ví o čem je řeč, jenom mají jiný názor, a je jich cca 50% jak bude vidno v sobotu odpoledne a na rozdíl od kolegy neumím nikoho s jiným světonázorem nazývat sviní
říkám si hurikán
Tak jsem skouknul debatu ČT.
Drahošovi se asi už lépe sedělo, ale to je asi tak vše, co ukázal. Jinak každý začátek jeho věty byl útok na Zemana. Překonal s přehledem za 1,5hodiny vše, co mi na Zemanovi vadilo za 25let jeho působení v politice. Shodil se u mě jako člověk. Dle jeho slov: Nechce být prezidentem nějakých spodních 10ti milionů.... tak nebude ani můj. Jsem z jeho vystoupení rozčarován, upřímě bych z něho přímo blil. Čekal jsem,že se bude držet na úrovni a dá mi třeba i malou šanci nevolit Zemana nebo o tom chvilku alespoň váhat. Nestalo se, Zeman dostane můj první a poslední hlas.
Jinak moderátorka i obecenstvo super! Drábová asi hodila chrupku-všimli jste si?!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vorel napsal:
ví o čem je řeč, jenom mají jiný názor, a je jich cca 50% jak bude vidno v sobotu odpoledne a na rozdíl od kolegy neumím nikoho s jiným světonázorem nazývat sviní
volici Drahose se rozhodne nekryji ve 100%tech s fanousky Sorose.
IMHO slusna cast o jeho vyjadreni smerem k Sorosovi nevi... nakonec se bavime jen o jenom tweetu Drahose, ktery medii (az na PL) AFAIK prijis neprobehl.
Nicmene k Sorosovi... ma sice svoji spinavou pusu plnou demokracie, nicmene demokraticke postupy a principy obchazi. Nema citelnou stranu, kde by se resilo financovani, nikam nekandidoval.
Soros zadelava na obcanskou valku. Pokud jeho fanousci obchazeji demokraticke principy (VOLBY), dost mozna jim to jednou oplatime stejnou minci, coz?
mmch je uz jenom bonbonkem, ze ten AUTOKRATICKEJ s.rac SAMOZREJME NEMA DETI. Stejne jako Juncker. Stejne jako Merkel. Stejne jako Macron.
Upravil hicks dne 25.01.2018 22:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vorel napsal:
volici Drahose se rozhodne nekryji ve 100%tech s fanousky Sorose.
IMHO slusna cast o jeho vyjadreni smerem k Sorosovi nevi... nakonec se bavime jen o jenom tweetu Drahose, ktery medii (az na PL) AFAIK prijis neprobehl.
Nicmene k Sorosovi... ma sice svoji spinavou pusu plnou demokracie, nicmene demokraticke postupy a principy obchazi. Nema citelnou stranu, kde by se resilo financovani, nikam nekandidoval.
Soros zadelava na obcanskou valku. Pokud jeho fanousci obchazeji demokraticke principy (VOLBY), dost mozna jim to jednou oplatime stejnou minci, coz?
mmch je uz jenom bonbonkem, ze ten AUTOKRATICKEJ s.rac SAMOZREJME NEMA DETI. Stejne jako Juncker. Stejne jako Merkel. Stejne jako Macron.
ad1 platí i obráceně. máš na víc
ad2 co máš furt s tím nekandidoval. máš na víc
ad3 mě vaděj víc ty hnědý ozbrojený party
říkám si hurikán
Hrabe_X napsal:
Drahošovi se asi už lépe sedělo, ale to je asi tak vše, co ukázal. Jinak každý začátek jeho věty byl útok na Zemana. Překonal s přehledem za 1,5hodiny vše, co mi na Zemanovi vadilo za 25let jeho působení v politice. Shodil se u mě jako člověk. Dle jeho slov: Nechce být prezidentem nějakých spodních 10ti milionů.... tak nebude ani můj. Jsem z jeho vystoupení rozčarován, upřímě bych z něho přímo blil. Čekal jsem,že se bude držet na úrovni a dá mi třeba i malou šanci nevolit Zemana nebo o tom chvilku alespoň váhat. Nestalo se, Zeman dostane můj první a poslední hlas.
Jinak moderátorka i obecenstvo super! Drábová asi hodila chrupku-všimli jste si?!
v pořádku. já zase chci v barák s nápisem pravda vítězí někoho kdo nelže
říkám si hurikán
Také jsem shlédl celou debatu. Výsledek? Drahoš "šel" po Zemanovi jak "slepice po flusu"... Miloš se mi zdál unavený...
Závěr - hodím to Milošovi, pořád je to osobnost a akademik s falešnými brýlemi na něj nemá.
PS. Už aby bylo po volbách....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Hrabe_X napsal:
v pořádku. já zase chci v barák s nápisem pravda vítězí někoho kdo nelže
Si barák postav, na tom přece vůbec nic není.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jen duševní šílenec mohl očekávat něco jiného. Hynek byl můj kandidát v prvním kole a shodneme se i v tomto.
Snad to příště zkusí znovu, myslím, že má slušné šance.
