A tady trochu kulturnějš. Na asfaltu to jede i 165 a v lese jen těch 60 a po zadnim. Psal jsem o ní už dřív ( Volná diskuze - BMW / KTM ....bitka v lese ).
Robert přiložený následující obrázek:
[72.75Kb]
Upravil Robert dne 17.07.2008 23:42
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Hm,fesanda koukal jsem na nejaky tvoje fotky z terenu a rekni mi,vydrzela to tvoje 12-ka bez problemu? Nekde jsem tady psal moje problemy s 12-kou,tak me zajima jestli jsem mel jen smulu,nebo vsichni jezdej fakt spis ten asfalt.Co rafky,kardan a ostani v pohode?? Fakt mne to zajima,díky.
Jamesgsf napsal:
Tak to je náš nový miláček. Včera se v 19.05 narodil. Takze se i tímto omlouvám z plánovaného srazu. Trochu mne to mrzí, ale doufám že není poslední. .... jdu ho pořádně zapít
Tož mooooc gratuluji a přeji mu do života hlavně pevné zdraví!!!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tož když vidím, že nekamenujete za foto jiných moto než našich Bramboráčků tak přidám také trochu jiné foto:
Udělali jsme si s tatíkem radost
Po pár stovkách kilometrech musím říct, že BMW je opravdu moje krevní skupina... Vše ostatní do teď byla jen cesta k mému GS a teď mě to jen utvrdilo...
Joooo a včera jsem prodal KTM... Tož přeji novému majiteli hodně spokojených motohodin a ať mu nezláme kosti...
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[172.25Kb]
brtnik napsal:
Hm,fesanda koukal jsem na nejaky tvoje fotky z terenu a rekni mi,vydrzela to tvoje 12-ka bez problemu? Nekde jsem tady psal moje problemy s 12-kou,tak me zajima jestli jsem mel jen smulu,nebo vsichni jezdej fakt spis ten asfalt.Co rafky,kardan a ostani v pohode?? Fakt mne to zajima,díky.
Musim to zaťukat ale moje 1200 je i po vypravach do lesa SUPER neodřená a v pohodě. Dobře se o ni starám. Nechal jsem tam dat větši šusplech, zkontrolovat kardan + nalepit manžety silikonem ( to by se mělo dělat automaticky jinak to nefunguje, jde tam prach + voda a tim ryskuješ problemy s ložiskem + kardanem ). Dneska už mám i drátěný kola. Jediny co jí vyčitam je elektrickej posilovač brzd ale když se s tim sžiješ tak neni co řešit. Na cesty SUPER dobrá ale ten terén nezvládne všude. Ta KTM 690 Enduro ( dřív se to jmenovalo Baja ) to zvládla všude. Jel jsem s tou v testu lesem, kam by houbař nevlez ( zabloudil jsem ) mezi ostružiny, jámy, bahno, klády, trávu a porost 1,5 m vysokej a ta mrcha se pořád sunula dál 3 km lesem. Já už nemoh a vona se furt drala. A vym ze dostat se do stejný situace s GS tak sem v prdely.
[208.9Kb]
Upravil Robert dne 18.07.2008 21:49
690 Enduro se dřív nejmenovalo Baja, dřív se nevyrábělo....novinka 2008...
je to kompromisní motorka, na ježdění do práce, pro rohlíky a NĚKDY do středně těžkého terénu, oproti opravdovému ostrému enduru to má 25kg nadváhu, -5cm na zdvihu odpružení...takže tak trochu ani ryba, ani rak....
Nemáš pravdu, ENDURO vychází z BAJA koukni, a ani ryba ani rak bych neřek. Kdyby ses na ní svez v lese tak to vživotě nenapíšeš. Já jí jezdil celej den a jedině díky tomu jsem ji objednal. Ty zdvyhy má pořád lepší a kvalitnější než tlumiče na 230 kg těžkym GSu. Jezdim ho 2 roky tak to můžu porovnat.
Na ty rohlíky bych si radči koupil babetu nebo skutra, a váhu nechci řešit už vůbec protože jsem ušetřil 100 kg. Neporovnávám krosku a KTM 690 Enduro ale R 1200 GS a KTM 690 Enduro pro ježdění po lese.
GSo a jakejkoli Baworák má dobrej IMAGE ale je jak lego - pořád máš co dokupovat, protože ty původní věci plně nevyhovujou. Proč se na GS řeší ÖHLINS tlumiče ( 45.000,- ), krytky všeho co ulámeš, ergonomie řidítek, jiné stupačky, sedlo, padáky, šusplech a spousta jiného ? ? ?
