Tobě to přijde ve dvou balíčcích, protože jsem měl evidované první a druhé kolo zásilek odděleně a nevšiml jsem si v tom množství, že to objednáváš i podruhé.
Jinak balíčky jsou pojištěné, pro případ, že by to někomu nedošlo.
Zároveň jsem před chvílí poslal informativní email všem o tom, že mohou očekávat balíček. Neposílal jsem ho nedodaným z prvního kola - Bigr, Pivos ... . A poslal jsem znovu info o platbě třem lidem, od kterých nepřišly do dnešního dne peníze a trika objednávali. Pokud nezaplatí to 10 dnů, půjdou trika dalším zájemcům.
Během několika dnů nachystám systém pro objednání trik, pro případné zájemce.
Milos napsal:
Tak to jsem rad. Vse je poslane, vse je pojistene, kdyby nahodou
Já jsem asi prokletej. Ty trika opět nedorazily...
Dneska jsem se ptal na poště a nic tam nepřišlo. Já vážně nevim...
Asi jim tam pošlu nějakou kontrolu nebo co!*pissed*
Upravil BIGR dne 13.05.2008 17:23
Mel bys to mít na poště, viz. výpis z online sledování zásilky:
* Zásilka podána dne 06.05.2008 na poště 79841 - Kostelec na Hané.
* Zásilka přepravována k dodací poště.
* Zásilka připravena dne 12.05.2008 na dodací poště 19020 - Praha 920 k doručení.
* Zásilka doručována dne 13.05.2008 poštou 19020 - Praha 920.
* Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 13.05.2008 uložena na poště 19900 - Praha 99 - adresát nezastižen.
To "Praha 99" je jejich interní označení, šlo to samozřejmě na Prahu 9. Pokud by se to nevyzvedlo asi v rozumném čase, zásilka by se vrátila ke mě nazpět. Pokud budeš chtít, pošlu ti identifikační číslo zásilky. Sledování je zde: http://www.cpost....iku?tntId=
Milos napsal:
Mel bys to mít na poště, viz. výpis z online sledování zásilky:
* Zásilka podána dne 06.05.2008 na poště 79841 - Kostelec na Hané.
* Zásilka přepravována k dodací poště.
* Zásilka připravena dne 12.05.2008 na dodací poště 19020 - Praha 920 k doručení.
* Zásilka doručována dne 13.05.2008 poštou 19020 - Praha 920.
* Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 13.05.2008 uložena na poště 19900 - Praha 99 - adresát nezastižen.
To "Praha 99" je jejich interní označení, šlo to samozřejmě na Prahu 9. Pokud by se to nevyzvedlo asi v rozumném čase, zásilka by se vrátila ke mě nazpět. Pokud budeš chtít, pošlu ti identifikační číslo zásilky. Sledování je zde: http://www.cpost....iku?tntId=
Teď jsem ještě jednou volal na poštu a bylo mi řečeno,že to tam JE.
Moc tomu nerozumim,ráno mi řeknou,že tam nic neni a najednou se to tam objevilo. Podle toho,co píšeš,tak to dneska doručovali a nebyl jsem zastiženej... Já tý instituci co se jmenuje Česká Pošta FAKT NEROZUMIM.
Jestli to nebude něco podobnýho jako Český dráhy. Ty taky stvořil Bůh aby měl všecky blbce pohromadě...
Každopádně tam zítra ráno jdu a běda jestli to bude jinak...
Zatím díky za rychlou odpověď.
Upravil BIGR dne 13.05.2008 18:06
já hlásím taky doručeno!! díky moc pánové, trika jsou parádní
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven