pokud prezujes na spunty (a provedes prislusnou upravu trasy), zvazim to
Spunty nebudou, je mi líto.
Po silnicích kolem hranic a je to minimálně 500km denně.
Mohl bys pro tentokrát terén oželet. Garantuju ti, že i tak by jsme měli dost.
První noc vypadá na nejsevernější cíp republiky. Cesta tam přes Červenohorské sedlo, Králíky, Harrachov a Liberec.
Druhý den kousek na západ od Aše (nejzápadnější cíp) a pak směr Šumava, cíl v autokempu Žíchovec u Prachatic.
V neděli pak rychle domů.
Upravil paja1 dne 18.08.2009 20:57
Pája
paja1 napsal:
Spunty nebudou, je mi líto.
Po silnicích kolem hranic a je to minimálně 500km denně.
Mohl bys pro tentokrát terén oželet. Garantuju ti, že i tak by jsme měli dost.
První noc vypadá na nejsevernější cíp republiky. Cesta tam přes Červenohorské sedlo, Králíky, Harrachov a Liberec.
Druhý den kousek na západ od Aše a pak směr Šumava.
Nene, ale dik Na Moravske vyjizdce mi jako nejzabavnejsi cast prisel ten prejezd lesem za tim manikem na KTM
Druhý den kousek na západ od Aše (nejzápadnější cíp) a pak směr Šumava, cíl v autokempu Žíchovec u Prachatic.
V neděli pak rychle domů.