Tady taky humlalálá. 2°C. Nebojte ničeho. Za tejden jezdíme jak fretky. Ted už ten sníh nemůže dlouho vydržet.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Lokalita: Moravské Budějovice
3°polojasno a slabe fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Já sem v tom krupobití dneska vezl motorku do servisu na garančku moc vtipné to bylo... musel jsem si dát radlici na přední vidlici... No a ještě mně čeká cesta dom to už jsem nezvládl a volal silničářům, zda by přede mnou neposlali posypový vůz...
-1°ted zatazeno a fouka snezi,silnice neni videt Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Tady +1°C, ted momentálně chvilku nechumelí, silnice mokrý. At už je jaro.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Dneska tu vseho vsudy napadlo odhaduju 30m snehu.
Ruzne to pres den roztavalo a znovu napadalo, ted je -3°C a lezi na zemi cca 15cm snehu.
Proc to pisu? Je to asi to nejvic, co tu za letosni zimu napadlo.
A k cemu jsem dospel? Auto od BMW uz nechci ani videt, vzteky nevidim, to fakt jede jen na suchu. Hrozny. 20 minut jsem parkoval do garaze, pred kterou mam rovnou zem a neodhazel jsem snih.
Octavka to davala uplne ladne pri vetsim mnozstvi snehu. Grrrr!
abbe napsal:
U nás -3,tma a je nachumeleno.Ted jsem dosel a mám pěkmě naváto.
aj ja mám naváto,v palici,na dvoře 2 cm sněhu,hrůza,kalamita,ráno volám hasiče ať mě vyprostí
jsem f klidu,ještě zítra a vod pátku se otepluje a v sobotu se jede na přezóvání do PV
ještě abych to upřesnil,fčil je tam tma jak v pr....i
Tady napadlo tak 10 cm za noc a ted hustě padá. Už to počasí je trapný. Tohle mělo být na vánoce a ne ted. Stejně se to neudrží.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Alda napsal:
Dneska tu vseho vsudy napadlo odhaduju 30m snehu.
Ruzne to pres den roztavalo a znovu napadalo, ted je -3°C a lezi na zemi cca 15cm snehu.
Proc to pisu? Je to asi to nejvic, co tu za letosni zimu napadlo.
A k cemu jsem dospel? Auto od BMW uz nechci ani videt, vzteky nevidim, to fakt jede jen na suchu. Hrozny. 20 minut jsem parkoval do garaze, pred kterou mam rovnou zem a neodhazel jsem snih.
Octavka to davala uplne ladne pri vetsim mnozstvi snehu. Grrrr!
Chce o hodit do kufru dva pytle cementu a hned se to zlepší. Kámoš vozil přes zimu v Sieře asi 100kg železa. A jak to drandilo!
2°ted zatazeno trochu fouka,silnice sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
BIGR: jsem zvyklej koupit sice lepsi auto, ale mam ho vzdycky hodne dlouho. Octavku jsem mel skoro 6 let. Nedokazu proste prekousnout, kdyz prodam dost ojetou Octavku, prastim se (firmu) pres kapsu a koupim si zase po letech poradny auto zanovni 330D E90 a ono proste nefunguje. Hrozne me to nasira.
Jestli bude pocasi, v sobotu nebo nedeli jedem s kamosem do Praglu pro V-stroma, tak kdyztak cinknu a muzem se srazit a dat kafco. Jestli pocasi nebude, tak beru dodavku, coz neprekousnu, takze pocasi proste bude! :-)
Alda napsal:
BIGR: jsem zvyklej koupit sice lepsi auto, ale mam ho vzdycky hodne dlouho. Octavku jsem mel skoro 6 let. Nedokazu proste prekousnout, kdyz prodam dost ojetou Octavku, prastim se (firmu) pres kapsu a koupim si zase po letech poradny auto zanovni 330D E90 a ono proste nefunguje. Hrozne me to nasira.
Jestli bude pocasi, v sobotu nebo nedeli jedem s kamosem do Praglu pro V-stroma, tak kdyztak cinknu a muzem se srazit a dat kafco. Jestli pocasi nebude, tak beru dodavku, coz neprekousnu, takze pocasi proste bude! :-)
Určitě se ozvi. Počasí slybujou lepší na neděli,ale uvidíme většinou se netrefí...