Pan Nevím, nejsem rozhodnut, to vám teď neřeknu a musím si to rozmyslet (zeptat svých kmotrů), který kolem sebe kope, jako vzteké batole a včera nám všem vzkázal, že jako občané ČR nejsme schopni se správně rozhodnout a nebude náš prezident, protože jsme pouhá spodina 10ti milionů, půjde zítra doufám přímou cestou zpátky mezi své igelitenty vyprávět děckám o krystalické mřížce.
Upravil Hrabe_X dne 26.01.2018 07:26
H.
A já po létech dospěl k rozhodnutí, že nemusím volit menší či větší zlo a na druhé kolo té taškařice hodím bobek.
Tak dlouho jsem se s tím vnitřně pral, původně zajímavá varianta Drahoše byla fakty a poznáním odsunuta do nicoty již v prvním kole. Už jsem unaven dávat hlas "z povinnosti" menšímu zlu - momentálně Zemanovi.
Tak si pánové dneska dám nějaké to pivko, pár panáků a zítra večer kouknu, jak to dopadlo. Za ty dvě hodiny, co bych strávil cestou a volbou udělám alespoň něco užitečného.
I kdybych si měl honit, bude to užitečnější. Minimálně pro mě
A můj odhad - Zeman se z Hadu stěhovat nebude, ale je jistá šance, že švestek nedožije. Otázkou je, kterých. No a třeba se ukáže někdo, kdo to bude myslet vážně, bude relativně normální a prázdné pozéry a demagogy převálcuje.
Já vím, mokré sny, ale kde by jsme byli bez snění......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Milošek nám včera zase mluvil pravdu jako když tiskne
Hrabě a spol. : To ti to fakt nevadí že lže v přímém přenosu celému národu? Druhej den mu to vždycky dokážou a stejně se nechumelí a jede se dál. Chtěl bys takovýho člověka jako souseda nebo jako šéfa? Asi ne co? A proč teda jako prezidenta?
Jeho podporovatelé které včera zvejeřnil jsou vůbec samí poctivý lidé.
toli napsal:
Hrabě a spol. : To ti to fakt nevadí že lže v přímém přenosu celému národu? Druhej den mu to vždycky dokážou a stejně se nechumelí a jede se dál. Chtěl bys takovýho člověka jako souseda nebo jako šéfa? Asi ne co? A proč teda jako prezidenta?
vadi. Ale jeste vic nam vadi, kdyz Drahos uchazejici se o POST PRIMO VOLENY OBCANY odmita naprosto demokraticky institut referenda.
Napovida to, ze Drahos neni zas tolik demokratem... spise autokratem.
Kdyz nemuze vyhrat diskuzi argumenty, tak banuje, zakazuje referenda atd. Jak slunickove.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jen duševní šílenec mohl očekávat něco jiného. Hynek byl můj kandidát v prvním kole a shodneme se i v tomto.
Snad to příště zkusí znovu, myslím, že má slušné šance.
zatím jsme se shodli na tom, že s opačným názorem je možno nesouhlasit, ale je dobré ho respektovat a netřeba za něj neurážet
ještě by bylo hezké shodnout se, že lhát se nemá a vyřčené závazky by se měly plnit
říkám si hurikán
toli napsal:
vadi. Ale jeste vic nam vadi, kdyz Drahos uchazejici se o POST PRIMO VOLENY OBCANY odmita naprosto demokraticky institut referenda.
Napovida to, ze Drahos neni zas tolik demokratem... spise autokratem.
Kdyz nemuze vyhrat diskuzi argumenty, tak banuje, zakazuje referenda atd. Jak slunickove.
Blbost, já třeba v tomhle s ním souhlasím. Nikdo nemá tolik informací o dané problematice, jako lidi co tomu rozumí a zabývají se danou problematikou. Většina populace se rozhoduje podle emocí a né podle faktů a logických závěrů. Hlavní je, co si počtou v blesku a vidí večer na Nově. Na tomhle chceš nechat osud celé republiky, když někdo zblbne stádo, to je nesmysl a za tím si stojím a vztahuji to i na sebe!
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Citace Zemana z PL
„Vážení občané, žijete ve svobodné společnosti, se všemi jejími nedostatky, můžete tedy svobodně rozhodovat, koho si ve volbách vyberete. Jediné, o co vás prosím, jděte k volbám, nezůstávejte doma, protože pak ti, kdo k volbám nepůjdou, mohou ovlivnit právě svojí neúčastí jejich výsledek. Děkuji vám, že k volbám půjdete.“
Citace Drahoš z PL
Vážení občané, ano, jděte k volbám. Jsem kandidát, který se dívá do budoucnosti. Miloš Zeman už nemá téhle zemi co nabídnout, ale jeho poradci si mohou od této země ještě ledacos vzít. A je třeba tomu zabránit. Budu prezidentem, který nepreferuje zájmy elit, který se bude zabývat lidmi, který se bude zabývat starostí o lidi, bude se zabývat sociálními problémy, bude se zabývat problémy důležitými pro vás. Bezpečnost země, kvalitní vzdělání, sociální záležitosti, to všechno budu brát v potaz jako prezident a bude mi ctí být vaším prezidentem.
Kdybych si nebyl jist koho půjdu volit, tak po těchto výrocích mám jasno.
NO A OD NEDĚLE MŮŽE PAN DRAHOŠ VLÁDNOUT TĚM 2600 PŘISTĚHOVALCŮM
ne nám necelým 11 miliónům.