Neřikám že je KTM lepší než BMW, je jiná.
[66.79Kb]
Upravil Robert dne 18.07.2008 11:56
Baja je vytrvalostní závod, na kterém KTM testovalo koncepci...nic víc, nic míň...takže model Baja neexistuje, jen pro ten závod připravený prototyp
jinak do terénu je vhodnější než cestovní GS, o tom není pochyb, ale není to motorka koncipovaná prioritně pro terén a enduro...jezdím EXC-R, takže vím o čem je ostré enduro, vím co je na motorce skákat a tak...na trať prostě 690 není to nejvhodnější náčiní...do lesa ano, ale mezi námi, to ježdění v lese by člověk neměl až tak proklamovat, nesmí se to a míra nevole proti takovému ježdění stále roste...a bude hůř...
Vjetrnik: na trať prostě 690 není to nejvhodnější náčiní...do lesa ano, ale mezi námi, to ježdění v lese by člověk neměl až tak proklamovat, nesmí se to a míra nevole proti takovému ježdění stále roste...a bude hůř...
Souhlasím s tím... proto jsem prodal svojí ostrou KTM 250... Jezdíval jsem každý týden trénovat na dráhu, ale potom už nebylo moc času nakurtovat moto a valit autem na dráhu tam jezdit a potom zase domů... párkrát jsem se chtěl jen tak na 15 minut odreagovat a tak jsem dal na sebe ohoz je lítat do lesů, ale pořád jsem čekal nějakej problém. No a za nějakej čas se u nás krosek přibylo a já už nechtěl být v tom jednom pytli co okolo tebe proletí lesem (což jsem nedělal), když tam jdeš třeba s kočárkem a ani neuberou... Normální paka - jednou jsem málem takhle přišel o psa, když jsem ho přivolal k sobě... o tom, že se dítě lekne ani nemluvím...
Je to jako, když o mě řeknou že jsem prostě motorkář = zlej člověk = prase atd...
Když mám čas tak raději protáhnu na pohodu někde Báwo nebo nějakého veterána a je to...
Pred chvili mi volal spravce kempu, ze uz tam par lidi je. A dalsich hodne je na ceste. No na to, ze to mela bejt mala sobotni akcicka...
No proste budes litovat
[quote]SPEEDY napsal:
Vjetrnik: na trať prostě 690 není to nejvhodnější náčiní...do lesa ano, ale mezi námi, to ježdění v lese by člověk neměl až tak proklamovat, nesmí se to a míra nevole proti takovému ježdění stále roste...a bude hůř...
Souhlasím s tím... proto jsem prodal svojí ostrou KTM 250... Jezdíval jsem každý týden trénovat na dráhu, ale potom už nebylo moc času nakurtovat moto a valit autem na dráhu tam jezdit a potom zase domů... párkrát jsem se chtěl jen tak na 15 minut odreagovat a tak jsem dal na sebe ohoz je lítat do lesů, ale pořád jsem čekal nějakej problém. No a za nějakej čas se u nás krosek přibylo a já už nechtěl být v tom jednom pytli co okolo tebe proletí lesem (což jsem nedělal), když tam jdeš třeba s kočárkem a ani neuberou... Normální paka - jednou jsem málem takhle přišel o psa, když jsem ho přivolal k sobě... o tom, že se dítě lekne ani nemluvím...
jj takovy "profik" nam udelal na novem aute skodu za 60litru.. 500vka v rukach blbce co nema ani papiry a nema na motorce ani pojistku a RZ... no musel to prodat aby zaplatil skodu... takze snad uz nejezdi-kjedine pozitivum... nestrhnout to tata tehda do svahu tak uz chlap plati skodu asi jenom z zivotni pojistky... takto to odsraly jenom zebra a koleno a vazy..
stalo se to na mistni komunikaci - klikata prijezdovka lesem k domu.
Alda napsal:
Pred chvili mi volal spravce kempu, ze uz tam par lidi je. A dalsich hodne je na ceste. No na to, ze to mela bejt mala sobotni akcicka...
No proste budes litovat
Aldo KUA nes.. mě ještě ty... teď jsem se dohadoval se zákazníkem na zakázce a akorát jdu budovat bydlení....
Užijte si to klucíííí
Upravil SPEEDY dne 18.07.2008 17:18
Tak se taky musím pochlubit. Ještě nevybavená, teď budou padáky SW motech, kufry (snad ADV origoš) no a pak se chystám rozházet peníze v TT - chrániče světel, válců, zobák atp. ). Jinak to v tý helmě nejsem já, to je zavazadlo
Tom_P přiložený následující obrázek:
[74.46Kb]
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i