Nevím, možná jen nemám detailně nastudované katalogy BMW kompletů... ale zdá se mi to nebo je tam nové Rallye ? Nebo alespoň nějaké nové barevné kombinace ala Rallye 2 a Rallye 2 Pro ?
Mně se to docela líbí...
pravda ten zobák je divnej, ale ty 2 postranní placky úplně vybízej k uříznutí a bude to lepší...
zajímavá vychytávka jsou ty madla u světel, to je místo popruhů na tahání z bláta
A podle týhle fotky vypadaj dráťáky na starej dobrej rozměr, jinak nevim, kde by na to vzali ty gumy.
JardaFGS přiložený následující obrázek:
[124.6Kb]
Upravil JardaFGS dne 02.10.2012 18:05
jardajerman@seznam.cz
...se mi líbí, jak psal TomVS vše jde dopředu.... tak uvidíme ;o), v pneu problém nebude, pokud bude odběr, pak budou potřebné rozměry výrobci dodány co nevidět, možná už je mají na skladě ;o) a co se týká "zobáku", ani na foto se mi nelíbí, je nezvyklý, ale bude dobré si počkat až to uvidíme na živo. Jen jsem koukal na ty fotky a zdá se mi přes válce sakra široká, takže v zácpě mezi auty to bude zase o něco zajímavější
www.jantruhlar.cz
Ale jo,ty světla vypadaj zajímavě,přístrojovka taky hodně povedená,vzhled dejme tomu,vodník teda na půl,ale asi mnichovští vědí proč.Jenže proč proboha ty blinkry po japonsku??? Když v roce 2004 nebo kdy přišla 12gs,tak někdo řekl že jsou pouze dva tábory.Bud se ti líbí a nebo ne,nic mezi tim.A tady mam takovej pocit jakože toho něco mezi tim.No uvidíme v realu.
lebi napsal:
Mno, tak kolega z prace co bydli v Liechtenstejnsku uz ji ma objednanou. Se poseru ... !!!
Radujme se stejně jako výrobce a prodejci, že existují tito nadšenci.
Stojí ve frontě, aby zaplatili statisíce za možnost být mezi prvními civilními betatestery...
čo mam informacie tak uch ich je viac ako 10 v CZ kto ich ma zajednane
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Paul napsal:
Jinak konečně jsem si v klidu sednul k počítači a musím říct, že nový GS je tisíckrát hezčí než novej Adventure, starej se mi líbil moc, ale tohle je hnus a připomíná mi to tohle.
o cem to mluvis?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2